My Beauty Wishlist #2

my_collage(1)

Omdat er zoveel meelevende (we hebben blijkbaar allemaal ellenlange wishlists) reacties kwamen op de vorige en allereerste My Beauty Wishlist, besloot ik er een vervolg aan te breien! Decadent als ik ben, zijn er inmiddels nog een aantal dingetjes bijgekomen op de lijst van vorige maand.

1. Jo Malone: Peony & Blush Suede Cologne

_8228024

Starten doen we vandaag met dit verrukkelijke luchtje van Jo Malone. Telkens wanneer ik in Groot-Brittanië ben en bij een Jo Malone-counter passeer (of bij Selfridges) moét ik even ruiken aan deze flacon. Het enige wat me weerhoudt deze af te rekenen is de prijs; £85 (voor 100 ml). Niet erg studentikoos maar toch een absolute aanrader, zeker als je wat meer budget hebt (of je wil jezelf een cadeau’tje kopen, ik zal het tegen niemand zeggen).

2. Estee Lauder Bronze Goddess

27131240198

Lijkt me echt een prachtig product voor de zomermaanden! Zeker wanneer je net zoals ik niet al te dol bent op urenlang zonnen maar wél graag er een beetje gebruind uitziet. Deze bronzer heb ik al bij verschillende beautyguru’s zien voorbijkomen en zou hem zelf ook graag een keertje proberen!

Verkrijgbaar via de webshop van Ici Paris XL of in de winkel zelf, €37.25

3. Babyliss C1100E Curl Secret Ionic krultang

1311815

Een mond vol dit apparaatje. Sinds ik mijn haar ondertussen een jaartje geleden in een halflange bob liet knippen, krul ik mijn haar ook meer en meer. Momenteel gebruik ik een vrij basic model van Babyliss, it does the job maar ik ben er veel te lang mee bezig ’s morgens. Deze krultang doet het in véél kortere tijd, I need it! Toch wel een vrij grote investering dus indien iemand van jullie hier ervaring mee heeft, laat het zeker eventjes weten!

Verkrijgbaar oa. bij bol.com, €109

4. Bobbi Brown Art Stick in Sunset Orange

bb_smoosh_EA5T02_415x415_0bb_prod_EA5T_415x415_0

Honestly, ik wil niet enkel Sunset Orange maar ik smacht naar ze allemaal. Alhoewel lippotloden in de beginjaren de neiging hadden vrij uitdrogend te zijn, schijnt deze dit absoluut niet te zijn. Blijft naar horen zeggen ook uren zitten en ziet er prachtig uit.

Verkrijgbaar bij Bobbi Brown Store te Brussel of bij Parfuma te Antwerpen & Wijnegem, +/ €28

5. Nars Sheer Glow Foundation

0607845060468 m8901337_194797_la

Dé foundation der foundations als ik heel wat bloggers mag geloven. Niet alleen bloggers raven hierover, ook een vriendin heeft deze recent aangeschaft en is er heel enthousiast over. Geen idee waar ik nog op wacht.

Verkrijgbaar via sephora.fr (verzendt ook naar België), €43

6. Catrice Eye Brow Set 010

csm_44647_e4f1a9fae8

Eindigen doen we dan weer met een product dat budget-friendly is. Ik zweer bij dit kleine doosje van Catrice en gebruik het elke dag om mijn wenkbrauwen in te vullen. Mijn huidige exemplaar heb ik laten vallen (clumsy me) en ik moet als de bliksem een vervangexemplaar gaan halen!

Verkrijgbaar bij Kruidvat, €3.99

Wat staat er op dit moment op jullie Beauty Wish List?

Love,

Sofie Katelijne


14 gedachten over “My Beauty Wishlist #2

 1. Lindsey Beljaars Beantwoorden

  Van de Art Sticks van Bobbi Brown ga je echt geen spijt krijgen! Ik heb de Art Stick in Hot Berry en draag hem zo ontzettend graag.

 2. Charlotte Beantwoorden

  Ik heb ervaring met zo’n krultang! Ik heb halflang, sluik haar. Er krullen in leggen duurt echt vreselijk lang en het resultaat blijft nooit langer dan een uur of twee zichtbaar. Tot ik deze stijltang begon te gebruiken. Ik ben niet handig genoeg om deze zelf te bedienen, dus mijn mama helpt me als ik krullen wil. Ze is ongeveer een half uur bezig, maar het geeft wel drie dagen lang (nadien was ik het gewoon) een prachtige krul. Het is een beetje opletten dat je haar niet vast komt te zitten in het draaisysteem, maar door je haar eerst een beetje op te draaien, is die kans heel erg klein. Ik gebruik niets anders meer sinds ik deze krultang heb. (Behalve mijn warmtekrullers dan, maar dat is omdat ik deze wel zelf kan inbrengen.) Ik raad het je dan ook zeker aan!

 3. Laura Beantwoorden

  Ben benieuwd naar de foundation inderdaad! Heb er al zoveel over gelezen

 4. saskia Beantwoorden

  De bobby brown art stick lijkt me wel wat 🙂 Nars foundation ben ik ook wel benieuwd naar eigenlijk.

 5. Kayla Beantwoorden

  Mooie wishlist! De Bobbi Brown Art Sticks en de NARS Sheer Glow wil ik ook heel graag uitproberen!

 6. debby Beantwoorden

  Wat een heerlijke dingen meid. Zelf wil ik eigenlijk niets o nee ik lieg ik wil graag touche eclat hebben 🙂

 7. Sas Beantwoorden

  Leuke wishlist! Die foundation lijkt me erg fijn

 8. Kirsty Beantwoorden

  Die foundation van NARS wil ik ook nog heel graag eens gaan proberen, hoor daar zoveel goeds over! Ik vind het alleen een beetje lastig dat het hier niet te koop is in de winkel, aangezien ik het best tricky vind om online foundation te bestellen!

 9. Louise Beantwoorden

  Die krultang heeft mijn kapper gebruikt bij mijn laatste bezoek en voor mij persoonlijk was het een beetje teveel van het goede, maar hij werkt dus wel echt goed! Gewoon echt uitgesproken krullen terwijl ik zelf op dat moment meer voor een golf-effect wou gaan 🙂
  Op mijn beauty wishlist staat dan ook een basic ‘staaf-vormige’ krultang; en voor de rest moet ik me dringend nog eens een goede eyeliner aanschaffen!

 10. Sax and the Pretty Beantwoorden

  Ik wil ook zo’n goedkoop doosje van Catrice, maar de kleuren passen niet, helaas. En die krultang he, was dat niet dat ding die van menig YouTube de haren opat? x

 11. Marion Beantwoorden

  Wat een fijne items! Die Bobbie Brown lijkt me het proberen zeker waard 🙂

 12. Nadine Beantwoorden

  Oh heerlijk om bij die producten weg te zwijmelen. Het is goed om dingen op je wishlist te hebben haha zo kan je er naar uit kijken! Op het moment heb ik qua beauty niet echt een wishlist .. Een mooie blush, maar welke haha..

 13. Tessa Beantwoorden

  Alweer een fijne wishlist, Sofie! 🙂 Ik kan me de horror van het gevallen wenkbrauw palette al voorstellen: Eeek!

  Ik heb de Curl Secret en ik moet zeggen zoals het is: Ik ben er verzot op. Met mijn lange haren deed ik er soms uren over om dat allemaal in de krul te steken (om dan later terug snel uit te zakken; bedankt zwaar haar!) dus de Curl Secret is al goed van pas gekomen. Het is ook zo snel en simpel hé, je hoeft praktisch niks te doen 🙂 Ik moet eerlijk zijn en je vertellen dat ik ‘em nog niet op mijn halflang haar geprobeerd heb, maar ik wil het wel eens voor je uittesten en het resultaat doorgeven 🙂

 14. Monique | WritingMonique Beantwoorden

  Prachtige wishlist! De Jo Malone cologne lijkt me heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *