September Beauty Favourites

De zomer moesten we met z’n allen noodgedwongen uitwuiven in september en om eerlijk te zijn, was ik hier niet al te malig om. Al kan ik een warme dag in augustus vast en zeker appreciëren; ik had meer en meer goesting in de herfst. Dit is vast en zeker ook merkbaar in mijn make-uptasje. Items die een perfecte match vormen met herfstige dagen werden uit mijn ladekastje gehaald en kregen in september een vast plaatsje op mijn beauty desk, kijk mee welke van deze producten mij het meeste konden bekoren de afgelopen maand!

11998606_10207774956234720_1905442510_n

De lancering van de Clinique Pop-lipsticks dateert intussen al van begin juli en toch schafte ik pas vorige maand een item uit deze nieuwe collectie aan. Niet alleen zien de verpakkingen er beeldig uit, deze lip colours zijn ook nog eens super gepigmenteerd en verkrijgbaar in 16 verschillende tinten. Op de foto zien jullie Plum pop; een zachte, roze kleur met een neutrale tot koele ondertoon en een satin finish. Het meest speciale aan deze lijn is dat het lipsticks én lip primers in één zijn: niet alleen geven deze sticks je lippen een mooi kleurtje, ze verzorgen deze ook nog eens at the same time! SCORE!

Clinique Pop Lip Colour in Plum Pop: verkrijgbaar bij oa. Inno, € 21.45

11998626_10207774958234770_163644423_n

Chocolade is duidelijk big business in beautyland de laatste tijd. Niet alleen bracht Too Faced twee  Chocolate Bar palettes uit, Bourjois gaat ook volledig mee in de trend en dit met een bronzer! Dit product is in feite al jaren een bekende voor ingewijden en is een echte aanrader; niet alleen zie je er stralend uit, je gezicht ruikt ook nog eens heerlijk.

Bourjois Delice de Poudre Bronzing Powder Medium/Dark, verkrijgbaar bij Kruidvat, €12.80

12007154_10207774956474726_399624485_n

We blijven nog eventjes hangen bij de combo tussen etenswaren en cosmetica want deze glossy eyeshadow stick van Miss Sporty in de kleur Peanut Butter verdient absoluut zijn fifteen minutes of fame. Deze stick kan je gebruiken als eyeliner (dit werkt voor mij echter niet zo fijn aangezien ik vrij vette oogleden heb) maar ook als oogschaduw. Perfect passend bij dit seizoen geeft deze stick je oogleden een prachtige bronzen kleurtje!

Miss Sporty Fabulous Eyes Glossy Shadow in 160 Peanut Butter: Kruidvat (NL), Bol.com (BE+NL) €2.49

Niet alleen is Too Faced een krak wat betreft geur toevoegen aan hun producten, van vormgeving hebben ze duidelijk ook kaas gegeten. Een bewijs van hun oog voor esthetica is deze Sweethearts Perfect Flush Blush (wat een tongtwister) in de kleur Something About Berry. Zoals de naam reeds verraadt, bestaat deze blush uit drie verschillende kleurtjes; je kan ze uiteraard alledrie mixen maar een andere optie is op slechts één van de drie kleurtjes te benuttigen! Het merk zelf omschrijft de verschillende kleurtinten als “a shimmering mauve pink”, “a golden peach” en “a shimmering magenta pink”. Sounds good, niet? Het enige nadeel aan Too Faced is echter wel de verkrijgbaarheid. Jammer genoeg wordt het merk nergens verkocht in de Benelux en ook via webshops is het lastig een item te scoren van het merk. Ik koop dan ook steevast iets uit de collecties wanneer ik in Groot-Brittanië ben!

11998373_10207774957874761_2045080449_n

Dit palette heb ik nog niet zo lang in mijn bezit (vandaar dat het er ongebruikt uit ziet) maar ik wou het koste wat kost in dit artikel opnemen want ik ben er echt dol op! De voorbije maanden gebruikte ik bijna elke dag mijn chocolate bar palette van Too Faced maar in september ben ik langzaam maar zeker overgeschakeld naar The Nudes palette van Maybelline. Er zitten drie fijne highlighters in en ook wat betreft kleurtjes op het bewegend ooglid en de arcadeboog is er keuze galore! Als je net als ik dol bent op neutrale, bruintinten is dit palette vast en zeker iets voor jou!

Maybelline The Nudes: Kruidvat, €15.99

Wat zijn jullie favoriete make-up producten van de afgelopen maand?

Love,

Sofie Katelijne


22 gedachten over “September Beauty Favourites

 1. Nilou Beantwoorden

  SO prettiful!!!

 2. peggy timmermans Beantwoorden

  De POP lipsticks van Clinique zijn een za-lig-heid! I love them!

 3. Claudia Beantwoorden

  Oeh die bronwer van Maybelline ziet er goed uit. En dat nude palette ook!

 4. saskia Beantwoorden

  Het palette ben ik zelf ook nog heel nieuwsgierig naar. Ik twijfel nog steeds om het te kopen omdat ik zoveel nude tinten heb. Mooie favorieten 🙂

 5. Ellemieke Beantwoorden

  Dat palette van Maybelline ziet er goed uit!

 6. Stephanie Beantwoorden

  Leuk artikel! Die Plum Pop lipstick ziet er prachtig uit! 🙂

 7. Kirsty Beantwoorden

  Mooie favorieten! Ik vind je foto’s ook wel erg mooi geworden 🙂

 8. Naomi in Wonderland Beantwoorden

  Wat een super mooie foto’s! Verder lijken de producten me ook erg fijn. Ik heb niet zozeer een favoriet makeup product omdat ik echt heel het jaar door min of meer dezelfde producten gebruik haha, lekker saai dus!

 9. BRUNETTEONTREND Beantwoorden

  Dat palette is echt erg mooi! Mooie lipstick ook!
  http://www.brunetteontrend.com

 10. Grim&Glam Beantwoorden

  Mooie foto’s! Het Maybelline palette ziet er erg fijn uit. Ik zit te twijfelen om hem te kopen maar ja, ik heb al zoveel paletten, haha.

 11. Kiss & Make-up Beantwoorden

  Jaaaaaaaa, Plum Pop is echt een topkleur!

 12. Monique | WritingMonique Beantwoorden

  Wat een prachtige foto’s! En prachtige favorieten natuurlijk, vooral die lipstick vind ik prachtig! Hele mooie herfstkleur!

 13. debby Beantwoorden

  Wat heb jij dit ontzettend leuk neergezet zeg! Normaal vind ik favoriete artikel niet heel erg leuk, maar op deze manier wil ik eigenlijk wel alles kopen 🙂

 14. Angelique Beantwoorden

  Ik vind dat palette erg mooi!

 15. Florentine Beantwoorden

  Wat een prachtige producten! Die too faces blush vind ik zo gaaf, en die clinique lipstick ook onwijs mooi! 😉

 16. Floor Beantwoorden

  Ahh, die too faced blush staat nog altijd op mijn wish list, zo mooi<3

 17. Sas Beantwoorden

  Wat leuk om je favoriete producten te zien! Ik heb altijd dezelfde producten die ik gebruik en ben er erg tevreden mee

 18. Louise Beantwoorden

  Dat oogschaduwpalette ziet er inderdaad echt mooi uit 🙂 en ik vind de verpakkingen van too faced altijd zo leuk

 19. jeapiebel Beantwoorden

  Plum pop lijkt me een hele mooie kleur op mijn lip. Something About Berry wat een schattige naam en hele mooie blush. En The Nudes palette van Maybelline heb ik zelf ook al ruim twee maanden in mijn bezit maar nog geen kans om het uit te proberen terwijl iedereen al review heb gemaakt. Ik ben gewoon super trage blogger,,haha. Leuk dat je zo tevreden er over bent.

 20. Jana Beantwoorden

  Ik vind je tafeltje daar zo cute ingericht 😀

 21. Vlijtig Liesje Beantwoorden

  Ik zit hier te ‘oh-en’ en te ‘ah-en’! Wat een leuke foto’s. Ik val voor de bloemen en voor dat schattige hertje!

 22. Hannelore Beantwoorden

  Mooi oogschaduwpalette!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *