ZWITSAL STUNT: Geurstokjes met een vleugje nostalgie

Geluk zit’m in de kleine dingen. Denk aan het laatste koekje uit de trommel kunnen graaien of een huis dat heerlijk geurt naar vers wasgoed. De koekjes zijn momenteel op ten huize yours truly maar wat dat laatste betreft, kan ik je wél een handje helpen. Robijn verkoopt momenteel immers geurstokjes met de geur van Zwitsal. Je kent het merk vast wel nog uit je kindertijd: je mama zeepte je als kleine spruit gegarandeerd geregeld in met een item van dit toonaangevende merk. Nostalgisch geworden naar de tijd van toen en zin om je neusvleugels te doen dansen van plezier telkens wanneer je je huis (of kamer) binnenwandelt?

De geurstokjes zijn in feite al een poosje verkrijgbaar maar ik las er pas heel recent over. Ik ben, net als de meesten onder jullie waarschijnlijk, al een heel poosje bekend met het merk en gebruik het nog geregeld. Iedere week was ik mijn make-upkwasten immers met wat babyshampoo. Resultaat: propere maar ook héérlijk geurende borstels. Ik was dan ook laaiend enthousiast wanneer ik vernam dat er ook geurstokjes bestaan. Rep je snel naar je lokale Albert Heijn filiaal: momenteel zijn de geurstokjes  in promotie. Je betaalt voor een doosje €5,39 ipv. €8,99. Een flinke besparing!

 

 


8 gedachten over “ZWITSAL STUNT: Geurstokjes met een vleugje nostalgie

 1. Eke Beantwoorden

  Heerlijk luchtje he? En wat leuk dat je mijn insta-foto hebt gebruikt, haha. Dankjewel! Die van mij is alweer aardig aan het slinken, dus zal weer eens even nieuwe halen!

 2. Kimberly Beantwoorden

  Volgens mij ben ik echt een vreemde eend in de bijt want ik vind de geur van Zwitsal dus helemaal niet zo lekker. Iedere keer probeer ik het weer door aan zo’n fles te ruiken maar helaas tot nog toe werkt het niet.

 3. priscilla Beantwoorden

  Ik ben dol op de geur van zwitsal! Leuk dat er geurstokjes zijn ook, dat wist ik niet.

 4. Laura Beantwoorden

  Ik ben echt gek op de zwitsal geur! heerlijk vind ik. Ik kende deze stokjes nog niet, super leuk!

 5. Irma Beantwoorden

  Wat leuk zeg! Ik vond de geur geweldig toen ik zwanger was / net een baby’tje had. Op dit moment gebruik ik eigenlijk geen Zwitsal meer, maar de geur is inderdaad heerlijk!

 6. Nicole Orriëns Beantwoorden

  Leuk zeg! Het roept bij mij ook letterlijk en figuurlijk zoete herinneringen op : )

 7. Jessica - Foodie Feest Beantwoorden

  Superleuk zeg! thanks voor de goede tip van de aanbieding

 8. judith Beantwoorden

  ooh lekker hoor. Ben dol op de geur van Zwitsal, heb ook de wasmiddel en zo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *