Trendspotter #1: Emojis & Initials

my_collage(6)

Once in a blue moon steken er ineens trends de kop op waaraan ik helemaal verknocht geraak. Vandaag bespreek ik er twee met jullie: de emoji madness en de hype rondom initialen. Emojis zijn mijn new best friends geworden de laatste jaren. Sinds ik een iPhone heb, stuur ik om de haverklap sms’jes met verscheidene van deze mannetjes of afbeeldingen in. De initial trend, is dan weer iets wat me vrij recent is opgevallen; overal waar ik kijk zie ik mensen met de eerste letter van hun naam rond hun nek, pols of op de mok in hun hand.

Emojis zijn hot deze zomer, zoveel is duidelijk. Niet alleen geven deze perfect onze gevoelens weer wanneer we een berichtje de wereld in sturen via social media (not gonna lie, soms beschrijft de drol emoji mijn mood het beste), ze zijn ook klaar om de straat op te gaan! Rugzakken, ringen, truien… these emojis are taking over!

11845918_10153427063845485_194487732_n   11851069_10153427063900485_304163773_n

Laatst spotte ik deze ringen op de Instagram-pagina van ASOS en al snel belandde ik dan ook op de site zelf. Jammer dat deze juweeltjes aan de dure kant zijn, anders had ik ze me meteen aangeschaft!

Op de Instagram-pagina van Primark dan, zag ik dit backpack voorbij komen, how cool! Al is dit op z’n zachts gezegd niet erg casual, ik ben er helemaal weg van! Zouden jullie dit durven dragen? Let me know! In Gent is er trouwens enkele dagen geleden een Primark geopend, je kan vanaf nu dus je emoji honger stillen in de Langemunt!

     2015-nieuwe-emoji-kussen-geschenk-cartoon-pluche-versterken-cojines-kussens-kussen-gevuld-speelgoed-pop-zacht-almofadas.jpg_350x350

Op Aliexpress vind je dan weer de mafste truien en gadgets featuring emojis: they have it all! Vooral  de drol spreekt me aan (haha, ik weet oprecht niet waar deze drol obsession vandaan komt).

Verder gaan doen we met de tweede trend: initials! Zoals ik eerder vermeldde; deze trend vind je werkelijk overal! De meest subtiele (en wat mij betreft de leukste) manier om je deze trend eigen te maken, is een fijn juweeltje met je initiaal: elegant en stijvol, what more do you want?

hmprodde_elegante_douane_voegt_uw_eigen_aanvankelijke_mo_mok-rb141af45f9a84399a7808d816778f635_x7jgr_8byvr_512

Bij H&M vind je niet enkel deze leuke ketting die je persoonlijk kan customizen, ook verkoopt men er oorbellen met initialen. Op Zazzle kan je ook terecht; theemok met de beginletter van mijn naam op? Yes please!

Kunnen deze twee trends jullie bekoren?

Love,

Sofie Katelijne


12 gedachten over “Trendspotter #1: Emojis & Initials

 1. Anne-Sterre Beantwoorden

  Ik ben een groot fan van de emoji’s van de aapjes (horen, zien, zwijgen), de drol staat bij mij ook bij mijn meest gebruikte emoji’s zie ik haha. Met de initialen trends heb ik dan weer helemaal niets.

 2. Naomi in Wonderland Beantwoorden

  Yesssss! Beide trends vind ik super leuk. Al draag ik wel geen emoji sweaters of shirts… zeg nooit nooit :’) en zelf heb ik ook een super leuke mok met de “N” haha.

 3. Kirsty Beantwoorden

  Ik moet zeggen dat ik behalve dat ik met mijn mobiel wel gebruik maak van emojis, ik niet echt wat heb met deze trend; ik vind het nog steeds een gek idee om met bijv. een trui te lopen met emojis erop haha. De initial trend spreekt mij meer aan; ik wil wel een grote theemok met de K erop 😀

 4. sammie Beantwoorden

  Die drol!! Geweldig! De rugzak vind ik ook leuk alleen gebruik ik nooit geen rugzakken.

 5. debby Beantwoorden

  Ik vind vooral die trui er leuk

 6. Madeleine Beantwoorden

  Oh wat leuk allemaal 🙂 Ik vind de drol geweldig!!!!

 7. Akosua Beantwoorden

  Hahaha, die drol. Het slaat eigenlijk helemaal nergens op een lachende drol, maar het blijft grappig.

 8. Hannelore Beantwoorden

  Super leuke rugzak! Leuk artikel 😀

 9. Sax and the Pretty Beantwoorden

  De shirts met emoji’s vind ik ook wel geinig, zag ze bij Primark. Grappig dat dit weer helemaal terugkomt, nadat het vroeger door MSN vooral een trend werd. Dat is met veel trends zo, die komen altijd weer terug! x

 10. Louise Beantwoorden

  Die ringen zijn echt zo cool e 😀

 11. Kiss & Make-up Beantwoorden

  Die drol, omg, haha 🙂

 12. Monique | WritingMonique Beantwoorden

  Oeh! Ik ben dol op deze trends; vooral de emoji’s zijn helemaal mijn ding. Die rugtas vind ik dan ook geweldig haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *