PUMPKIN SEASON | De origineelste recepten met pompoen om de gure herfst smakelijk door te komen

De enige draagbare manier om de gure herfstdagen die momenteel ons Belgenlandje kwellen te overleven, is onder een fleecedeken gewapend met een pompoentaartje en een warme pumpkin spiced latteLet’s face it: hoewel het wisselvallige weer niet het fijnste aspect is van dit seizoen, heeft de herfst ook heel wat wondermoois in petto. Denk maar aan de kleurrijke bladeren die overal letterlijk voor het rapen liggen alsook – je kan het al raden – pompoen. Dit laatste is zowat het hoofdingrediënt in alles wat op tafel verschijnt tijdens oktober en november. Niet alleen heerlijk in soep of taart maar ook een prima smaakmaker in, bijvoorbeeld, hummus of brownies. Lees snel verder en ontdek te lekkerste en origineelste recepten om aan de slag te gaan! Geef toe: met die belachelijk grote pompoen die je laatst kocht in de supermarkt kan je meerdere schatten op tafel toveren.

Pinterest is en blijft een heerlijke plek om inspiratie op te doen. Of het nu gaat over het zoeken naar toffe ideetjes wat huisdecoratie betreft of je plotseling zin hebt gekregen om jouw make-uplook over een compleet andere boeg te gooien: Pinterest barst van de creatieve vondsten en zorgt ervoor dat je af en toe eens iets out of the box durft creëren, perfect voor gewoontedieren zoals yours truly. Ik ging op jacht naar de allerlekkerste gerechtjes met pompoen en botste op een he-le-boel lekkers waar je maagje spontaan van zal gaan knorren. French toast met pompoen in de hoofdrol, chocolate pumpkin cheesecake, pannenkoekjes met pompoen en ik kan zo nog wel eventjes doorgaan. Check mijn onderstaande Pinterestbord en get cooking! De receptjes verschijnen vanzelf als je op de foto klikt. Scroll naar beneden in het bord zelf voor een hele resem aan inspiratie voor de origineelste pompoen recepten!

Jij nog originele pompoen recepten in de aanbieding? Laat het zeker weten in de reacties.

Volg me op Pinterest voor meer inspiratie en ideetjes. Zin gekregen om nog meer te koken en bakken? Dan is dit recept voor fluffy banana pancakes misschien ook wel wat voor jou!


Een gedachte over “PUMPKIN SEASON | De origineelste recepten met pompoen om de gure herfst smakelijk door te komen

  1. Heidi Beantwoorden

    Ziet der heerlijk uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *