(P)INSPIRATIE | Pastelkleurige wanddecoratie om je interieur te pimpen

Het afgelopen anderhalf jaar werd bijzonder duidelijk hoe belangrijk ons eigen huisje nu eigenlijk wel is. Verplicht telewerken vanuit jouw geïmproviseerde home office, het weekend inluiden door middel van échte home made cocktails om vervolgens de sterren van je eigen dak te dansen, letterlijk dan. Gek hoe je hele leven zich plots enkel en alleen afspeelt op een paar vierkante meter. Aangezien ik iemand ben die van afwisseling hou, had ik het na om en bij de vijftien minuten in lockdown al gehad met het grootste deel van mijn interieur. Gelukkig voor mij hoef je niet meteen een smak geld neer te tellen om je inrichting nieuw leven in te blazen. Zo doet het (anders) decoreren van je muren, bijvoorbeeld, al heel wat. Ik toon je graag hoe je je interieur een frisse touch kan geven met behulp van posterwebshop Desenio. Onderaan deze post deel ik ook een kortingscode zodat jullie zelf ook aan de slag kunnen om van jullie kamer of huis een echt pareltje te maken. Enjoy! 

DESENIO?

Wanneer ik aan wanddecoratie denk, denk ik automatisch aan Desenio. Deze van oorsprong Scandinavische webshop heeft heel wat in huis om jouw muren op te leuken. Naast een hele resem aan posters in verscheidene stijlen en groottes, verkoopt Desenio ook kaders. Ik werkte vorig jaar reeds samen met Desenio en deed graag opnieuw beroep op de webshop om mijn muren weer eens een keertje te pimpen.

PASTEL LOVER

Iedereen heeft – gelukkig maar! – z’n eigen stijl wanneer het aankomt op inrichting. Sommigen zijn dol op het integreren van de laatste nieuwe trends, anderen hebben dan weer lak aan dergelijke modeverschijnselen en doen gewoon lekker hun zin. Ikzelf volg trends zeker niet slaafsgewijs op maar wanneer ik eentje leuk vind, ga ik er graag mee aan de slag. Waarom ook niet!

Wanneer ik de afgelopen periode interieurtijdschriften doorbladerde of een interieurwinkel binnenstapte, was één ding duidelijk: pastel is he-le-maal hip momenteel. Pasteltinten geven een frisse touch aan een interieur én zijn makkelijk te combineren. Voor wie houdt van kleurrijke tierlantijntjes in die boekenrekjes (ik denk kandelaars, beeldjes en ander leuks) hoeft zich dus zeker niet in te houden.

Om de leukste prints uit te zoeken, ging ik eerst aan de slag op Pinterest. Hieronder kan je mijn moodboard bekijken en hopelijk wat inspiratie opdoen.

Na inspiratie te hebben opgedaan via Pinterest, was het dringend tijd om over te gaan tot bestellen. Ik bleef trouw aan mijn moodboard en ging voor een bad aan pasteltinten zoals je hieronder zelf kan zien. Ik ben alvast bijzonder tevreden van het resultaat, mijn muren kunnen er weer voor een poosje tegen (hopelijk blijven we in de toekomst gespaard van verdere lockdowns 😜).

Mijn keuzes:

La Demoiselle (mijn persoonlijke favo!)

Les Courbes Bleu

Noodles

Goesting gekregen om ook jouw interieur te pimpen door middel van hippe wanddecoratie? Today’s your lucky day! Gebruik mijn code SOFIEKATELIJNE voor 25% korting op alle posters van Desenio. De code is geldig van 31/08 tot en met  02/09 middernacht en geldt niet op handpicked en gepersonaliseerde posters. Maak zeker een foto van jouw gepimpte interieur en tag me op instagram @sofiekatelijne. Ik aanschouw jullie creaties maar al te graag! 

 

page3image2765820016


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *