VAMOS A LA PLAYA: 7 must have beach items

Het kwik stijgt langzaam maar zeker, de zomerse drankjes worden olijk heen en weer geschud in de cocktailshaker en de parasolletjes en strandstoelen springen terug open na een kort maar krachtig winterslaapje. Summer’s almost here! Of je nu slechts één dagje strand op de planning hebt staan of een lange beach holiday in het verschiet hebt: deze 10 items moét je absoluut meezeulen richting la playa!

Sandalettes / Strooien Tas / Badpak Love Stories / Bikini Tommy Hilfiger / Mascara / Zonnebril / Zonnebrand

 Miu Miu is en blijft één van mijn favoriete merken wanneer het over zonnebrillen gaat. Oké: ik bezit stiekem helemaal niks van dit jongere zusje van Prada maar ik kan uren zoet zijn met online De Bijenkorf af te struinen, op zoek naar iets nieuws om op mijn neus te etaleren. Het merk houdt net als ik van een flinke portie fun en slaagt er steevast in haar flirty en innovatieve imago kracht bij te zetten. /// Om heerlijk over de dijk te paraderen, heb je aangepast schoeisel nodig! How ‘bout een paar vrolijke sandalettes van Fabienne Chapot? Comfortabel aan je voetjes en bovendien bijzonder stijlvol. Ik ben fan! /// Tijdens de hete zomermaanden is er één belangrijke regel die je zeker en vast in acht moet nemen: smeren, smeren en nog eens smeren. Zonnebrandcrème is dan ook een noodzakelijk item in je beach bag. Mijn stip mijn favo brand: Lancaster. Dit Monegaskische merk wordt door menig beautyblogger aangeprezen en niet geheel zonder reden. /// Make-up en een dagje strand gaan zeker en vast wél samen, ook al beweren velen het tegengestelde. Het enige waar je op moet letten is dat de spulletjes die je die dag gebruikt waterproof zijn. Clinique heeft enkele toppers in z’n gamma, de High Impact Waterproof Mascara is er eentje van. Er goed uitzien én genieten in het water is voor Clinique dan ook een waar eitje. /// Wat is een zalige strandvakantie zonder enkele nieuwe badpakken of bikini’s? De Bijenkorf heeft een bijzonder ruim aanbod. Omdat je al snel het bos door de tropische bomen niet meer ziet, raad ik je met plezier twee van m’n favo merken aan. Beginnen doen we met de badpakken van Love Stories. Niet alleen heeft dit merk verscheidene boetieks doorheen ons Vlaanderenlandje, je vindt ze ook gewoonweg in de online webshop van De Bijenkorf. Naast Love Stories voor badpakken ben ik ook dol op de bikini’s van Tommy Hilfiger. /// Last but definitely not least: een item om alle hiervoor vermelde spulletjes in op te bergen: een supercute beach bag van Seafolly. Niet alleen ziet deze eruit om op te eten, ze is ook nog eens volledig in lijn met de laatste nieuwe trend: pompons and tassels everywhere!

Wat neem jij zéker mee naar het strand?

Dit artikel kwam tot stand ism de Bijenkorf.


15 gedachten over “VAMOS A LA PLAYA: 7 must have beach items

 1. Sylvahna.nl Beantwoorden

  Mooi! Ik vind zo een tas inderdaad wel echt een musthave voor het strand!

 2. Louise Beantwoorden

  Supermooie spulletjes allemaal! Ik ben al een tijdje van plan om me eens een nieuw badpak aan te schaffen, dus dankje voor de inspiratie! 🙂

 3. Neeltje | Thoughts in Style Beantwoorden

  Super leuke items! Ik vind zelf de bikini van Tommy Hilfiger echt heel cute. X

 4. Janet | thatonetime Beantwoorden

  Die zonnebril is wel gaaf zeg, heel mooi. Ik vind de bikini ook heel mooi, maar wil me eigenlijk een keertje wagen aan een mooi badpak.

 5. Melissa Beantwoorden

  Zonnebrand en veel water. ik verbrand namelijk heel snel

 6. Chaya Beantwoorden

  Neem sowieso m’n zonnebril en zonnebrand mee. Leuke items allemaal!

 7. Robin Beantwoorden

  Ouh ik hou van zomermaanden, je bikini’s kiezen voor opreis te gaan, en je vriend zeker niet te vergeten laten insmeren want ander heb ik een tomaat op het einde van de dag

 8. Amelie van Writings by Amelie Beantwoorden

  De bikini van Tommy is wel schattig!

 9. Felice Beantwoorden

  zonnebrand, een flesje water ,een appel en ( het allerbelangrijkste ) een goed boek

 10. An Beantwoorden

  Een goed boek of mijn e-reader. Ik moet altijd iets te doen hebben 🙂

 11. Jessie Beantwoorden

  Een emmertje om schelpen te verzamelen en het voornemen om alleen de aller- allermooiste op te rapen.

 12. Blog & Beauty Beantwoorden

  Wat een mooie items, ik zie zelfs een paar voor mij nog onbekende merken die ik even beter wil bekijken. Mijn musthave item is toch wel een bikini en soort van overgooier die je snel aan kan trekken.

 13. Bianca Schrijft Beantwoorden

  Eerlijk gezegd ga ik nooit naar het strand, wel naar een recreatiegebied. We nemen dan standaard van die matrassen mee, van de Lidl, dat je het hoofdeind wat om hoog kan doen en een koepeltje van schaduwdoek.

 14. nicole Beantwoorden

  Zonnebrandmiddel en een handdoek om op te leggen. Wat een heerlijk zomerse post : )

 15. Lodi Beantwoorden

  O wat heerlijk om alleen al naar deze items te kijken. Ik vind de sandalen echt super gaaf. Wat er zeker mee gaat is zonnebrand crème.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *