My Current Beauty Wishlist

Glinsterende highlighters, poederroze blushes of matte lipsticks; ik krijg er nooit genoeg van! Ook al heb ik aanzienlijk veel make-up (aanzienlijk is hier een eufemisme voor véél te veel), ik kan intens genieten van door de wandelgangen van Inno, Boots of Di te slenteren en te staren naar al het moois. Karaktervol als ik ben, gooi ik uiteraard niet alles in mijn winkelmandje. Bovendien zijn sommige producten simpelweg niet zo makkelijk verkrijgbaar, anderen zijn dan weer ietsje te duur. Soms is het beter te dromen over iets in plaats van er meteen pakken geld aan uit te geven, right? Kwijl mee met mijn persoonlijke beauty wishlist, a.k.a. spulletjes die ik écht dringend nodig heb (well, duhuh)!

Charlotte Tilbury K.I.S.S.I.N.G. Lipstick in Nude Kate Helo, pretty rosegold packaging! Charlotte Tilbury is al een poosje up and coming. De Britse redhead heeft ondertussen meer dan 20 jaar ervaring in de wondere wereld van de visagie en maakte van haar naam een merk met standing. Eén van Miss Tilbury’s lipstick lines, heet K.I.S.S.I.N.G. en is letterlijk to die for. Deze range bevat maar liefst 10 kleurtjes en werd gecreëerd met klassieke alsook moderne beauty icons in mind. Hoog op mijn wishlist: Nude Kate, zoals de naam reeds verraadt een prachtig natuurlijk kleurtje, geïnspireerd op een waar cultfiguur: Kate Moss.

Urban Decay Afterglow Highlighter Palette Mijn ogen begonnen nog iets harder dan het palette zelf te fonkelen wanneer ik dit pareltje voor het eerst aanschouwde. Mijn liefde voor highlighters heb ik al meer dan eens bezongen en dit doosje zou (hoe kan het ook anders) een perfecte toevoeging zijn aan mijn huidige stash. Deze poeders zouden prima gepigmenteerd zijn en zijn dus eerder geschikt voor zij die wel houden van een ferme fonkeling op de jukbeenderen. Totally up my street want ik hou van een stevige portie glitter!

The Original Beautyblender Ik kocht de afgelopen jaren al heel wat dupes van dit bekende sponsje maar als ik menig Amerikaans beautyblogger moet geloven, kan geen énkele op tegen the real deal. Geen idee wat me al die jaren al tegenhoudt, ik vermoed dat het te maken heeft met het prijskaartje: €20 lijkt best veel voor zo’n mini sponsje (het zwelt uiteraard wel op wanneer je het onder water houdt). Toch denk ik dat ik er me eentje ga aanschaffen wanneer ik naar Londen trek volgende maand, it’s about time!

Estee Lauder Double Wear Foundation Dit goedje is de holy grail van talloze meiden en belooft een flawless dekking. Opnieuw is het voornamelijk het prijskaartje dat me tegenhoudt: het doet oprecht pijn om €40 te moeten neertellen voor een flesje. Wel lijkt deze foundation me prima op dagen waarop een stevige dekking noodzakelijk is (tijdens that time of the month, bijvoorbeeld). Gezien deze ook nog eens perfect op z’n plaats blijft zitten, lijkt dit me een goed alternatief voor tijdens de hete zomermaanden waarin foundation letterlijk van je gezicht druipt. Misschien wat voor volgende zomer!

Benefit Blush Galifornia Het zonnige Californië verpakt in een handig doosje. Ook over deze blush werden al meerdere lofzangen geschreven of uitgesproken. Het allerleukste aan Benefit: ongetwijfeld de überschattige verpakkingen. De sixties vibe weet me steeds te bekoren en zorgt ervoor dat ik reeds meerdere producten in huis heb gehaald de afgelopen jaren. Bonus aan dit product: de blush ruikt naar pink grapefruit en vanille. Nog een extra reden dus om dit lieverdje van mijn wishlist te schrappen en gewoon lekker in huis te halen.

Too Faced Clover Eyeshadow Palette Nog zo’n merk die kaas heeft gegeten van leuke verpakkingen. Hoewel dit palette met z’n felle neonkleurtjes vrij atypisch is, spreekt net dat me aan. Wanneer je zin hebt om je look eens een tikkeltje anders aan te pakken (denk aan een verkleedfeestje), lijkt het Clover palette me the way to go. Too Faced staat bekend om z’n prima pigmentatie, ik ben er dan ook gerust op dat dit palette me goed zou bevallen.

Wat staat er op jouw beauty wishlist?


20 gedachten over “My Current Beauty Wishlist

 1. Thomas Beantwoorden

  Mooi, overzichtelijk lijstje van deze producten!

 2. Lodi Beantwoorden

  Wat een mooie verpakkingen allemaal. Ik ben echt alleen van de oogschaduw en dan vooral de bruine kleuren uit de andere post.

 3. Florentine Beantwoorden

  Super mooie producten! De herfst is altijd zo’n fijn seizoen om lekker nieuwe producten aan te schaffen <3

 4. Joyce rdt Beantwoorden

  Wat een mooie producten weer! Vooral de lipstick vind ik erg interessant. Liefs.x

 5. Tiffany Beantwoorden

  Leuk lijstje. De Benefit blush zou ik namelijk ook willen proberen, heb gehoord dat ie echt zo mooi is als je hem opdoet.

 6. Bouchra Beantwoorden

  Zelf ben ik dol op nude lipsticks dus deze vind ik geweldig. Verder gebruik ik bijna nooit foundation of oogschaduw, behalve naar een feestje… Erg he!

 7. Sheila Beantwoorden

  Ik heb totaal geen beauty wishlist. Maar die blush vind ik fantastisch verpakt. En ook mooi in de vorm van een zon. Die zou ik dan aanschaffen en vervolgens niet gebruiken, omdat ik niet weet wat ik er mee moet doen 🙂

 8. Girls-things Beantwoorden

  Een heel mooi lijstje! Het oogschaduw palette ziet er echt prachtig uit.

 9. Peggy Beantwoorden

  Leuk artikel! De Estee Lauder Double wear heb ik nu ook! Erg fijn product 🙂 ben een fan!

 10. Lynn Beantwoorden

  Hele leuke producten. De lipstick vind ik echt prachtig!

 11. Frieda Wauters Beantwoorden

  heel leuk voorgesteld, zelf doe ik weinig make up op

 12. Mytraveljourney Beantwoorden

  Een hele leuke blog. Ik ben helemaal niet thuis in de make-up wereld maar nu weet ik weer een beetje meer.

 13. Haydée Beantwoorden

  Het palette van Urban Decay ziet er (zoals altijd) weer prachtig uit. Ik ben vooral een verwoed verzamelaar van de oogschaduwpalettes.

 14. Fie, Hola Nova Beantwoorden

  Double Wear & Beauty Blender kan ik afvinken 🙂 ik ben van beide erg tevreden! De dupes van de Beauty Blender kun je eeeeeecht niet vergelijken met de real deal.. maar die van Real Techniques is naar schijnt wel even goed (en volgens sommigen zelfs nog beter). De K.I.S.S.I.N.G lipstick heb ik in Kim KW 🙂

 15. Kim Beantwoorden

  Wat een leuk blog! Ik ben niet zo thuis in de make-upjes, maar door jouw leuke verhaal heb ik gelijk zin om wat dingen uit te gaan proberen 🙂

 16. Sandy Beantwoorden

  Ik vind dat make-up palette linksboven, met al die beestjes erop, heel erg leuk! Zelf ben ik niet zo’n kenner dus ik heb niet echt een wishlist. Wel, ik zou ooit eens een goed wenkbrauwpotlood willen, dat wel 🙂

 17. Nicole Orriëns Beantwoorden

  Eigenlijk niks, maar ik doe dan ook nooit wat met make-up. Jouw lijstje is wat dat betreft interessant voor me. Zo leer ik over de mogelijkheden.

 18. Jeanine Beantwoorden

  Mij wishlist voor make up is niet zo erg lang. Ik ben er ook niet zo in thuis. Door jouw blog gaat er een wereld voor mij open, wat ik heel leuk vind. Je enthousiasme is aanstekelijk. Leuk om te lezen!

 19. Layla Beantwoorden

  Super leuk! Ik heb niet een grote collectie beauty producten maar ik heb ook een hele lange wishlist! Sommige producten die jullie hebben genoemd kendde en sommigen heb ik dankzij jullie ontdekt!

 20. Kimberly Beantwoorden

  Die Este Lauder foundation is erg fijn, die gebruik ik al een hele lange tijd. Op mijn ‘whis list’ staat nog de mascara van Lancome. Ik kreeg een tijdje geleden een sample en vond ‘m heel prettig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *