My Lush Staples

Lush is één van die merken die je meteen associeert met heerlijke me-time. Telkens wanneer ik in mijn teerbeminde hometown ga winkelen kan ik het simpelweg niet laten een bezoekje te brengen aan het welruikende filiaal; het is alsof het aroma van bruisballen je hypnotiseert én naar binnen sleurt. Na ondertussen reeds tientallen bezoekjes aan Lush (ik ben er heilig van overtuigd dat alle verkoopsters me inmiddels herkennen én me waarschijnlijk ook bij naam kunnen noemen), heb ik toch wat kennis van zaken en zijn er enkele items die zich gegarandeerd in mijn mandje zullen bevinden aan het einde van een bezoekje. Meet my Lush staples!

Don’t Look at Me Fresh Face Mask Het kleurtje van dit masker is een ware eyecatcher. Deze werd me een poosje terug aangeraden door een Lush-verkoopster en is ideaal voor de ietwat vettigere huid. Verse biologisch citroensap en zijdetofu beloven je teint te verhelderen en je huid te verzachten. Masseer zachtjes in op een schone huid (laat de huid rond je ogen vrij!); laat tien tot vijftien minuten intrekken en spoel af met lauwwarm water et voilà.. Hello, babyvelletje!

Tea Tree Water Toner Tea Tree Water is Lush’ sterke toner voor een normale tot vette huid; en zou in het bijzonder goed werken voor een jong tienerhuidje met de nodige pukkeltjes. Met zijn reinigende, desinfecterende eigenschappen doet deze toner wonderen voor mijn huid. Na het wassen van je gezicht met water een tweetal keer spuiten op een watje en weg zijn die allerlaatste make-uprestjes.

Pink Flamingo Bubble Bar Birds of a feather not only flock together maar volgens Lush baden ze ook samen. Toegegeven, initieel viel ik voornamelijk voor zijn knappe verschijning maar na Mister Flamingo enkele keren opnieuw te hebben aangeschaft kan ik je vertellen dat ook het innerlijke van dit product de moeite waard is. Handig aan deze bubble bar is dat ie je bad tot wel 10 keer van bubbels voorziet én je badwater omtovert in een zuurstokroze spektakel. Heaven!

The Comforter Shower Cream Wegens het gigantische succes van de Comforter bubble bar ontwikkelde Lush ook een doucheproduct onder dezelfde naam, handig voor bijvoorbeeld kotstudenten die niet over een bad beschikken. De geur van cassis en bergamotolie zorgt voor een mierzoet feestje onder de douche. Gezien dit een shower cream is en geen shower gel (what’s in a name?) schuimt the Comforter een tikkeltje minder maar verzorgt ie je huid des te meer.

Wat zijn jouw Lush Staples?

Love

Naamloos-1

 


14 gedachten over “My Lush Staples

 1. Gustaaf Flaubert Beantwoorden

  Supergrote fan van de “Let the good times roll” cleanser hier… ruikt naar popcorn!!! Deze cleanser is eigenlijk niet ontwikkeld voor de vettige huid maar om één of andere reden werkt ie goed voor mij omdat hij heel gentle is. Van te ‘straffe’ dingen word ik soms nog vettiger en helaas ook puistiger… hoera! :’)

  Bedankt voor de goeie Lush-tips, ik heb al zin om dat gezichtsmasker te proberen! #binnenkort5legelushpotjesbinnenbrengen

 2. Nathalie Beantwoorden

  Ik hou van lush! Zat pasgeleden nog zo te twijfelen voor een gezichtsmasker.. Maar nu is mn keuze gemaakt! Ik ga ook voor de Don’t Look at Me Fresh Face Mask! ✨

  Die flamingo vind ik ook zo leuk! Helaas heb ik geen bad. Maar als ik een keer weer een nachtje weg ga en er is een bad beschikbaar neem ik die zeker mee

  Liefs Nathalie

 3. Veerle Beantwoorden

  Ik ben naast de shower jelly’s ook fan van de Tea Tree Water, die is echt fijn. En die kleur van The Comforter Shower Cream, ooooh!

 4. Angèlique Beantwoorden

  Ik heb geen ervaring met lush helaas! Het lijkt me wel super fijn spul, en het ziet er zo leuk uit ook!

 5. Kirsty Beantwoorden

  Leuk om te zien! Ik heb van Lush eigenlijk altijd lip scrub in huis en verder moet ik één keer per jaar ook echt wel Snow Fairy hebben haha.

 6. Esmay Beantwoorden

  Wat zijn deze spulletjes leuk! Ik moet echt eens wat vaker de Lush in lopen.

 7. Louise Beantwoorden

  Door het lezen van dit artikel besefte ik dat het dringend nog eens tijd is voor een Lush-bezoekje! Ik verdien het wel om tijdens de examens mezelf even te verwennen 😀

 8. Els Beantwoorden

  Ik ben gan van lush! Heerlijk, inderdaad me-time! De The Comforter Shower Cream lijkt me echt heerlijk. Hier helaas ook geen pad.

 9. Mariska Beantwoorden

  Ik wil eens een keertje in bad, om een bubble bar of bath bomb te testen :O heb wel eens wat douchegel van Lush gehad en een tandpasta poeder, super fijn!

 10. Nesrin Beantwoorden

  Ik vind LUSH geweldig maar heb helaas geen LUSH winkel in de buurt 🙁

 11. sammie Beantwoorden

  Ik vind de winkels er tof uit zien en de producten ook maar heb er nog nooit iets van gekocht. Vind het ook redelijk prijzig.

  1. Sofie Katelijne Beantwoorden

   True! Daarom dat ik graag badproducten koop die je meer dan één enkele keer kunt gebruiken – zoals die Flamingo bar 🙂

 12. Melike Beantwoorden

  Wat een mooie foto! Ik vind Lush producten zooo fijn om te gebruiken! De winkel is ook altijd heel leuk om in te gaan.
  Ik volg je blog nu op bloglovin, volg je me terug?
  X

 13. Sherry Beantwoorden

  Dat ziet er allemaal geweldig uit. Ik moet bekennen dat ik daar nog nooit iets heb gekocht. Word wel eens tijd. Ik heb genoeg positiefs gehoord over lush

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *