Taking my Pokémon obsession to the next level

13823326_10210152945042954_612895869_n

Op 15 juli omstreeks 20h ving ik mijn eerste Pokémon (for those interested; een paras), ondertussen – zo’n 250 pokéballs verder – kan ik eerlijk bekennen dat ik lichtjes (lees: zwaar) hooked ben. Wanneer Albelli – één van de grootste online aanbieders van fotoboeken in Europa – me een poosje terug een mailtje stuurde met de vraag of ik enkele van hun producten wou uittesten, besloot ik mijn poké-obsessie dan ook om te zetten in iets tastbaars; hell yes!

Fotoboekjes heb ik intussen al genoeg, de feature op hun website om mokken te bedrukken met zelf geselecteerde foto’s echter sprak me meteen aan. Uiteraard had ik kunnen opteren voor een jeugdfoto van mijn moeder of een überschattige foto van mijn beste vriendin haar labrador; ik was echter een tikkeltje egoïstisch en besloot dan ook om te gaan voor mijn eigenste favoriete Pokémon, because why not?! Zo geschiedde; enkele muisklikken verder was mijn gepersonaliseerde Jigglypuff-koffiemok geboren. Geef toe, dit is een hele originele manier om een tof en uniek cadeautje aan jezelf of aan iemand anders te geven – iedereen heeft immers wel een favoriete quote, boek of Pokémon character! Eén mok kost net geen tientje, een degelijke prijs voor een authentiek gepersonaliseerd item als je het mij vraagt.

Meer info vind je hier: mok bedrukken & hier: mok met foto.

Wat is jouw favoriete Pokémon?

Love

Naamloos-1

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Dit beïnvloedt mijn mening echter niet.


24 gedachten over “Taking my Pokémon obsession to the next level

 1. Sherry Beantwoorden

  Ik hield altijd al van Pokémon. Toen ik ziek werd wist ik het al het wordt extra Pokémon kijken. pikachu en jiglipuff zijb schattig. Mooie bekers meid.

 2. Resaarcle Beantwoorden

  Hihi, zeker een fijn cadeau voor jezelf! Ik ben helemaal niet mee met het Pokémongebeuren, dus ik heb geen favoriet. Maar er zit er wel één voor mijn broer z’n deur, dus laat ik die dan als favoriet nemen .

 3. Esmay Beantwoorden

  Wat een leuk resultaat! Ik heb vroeger altijd met plezier naar Pokémon gekeken en herken de figuurtjes nog wel, maar daar is het ook bij gebleven. Ik zou echt niet meer weten hoe ze allemaal heten, haha.

 4. Sheila Beantwoorden

  Dat hele Pokémon gebeuren… ik snap de lol er nog steeds niet goed van 🙂

 5. Evelijn Beantwoorden

  Wat leuk bedacht! (Misschien ook leuk als je het cadeau geeft (en de mok heeft een foto als de onderste) aan een kindje: geef er een paar watervaste stiften bij, dan kunnen ze ‘m inkleuren :P)

 6. Monique | WritingMonique Beantwoorden

  Oh, de mokken zijn zo superleuk geworden! Squirtle was altijd 1 van mijn favoriete pokemons!

 7. Laura Beantwoorden

  Wat leuk. Ik durf er niet aan te beginnen… iets met #verslavingsgevoelig haha.

 8. Teddy Beantwoorden

  Haha, wat een leuk resultaat!

 9. Kirsty Beantwoorden

  Ah wat een leuk en schattig resultaat zeg! Ik zou stiekem ook best zo’n mok willen en ben wel aardig verslaafd aan Pokémon Go.

 10. Joyce rdt Beantwoorden

  Te grappig je mokken. Ik ben geen Pokemon fan, dus een favoriet heb ik niet ;). Liefs.x

 11. Saskia Beantwoorden

  Wat een leuke mokken! Aan Pokémon ga ik niet beginnen… Ben ik te old skool voor denk ik 😉

  1. Sofie Katelijne Beantwoorden

   Pokémon is 100% old skool hoor 😉

 12. Naomi Beantwoorden

  Oh wat een tof idee. Want inderdaad, al die kortingsactief om een fotoboek te maken komen stilaan ook mijn oren uit. Dan is dit (voor jezelf of cadeau) wel eens een leuker alternatief.

  xx Naomi

 13. Lieke Beantwoorden

  Super leuk zo’n mok! Mijn lievelings pokemon is Chimchar haha

 14. Louise Beantwoorden

  Zalig! 😀 team red ftw!

 15. Lonneke Beantwoorden

  Ik heb mij echt helemaal niet verdiept in het Pokémon gebeuren gewoonweg omdat dit toch mij iets meer lijkt voor kinderen en heb er ook niet echt de tijd voor. Ik vind het wel erg leuk om te zien dat het zo’n hype is!

 16. Marsha Beantwoorden

  Heel leuk gedaan! Ik ben ook zwaar verslaafd eraan hihi. -x-

 17. Sax and the Pretty Beantwoorden

  Ik begin er niet aan, want voor ik het weet hang ik half over een brug of lig ik onder een auto om daar een pokemon te vinden. #verslavingsgevoelig Jij veel succes! 😉 x

 18. Hannelore Beantwoorden

  Super leuk!

 19. Annie Beantwoorden

  Wat een schattige mokken! Ik kan niet wachten om ze aan te schaffen…

 20. Evy Beantwoorden

  Ik vind de mokken ongelofelijk schattig! Zelf zou ik een Eevee erop zetten (want dat lijkt op mijn naam en is über cute). Succes met pokémons vangen! Bij welk team hoor je?

  1. Sofie Katelijne Beantwoorden

   Team red! Jij?

 21. Mariska Beantwoorden

  Oh zo onwijs schattig! Ik wil ze nu ook! Squirtle for life 😀

 22. Els Beantwoorden

  Wat een leuke mokken :-). Ik speelde eerste ook fanatiek Pokemon.. maar ben er eigenlijk nu al klaar mee, ik vang steeds dezelfde en dat is echt saai.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *