NO JOKE! | Bobbi Brown deelt gratis lipsticks uit

Een nieuw kleurtje lipstick is àltijd welkom, zeker wanneer je deze gratis en voor niks krijgt! Bobbi Brown speelt voor Sinterklaas op 15 juni en geeft maar liefst 2000 lipsticks weg. Nope, geen addertjes onder het gras. Een aankoop is immers niet verplicht!

Een kleurtje op de lippen bezorgt velen een instant boost voor hun zelfvertrouwen. Mrs. Brown wil een handje helpen door ons gratis en voor niks van een fonkelnieuwe tint te voorzien. De lipsticks van Bobbi Brown zijn al jaren favoriet ten huize yours truly. Het eerste kleurtje dat ik ooit aanschafte was ‘Sandwash Pink‘, een beige roze kleurtje en tevens dé favoriet van Kate Middleton. Het enige nadeel aan lipsticks van BB? Het prijskaartje loopt al snel op tot 40 euries. Een gratis lipstick is dan ook méér dan welkom. Het enige wat je hoeft te doen? Ga op 15 juni vanaf 10h naar een Bobbi Brown filiaal en schrijf je in voor de nieuwsbrief. Klaar is kees! Keuze is er tussen 2 kleurtjes: een neutraal roze tint en een iets fellere variant. De stock is – uiteraard – gelimiteerd. Haast en spoed is in dit geval dus wel goed.

PLACE(S) TO BE

Bobbi Brown Antwerpen – Korte Gasthuisstraat 43 – 2000 Antwerpen
Bobbi Brown Uccle – Chaussée de Waterloo 940 – 1180 Uccle
Bobbi Brown Gent – Koestraat 25 – 9000 Gent


2 gedachten over “NO JOKE! | Bobbi Brown deelt gratis lipsticks uit

  1. tamara bouchard Beantwoorden

    Is het op de .com website dat je de nieuwsbrief moet aan vragen? Heb dat nu gedaan, maar wil zeker zijn dat het juist is. Zou wel fijn zijn een Lipstick van BB ik ben nu woensdag 12 juni jarig.

    1. Sofie Katelijne Beantwoorden

      Hey! Ik vermoed dat je dit gewoon in de winkel zelf kan doen. Een Belgische variant van de website is er niet, zal dus naar alle waarschijnlijkheid de internationale website zijn. Veel succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *