The Lipstick Chronicles

Lipstick: ik krijg er simpelweg maar niet genoeg van. De liefde is groot. Zo groot zelfs dat ik meestal wel een lippenstift of vijf, zes met me meezeul. Een vrouw heeft opties nodig, toch?! Over het algemeen ben ik fan van roze kleurtjes maar ook van de de my-lips-but-better trend (dus oudroze tot lichtbruine tinten) ben ik he-le-maal weg. Benieuwd om te weten te komen welke vier lipsticks mijn uitverkorene zijn? Voor ieder budget is er alvast wat wils.

Milani Fruit Punch Color Statement Lipstick (€8,95)Een koraalroze, glanzend kleurtje, boordevol Vitamine A en C waar je instant vrolijk van wordt. Dit is de enige lipstick van het Italiaanse merk die ik bezit maar ik ben van plan er snel nog enkele in huis te halen. Ook van de verpakking word ik blij: een gouden huls met onderaan duidelijk de kleur van de lipstick zichtbaar. Fruit Punch is bijzonder goed gepigmenteerd en glijdt als het ware over de lippen, I am in heaven.

Rimmel Moisture Renew Lipstick in As You Want Victoria (€10,99) – Een heel stuk feller van kleur dan de vorige maar ook een waar pareltje dat heel goed aanvoelt op de lippen en ze in één-twee-drie bedekt. Net als Fruit Punch heeft ook deze lipstick een glanzende finish. Een opmerkelijke bonus trouwens: deze lipstick ruikt naar babypoeder. Geen idee hoe Rimmel dit voor elkaar heeft gekregen maar ik vind het héérlijk. Klein nadeel: desondanks deze lipstick heel zacht aanvoelt, houdt ie het niet zo heel lang uit op de lippen. Af en toe bijstiften is dan ook aanbevolen.

Etos Moisturizing Lipstick in Forbidden Pink (€4,99)- Hoe prachtig heeft Etos deze lipstick vorm gegeven? Ik ben alvast helemaal weg van de koperen huls die de lippenstift omgeeft. Van de lipstick zelf ben ik ook zeker te spreken: een typisch nineties kleurtje dat je lippen er net dat tikkeltje beter doet uitzien. Mij doet ie sterk denken aan Stoned Rose van Charlotte Tilbury, maar dan voor een luttele €5.

Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Mats in Decadent Pink (€30)- Een lipstick van Franse mode-icoon YSL is een soort van investering. Zéker wanneer het een kleurtje betreft waar iedereen gegarandeerd mee staat. Ik kreeg deze lippenstift voor mijn verjaardag (mijn vriendinnen kennen me duidelijk héél goed) en werd gelijk enthousiast toen ik de prachtige gouden verpakking zag. Decadent Pink is een matte (zoals de naam van de collectie het reeds verraadt) koraalroze, koel kleurtje dat perfect matcht met zalig lente-en zomerweer. Ik ben er alvast klaar voor.

(van onder naar boven: Milani/Rimmel/Etos/YSL)

Wat is jouw favoriete lipstick?

Love


31 thoughts on “The Lipstick Chronicles

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *