What’s in My Bag?!

12092289_10207975488127892_759844139_n

Ik bezit meer dan een gezonde portie nieuwsgierigheid. Stiekem door een raam piepen of subtiel in een tasje neuzen? Been there, done that! Artikels waarin mensen delen wat er in hun handtas óf make-uptasje zitten, zijn dan ook mijn absolute favoriet. Na de aankoop van (alweer, I know) een nieuwe handtas, begon het te kriebelen om een ‘What’s in my bag?’-artikel te schrijven. Vandaag keer ik dan ook de rollen om en geef ik jullie een glimps van wat er in mijn handbag zit! Ben je net als ik een curieuzeneuzemosterdpot? Lees dan snel verder!

12071731_10207942224816330_2023818554_n

 • Portefeuille: dit exemplaar van Ted Baker kon ik afgelopen zomer voor een prikje op de kop tikken op een lokale rommelmarkt, lucky me! De dame in kwestie die deze verkocht, had hem amper gebruikt en ik was uiteraard door het dolle heen: €8 voor een quasi nieuwe Ted Baker-portefeuille? Yes please!
 • Notitieboekje + pen: ik ben een enorme vergeetal en heb echt nood aan dingen op papier te zetten. Alhoewel ik en mijn iPhone een onafscheidelijk duo vormen, schrijf ik alles liever op met pen of potlood. Dit boekje kocht ik vorig jaar op ASOS, een waar genot om naar te kijken!
 • Agenda: absoluut niet het meest sexy exemplaar ever maar deze agenda does the job! Aangezien ik in september aan een nieuwe opleiding ben begonnen en ik enorm veel taken (hello, deadlines) heb, is een agenda in pocketformaat van levensbelang.
 • Labello: Altijd handig om een klassieke lippenbalsem in je handtas te bewaren. Labello is en blijft één van mijn all time favourites waneer het op lipverzorging aankomt.
 • Bobbi Brown Lipcolour in Sandwash Pink: Mijn liefde voor deze lipstick schreef ik reeds uitgebreid neer in deze review. Een neutraal,  every day kleurtje dat iedereen goed staat!
 • Tangle Teezer: De dag dat ik deze borstel aanschafte, veranderde mijn haarroutine voorgoed. Bye bye, klitten! Alhoewel borstelen vroeger een hele onderneming was (wegens vrij dik haar), is het nu bijna een feestje. De extra leuke print van Lulu Guinness maakt het nóg leuker!
 • Bobbi Pins: Ik ben één van die vrouwen die werkelijk overal waar ze voorbij komt enkele van deze lieverdjes achterlaat, sorry guys!
 • Powerbank: Zoals reeds aangehaald; ik kan niet zonder mijn iPhone. Eén feature aan mijn smartphone – die voor alle Iphone gebruikers sowieso herkenbaar is – is het feit dat deze in no time een lege batterij heeft. Ik kom de dag gewoonweg niet door zonder herladen en aangezien er bijna nooit een stopcontact in de buurt is, is dit apparaatje al heel vaak mijn reddende engel geweest.

Wat zit er zoal in jullie handtas?

Love

Sofie Katelijne


16 gedachten over “What’s in My Bag?!

 1. Sax and the Pretty Beantwoorden

  Mooi taske ook! Ik moet ook een tangle teezer, maakt het nog uit van welk merk? x

 2. saskia Beantwoorden

  Wauw ik ben jaloers op je tas 🙂 Die lipstick is ook heel erg mooi 🙂

 3. Monique | WritingMonique Beantwoorden

  Wat leuk om te zien! Ik vind je tas trouwens onwijs gaaf!

 4. Mandy Beantwoorden

  Leuk om te zien! Dat notitieboekje is echt schattig 🙂 En de tas vind ik prachtig! Zelf wil ik ook héél graag een Michael Kors tas, hihi.

 5. Beautyjuf Beantwoorden

  Wat ontzettend leuk dat we een kijkje mogen nemen in jouw handtas! Jouw nieuwsgierigheid is heel herkenbaar 😉 Wat een tof design heeft de Tangle Teezer. Een feestje om daar je haren mee te mogen borstelen.

 6. Eline Beantwoorden

  Leuk om te zien en wat een gave tas!

 7. Kirsty Beantwoorden

  Leuk om te zien wat er in je tas zit! Je tas ziet er ook wel erg mooi uit 🙂 Je tas is trouwens een stuk beter opgeruimd dan die van mij haha!

 8. Nilou Beantwoorden

  Mooie tas, maar mag ik vragen hoeveel je tas weegt met al die inhoud? Mijn tas is altijd enorm zwaar….

  1. Sofie Katelijne Beantwoorden

   Ze is pas nieuw dus valt momenteel goed mee! Wordt meestal wel erger/zwaarder na verloop van tijd haha!

 9. Brunetteontrend Beantwoorden

  Zo herkenbaar en zo een leuke post! Echt fijn om te lezen 😀 ik heb altijd zakdoekjes bij! En deodorant, soms parfum!
  http://www.brunetteontrend.com

 10. Louise Beantwoorden

  Ik hou echt van die portefeuille! 😀 Ik kom zelf tegenwoordig ook niet meer de deur uit zonder agenda en notitieboekje trouwens, zo handig en veel leuker dan alles in je gsm zetten 🙂

 11. jeapiebel Beantwoorden

  Het is altijd leuk om te gluren bij anderen natuurlijk. Bobbi Brown Lipcolour goed gedaan. 😉

 12. Jana Beantwoorden

  Dat notitieboekje is cute 😀 Ik sleur zelf nog net wat meer spullen mee 🙂

 13. Vlijtig Liesje Beantwoorden

  Leuk om in je tas te kijken! Ik vind je portemonnee supermooi! Mooi contrast die volwassen portemonnee met dat meisjesachtige notitieboekje met dat paardje.

 14. debby Beantwoorden

  Oh die my little pony notebook! Hoe leuk.

 15. peggy timmermans Beantwoorden

  Amai dat valt best mee vind ik! In de mijne een hele hoop papieren zakdoekjes, een hoop sleutel (thuis, ouders, school, auto,…) en veel lipsticks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *