TOO CUTE | Hunkemöller lanceert matchende onesies voor heel jouw gezin (ja, ook voor je viervoeter!)

Hoe kouder het buiten wordt, zo gezelliger maken we het binnen. Dé ideale outfit om een avondje gezellig bankhangen in door te brengen, is zonder enige twijfel een onesie. Omdat het voor Kerst altijd een tikkeltje specialer mag, komt Hunkemöller op de proppen met een zogeheten ‘Family Collection’ die àl jouw gezinsleden (jep, ook die fluffy viervoeter) in een comfortabel doch fashionable pakje hult. Kan het nog schattiger?

De zogeheten ‘Familie Collectie’ van Hunkemöller bestaat niet enkel uit verscheidene onesies maar bevat ook klassieke pyjama’s die van slapengaan (of gewoon chillen uiteraard) een echt feest maken. Het allerleukste aan deze collectie, is dat het lingeriemerk ook dacht aan onze teergeliefde viervoeters. Hoe leuk is het dat je niet enkel van matchy-matchy kan doen met jouw lief (of mini you) maar ook met jouw überschattige hond? Net als bij mensen, bestaan ook deze onesies in verscheidene maten (van S tot L). Voor ieder beestje wat wils dus! De fluffy textuur zorgt ervoor dat jouw huisdiertje ook lekker knus kan genieten van een heuse couchdate.

[instagram url=https://www.instagram.com/p/B40hVX0hV2e/ hidecaption=true]    

Wil je je teergeliefden eens extra in de watten leggen voor de feestdagen? De ‘Familie Collectie’ shoppen kan hier!

P.S.: De matching onesies en pyjama’s lijken me dé perfecte outfits voor een gezellige, originele foto voor op het jaarlijkse (digitale) Kerstkaartje. Scoren zal je gegarandeerd!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *