Wishlisted: Balmain x H&M

my_collage(3)

Eindeloos kan ik scrollen door de galerij foto’s van deze awesome samenwerking tussen het Franse Haute Couture merk en de Zweedse modeketen. De luxueuze uitstraling van Balmain gemixt met de vrij betaalbare H&M-prijzen is wat mij betreft absoluut a match made in heaven! Na het grote event in New York eergisteren, was het uiteraard niet lang meer wachten voordat foto’s van de gehele collectie op het net stonden et voilà, ik ben dolverliefd!

Balmain heeft voor mij persoonlijk een vrij hoog Kardashian-gehalte. Niet alleen pronkte Kendall Jenner eergisteren op de grote catwalk in the Big Apple om de collectie voor te stellen, big sister Kim werd al meermaals gespot in een jurkje van het Franse modehuis. Absoluut geen negatief punt trouwens, Keeping up with the Kardashians is mijn guilty pleasure en stiekem zou ik ook elke dag willen omgeven worden door een horde fotografen (veilig verpakt in een écht Balmainjurkje, uiteraard).

Het eerder aangehaalde woord ‘betaalbaar’ dien je wel met een korreltje zout te nemen. Uiteraard goedkoper dan klassieke Balmainstukken maar nog steeds zijn de items uit deze collaboration voor de modale burger best pittig. Voor een jurkje uit deze collectie betaal je al snel meer als €600. Liever dan een jaar lang op brood en water te leven, focus ik me op de meer affordable stuks: de juwelen (je hebt al een ring of paar oorbellen voor +/ €25, score!) en de shirt met Balmain-logo (+/ €30).

De Balmain x H&M Collectie is verkrijgbaar bij geselecteerde H&M-filialen* én online via hm.com vanaf 5 november 2015.

Geselecteerde filialen NL: H&M Flagship Store Den Haag, H&M Kalvertoren + Dam in Amsterdam, H&M Rotterdam Koopgoot, H&M Utrecht Hoog Catherijne en H&M Maastricht Mosae Forum.

Geselecteerde filialen BE: nog niet vrijgegeven.

Kan deze samenwerking jullie bekoren?

Love

Sofie Katelijne

 

 


14 gedachten over “Wishlisted: Balmain x H&M

 1. Saskia Beantwoorden

  Ik vind het helemaal niets maar ben toch benieuwd of het gelukt is om iets te scoren vandaag! Shoplog?

  1. Sofie Katelijne Beantwoorden

   Ja hoor! T-shirt, groene oorbellen en de ring 🙂

 2. Ilse Beantwoorden

  Kan me zeker bekoren. zitten echt mooie dingen tussen!

 3. Versatile Eva Beantwoorden

  Het ziet er allemaal heel gaaf uit, maar helaas ook veel te duur!

 4. Hilde Beantwoorden

  Die schoenen vind ik heel gaaf, maar denk dat ik uiteindelijk het geld er niet voor over heb :p

 5. Kiss & Make-up Beantwoorden

  Geweldige collectie echt eh! Maar ik ga waarschijnlijk te laat zijn om er iets van te scoren…

 6. Naomi in Wonderland Beantwoorden

  Zo moooooi! Oh my gosh, maar de prijzen had ik toch wel iets minder verwacht… Dat geef ik er ook niet aan uit!

 7. Shirley May Beantwoorden

  aaaah wauw die jurk rechtsboven is Fan-tas-tisch <3 die staat nu zeker ook op mijn Wish list

 8. Stephanie Beantwoorden

  Jaaaaa er zitten zulke prachtige items tussen!! Alle items op je wishlist, I love it! <3

 9. debby Beantwoorden

  Bijzonder mooie items zeg. Ik vind die schoenen geweldig en die blouse trouwens ook

 10. Grim&Glam Beantwoorden

  Mooi lijstje. Vind de schoenen erg mooi.

 11. Kirsty Beantwoorden

  Ik vind het jurkje erg tof! Alleen zou ik erg echt geen 600 euro voor betalen nu ik nog studeer, misschien dat dat anders is als ik straks klaar ben en werk.

 12. Monique | WritingMonique Beantwoorden

  Wat een prachtige wishlist. Die tas is echt prachtig; geweldige kleur!

 13. Hannelore Beantwoorden

  Die ring is echt mooi en nog betaalbaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *