The Fabulous Four

Beautynieuwtjes over de laatste trends en lanceringen zijn altijd mooi meegenomen. Bepaalde collecties als de samenwerkingen tussen M.A.C.-Cosmetics en The Simpsons of een prachtige Limited Editionlijn van Catrice maken me steeds (waarschijnlijk een tikkeltje té) enthousiast. Al worden er iedere dag verse, nieuwe producten op ons losgelaten en is de keuze intussen meer dan grandioos, sommige producten blijven een vaste waarde in mijn makeup tasje en dus in mijn dagelijkse routine. Welke vier producten mogen zich tot mijn intieme kring rekenen? Meet the fabulous four!

Fenty Beauty Highlighter Duo in Mean Money & Hu$tla Baby

Begin vorig jaar lanceerde Rihanna een volledig nieuw makeup merk: Fenty Beauty. Hoewel aanvankelijk vooral de gele/gouden highlighter van dit merk met alle aandacht ging lopen, vond ik dit duo ook meteen een waar pareltje. Ik was dan ook blij als een klein kind wanneer ik ontdekte dat dit olijke duo zich onder mijn eigenste kerstboom bevond. Liefde op het eerste gezicht: zo kan ik dit item het beste omschrijven. Beide kleurtjes ogen natuurlijk en voorzien je jukbeenderen van een prachtige glans. Het komende jaar wil ik absoluut nog meer spulletjes van Fenty Beauty gaan uittesten!

Catrice HD Liquid Coverage Foundation

Op aanraden van menig beautyliefhebber, schafte ik me deze foundation aan. Hoewel ik heel erg tevreden was van mijn Rimmel Stay Matte variant, merk ik toch dat de lichtste kleur nog steeds een tikkeltje te donker was voor mij. De lichtste kleur van de Catrice foundation is dan weer een betere match voor mij. Een matte, natuurlijk en dekkend resultaat is wat je verkrijgt met dit product. Ik weet niet of ik nog zal teruggrijpen naar mijn teerbeminde Rimmel foundation was deze is toch een vijftal euro’s goedkoper. Katsjing!

Maybelline Lash Sensational Mascara

Wat is dit een fijne mascara! Deze kanjer maakt mijn wimpers voller én dikker in no time! Moet je gewoon een keer geprobeerd hebben als je het mij vraagt. Het geheim achter het succes van dit item? Een speciaal  borsteltje die verschillende soorten rubberen haartjes bevat waardoor je  volgens Maybelline al je wimpers kan bereiken. Maybelline liegt niet, zero klontjes of spinnenpoten, véél volume.

Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Mats in Decadent Pink

Een lipstick van Franse mode-icoon YSL is een soort van investering. Zéker wanneer het een kleurtje betreft waar iedereen gegarandeerd mee staat. Ik kreeg deze lippenstift voor mijn verjaardag (mijn vriendinnen kennen me duidelijk héél goed) en werd gelijk enthousiast toen ik de prachtige gouden verpakking zag. Decadent Pink is een matte (zoals de naam van de collectie het reeds verraadt) koraalroze, koel kleurtje dat perfect matcht met zalig zomerweer. Ik ben er alvast klaar voor.


11 gedachten over “The Fabulous Four

 1. Nathalie - Volgmama Beantwoorden

  Wat een leuke make-up merken zijn dat. Fenty kende ik nog helemaal niet. Waar koop je dat?

  1. Sofie Katelijne Beantwoorden

   Via Sephora.fr 🙂

 2. Haydée Beantwoorden

  Ook een Fenty Beauty fan hier! Ik ben door omstandigheden afgelopen jaar verschillende keren in de USA geweest, en reken maar dat ik telkens een item aan mijn collectie heb toegevoegd. 🙂

 3. priscilla Beantwoorden

  Wat een mooie producten. Ik ben zelf heel erg benieuwd naar de producten van Fenty.

 4. Lindsey Beljaars Beantwoorden

  Prachtige producten! ik zou graag nog een item van Fenty aan mijn collega willen toevoegen!

 5. Daisy Beantwoorden

  De producten van Rihanna zien er geweldig uit! En krijgt heel goed reacties! Veel beter dan de wannabe lijn van Kylie … De foudation van Catrice wil ik ook graag proberen maar jammer is dat er weinig tinten verkrijgbaar zijn. Zelfs de lichtste kleur lijkt voor mij te donker

 6. Ellen Beantwoorden

  Ik word altijd zo hebberig van dit soort reviews ha ha! De highlighter zou ik graag eens uitproberen deze zomer.

 7. Elke Beantwoorden

  Die foundation van catrice is echt een toppertje he!

 8. Linda Beantwoorden

  Ik ben nog steeds heel erg benieuwd naar de producten van Fenty Beauty, ze zien er allemaal zo mooi uit!

 9. nicole Beantwoorden

  Leuk om te lezen wat jouw favorieten producten zijn! Hoeveel kost zo’n lippenstift nou?

 10. Kiki Beantwoorden

  ik ben niet zo’n fan van catrice, maar dit ziet er wel goed uit. en die lipstick van YSL is te gek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *