My Go-to Blushes

14706857_10211006079330778_6944609393333525388_o

BLUUUUUUSH! Weinig makeupproducten beschikken over de gave om me instant in een vrolijk doch hebberig monster te transformeren. Een tikkeltje kleur op de wangen laat je er in één-twee-drie een pak gezonder én frisser uitzien. Hoewel ik een bijzonder rijke collectie aan blushes bezit, grijp ik steeds terug naar enkele favorieten; meet my Go-to Blushes!

Makeup Revolution Blush Palette Blush Queen Sowieso liefde op het eerste gezicht met dit palette. Wanneer ik begin september een Londens Superdrug filiaal binnenstapte en dit pareltje zag liggen, bevond deze zich reeds na enkele seconden in mijn winkelmandje. Voor de prijs van €8 krijg je 8 gebakken blushes (waaronder enkele onder de categorie blush én highlighter vallen) die pittig gepigmenteerd zijn en extreem zacht in textuur. Alle acht blinken ze erop los en laten ze je stralen als nooit tevoor; ik ben fan! Verkrijgbaar bij oa Tambeauty.com, €8.40

Catrice Blush Artist Shading Palette in CorALL I NEED Van (blush ;-)) trio’s word ik steevast dolgelukkig. Hoewel het aanvankelijk vooral iets was waarmee duurdere merken aan de slag gingen, kon een budgettopper als Catrice niet achterblijven. Resultaat? Een lijn van drie palettes met telkens drie blushtinten. Mijn voorkeur ging uit naar CorALL I NEED, een palette dat – zoals de naam reeds verraadt – koraalkleurtjes herbergt. Fans van een ietwat subtielere blush zullen zeker wild worden van dit product; niet extreem goed gepigmenteerd maar wel perfect op te bouwen. Bovenaan zie je een wat koelere roze tint, in het midden een matte perzikkleurtje, en onderaan heeft het palette een warme, fluweelachtige highlighter in petto. Verkijgbaar bij oa Kruidvat, €4.59

Too Faced Sweethearts Perfect Flush Blush in Something about Berry Wat een tongtwister is de naam van dit product! Zij die mijn blog al een poosje volgen wéten hoe dol ik ben op Too Faced. Het Amerikaanse merk is niet enkel een krak in originele namen bedenken voor aankomende collecties, ze zijn vooral heer en meester wat vormgeving betreft. Bewijs: deze prachtige blush in de vorm van een hartje. Het handige aan dit product? De blush bestaat uit drie verschillende kleurtjes; je kan ze uiteraard alledrie mixen maar een andere optie is om slechts één van de drie kleurtjes te benuttigen! Het merk zelf omschrijft de verschillende kleurtinten als “a shimmering mauve pink”, “a golden peach” en “a shimmering magenta pink”. Sounds good, niet? Het enige nadeel aan Too Faced is de verkrijgbaarheid. Jammer genoeg wordt het merk nergens verkocht in de Benelux en ook via webshops is het lastig een item te scoren van het merk. Ik koop dan ook steevast iets uit de collecties wanneer ik in Groot-Brittanië ben! Online verkrijgbaar bij oa BeautyBay, €38

Hourglass Ambient Lightning Powder Blush in Luminous Flush Hourglass eigende zich in een razendsnel tempo een plaatsje toe op de vanity table van menig beautyblogger en dit niet geheel zonder reden. Vooral over de blushes van dit merk bestaan duizenden reviews en één ding hebben ze over het algemeen gemeenschappelijk; lovende woorden. Aanvankelijk stond het Ambient Lightning Powder Trio hoog op mijn wishlist maar gezien de hoge prijs (én het feit dat ik zelf nog geen ervaring had met het merk) besloot ik het te houden op één kleurtje. Luminous Flush kan het beste omschreven worden als een champagne roze kleurtje dat een tikkeltje neigt naar koraalroze. Volgens het merk zelf werd voor deze blush de zogehete Photoluminescent Technology gebruikt en dit om meer diepte én dimensie te creëren. Blush én highlighter in één, topproduct! Online verkrijgbaar bij oa Space NK , €38

14701020_10211006079290777_3285551791299854645_o

Wat zijn jouw Blush Staples?

Love

Naamloos-1


8 gedachten over “My Go-to Blushes

 1. Marlies Beantwoorden

  Ik heb nog nooit een blush gekocht, maar heb recent een goeie bij mijn moeder in haar toilettas gevonden.
  Misschien moet ik maar eens zelf eentje aanschaffen. Bedankt voor de tips!

 2. Florentine Beantwoorden

  Wauw wat een pareltjes! Zo schattig allemaal:-)
  Mooie foto’s heb je gemaakt! Liefs, Florentine

 3. Elisa Beantwoorden

  Hoe schattig is die van Too Faced ?! Mijn alltime favo is Mac Margin, echt een supermooi peachy kleurtje dat het hele jaar door kan! Ennn ik heb mezelf net verwend met het Hourglass Ambient Lighting Edit palette waar o.a. 2 prachtige blushes in zitten <3 love it!

 4. Joyce rdt Beantwoorden

  Zelf gebruik ik blush van Mylene, was een hele zoektocht voor me voordat ik een fatsoenlijke had gevonden haha. Liefs.x

 5. Louise Beantwoorden

  Ik gebruik eigenlijk nooit blush maar ze zien er vaak zo leuk uit! Ik moet soms de verleiding weerstaan om er een te kopen, al is het enkel om mooi te staan wezen op mijn tafeltje 🙂

 6. Vlijtig Liesje Beantwoorden

  Wat hebben ze allemaal mooie namen, die blushes!

 7. Tessa Beantwoorden

  Dat palette van Makeup Revolution! *heart eyes*

 8. jeapiebel Beantwoorden

  Ik ben zelf vaak verliefd op blush dat ik soms meer koop dan nodig is, want niet alles past bij mij natuurlijk. Too Faced Sweethearts Perfect Flush Blush in Something about Berry wat een naam idd, jammer zeker van de verkrijgbaarheid. Het lijkt mij ook wat met Too Faced palette.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *