London Beauty Shoplog

13081978_10209406259336278_882903904S_n

Al is het fotograferen van de prachtige kleurrijke huisjes in wijken als Notting Hill of Primrose Hill één van mijn favoriete bezigheden, een bezoek aan Londen is nooit compleet zonder enkele uurtjes (oke nee, een volledige dag is more accurate) te slenteren langs Oxford Street. De Engelse hoofdstad heeft beautywise oneindig veel te bieden; winkels als Boots, Superdrug, Debenhams en (mijn personal favourite) Selfridges puilen werkelijk uit van de meest exciting makeup merken waarvan we in ons Belgenlandje enkel en alleen maar kunnen dromen. Helemaal los ging ik niet, ik heb sowieso nog een heleboel onaangeraakte cosmeticaproducten liggen die me thuis verlangend aanstaren en maar al te graag in mijn daily makeup routine zouden willen belanden. De producten die ik aanschafte zijn dan ook stuk voor stuk items waarvan ik wéét dat ze goed zijn. Let’s go!

Charlotte Tilbury K.I.S.S.I.N.G.-Lipstick in Stoned Rose Hallo, pretty rosegold packaging! Charlotte Tilbury is up and coming de laatste tijd. De Britse redhead heeft ondertussen reeds 20 jaar ervaring in de wondere wereld van de visagie en maakte van haar naam een merk met standing. Al snel werd haar collectie een ware sensatie; door haar jarenlange expertise weet ze als geen ander wat werkt wat betreft cosmetica. Eén van Miss Tilbury’s lipstick lines, heet K.I.S.S.I.N.G. en is letterlijk to die for. Deze range bevat maar liefst 10 kleurtjes en werd gecreëerd met klassieke alsook moderne beauty iconen in mind. Mijn keuze viel op Stoned Rose, een prachtige nude met roze ondertoon.

Charlotte Tilbury The Vintage Vamp Luxury Palete Dit palette heeft zich belachelijk snel een plaatsje toegeëigend in mijn shopping bag. Na zoveel goeds gehoord te hebben over de oogschaduwproducten van Miss Tilbury wou ik eindelijk zelf eens eentje aan een uitgebreid onderzoek onderwerpen. Soon more! Wist je trouwens dat je sinds kort de cosmetica van Charlotte Tilbury kunt bestellen via de Bijenkorf?

Maybelline Colour Tattoo in On and On Bronze De beste oogschaduwbasis die je ooit zal vinden. Zelfs na een hele dag zwoegen, hebben mijn oogleden nog steeds een feestelijk bronstintje. Een pak goedkoper dan in België dus ik neem steevast een exemplaar mee wanneer ik naar het Verenigd Koninkrijk ga.

Soap and Glory Solar Powder Bronzer De lentekriebels hebben me stevig te pakken dit jaar. Wanneer ik de zon steeds vaker voel schijnen, voel ik meer en meer de nood om de bronzers weer boven te halen. Soap and Glory heeft de leukste vintage verpakkingen en doorgaans kwalitatief goede makeup. De Solar Powder stond al een poosje op mijn wishlist en zo geschiedde…

Soap and Glory Kickass Pressed Powder Aangezien ik een poosje geleden reeds pan heb geraakt bij mijn Catrice Powder, was ik gericht op zoek naar een nieuwe transluscent gezichtspoeder. Mijn oog viel op deze van Soap and Glory.

Real Techniques Expert Face Brush De kwasten van Sam en Nic Chapman verkopen als zoete broodjes, niet alleen over het kanaal maar ook hier bij ons (je vindt ze bij Di). De reden is niet al te ver te zoeken; de zusjes zorgen voor een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Ik zweer bij deze kwast op mijn foundation aan te brengen.

Heb jij recent cosmetica aangeschaft?

Love

Naamloos-1


20 gedachten over “London Beauty Shoplog

 1. evelien Beantwoorden

  Oh I love londen! Vooral voor het leuke shoppen inderdaad. Wat heb je prachtige items gekocht. Ik vind het oogschaduw pallet en de lipstick echt prachtig.
  Liefs! Evelien

 2. Louise Beantwoorden

  Dat oogschaduwpalette ziet er echt mooi uit! Leuke producten 🙂

 3. kimberley Leys Beantwoorden

  Wat een prachtige productjes heb je gekocht 🙂 x

 4. Valerie Michelle Beantwoorden

  Super handige post dit, ik ga eind van de maand naar Londen yay!! Soap en glory here i come 😛

 5. Kirsty Beantwoorden

  Wat een prachtige aankoopjes! Ik wil ook nog wel graag wat van Charlotte Tilbury en Soap & Glory gaan proberen.

 6. heidi Beantwoorden

  Wat mooie Make-up is het meid.

 7. Joyce rdt Beantwoorden

  Wauw, mooie producten zeg!
  Ik heb gister toevallig een chubby stick van Clinique gekocht in Manchester!

  Liefs.x

 8. Evelijn Beantwoorden

  Wauw, dat ziet er mooi en luxe uit!

 9. Angèlique Beantwoorden

  Wauw wat een mooie producten voor bij je collectie!

 10. Kiss & Make-up Beantwoorden

  Oh ja wat lijkt je nieuwe CT palette op mijn nieuwe Bobbi Brown quad 😀 Mooi.

 11. Iris Beantwoorden

  Ooooh zo gaaf! Ik wil zo graag een keer naar London, Wat een leuke items heb je gekocht, ik ben erg benieuwd naar Charlotte Tilbury.

 12. Mjay Beantwoorden

  Oeh oeh, heel benieuwd naar die lipstick van Charlotte T.! Die bronzer van Soap & Glory is ook echt prachtig 🙂

 13. Monique | WritingMonique Beantwoorden

  Prachtige items! De kleur van de lipstick vind ik echt prachtig!

 14. DownTownSofie Beantwoorden

  Een goede bronzer is altijd een aanwist!
  De kleuren van het oogpalet zijn prachtig als je die mooi subtiel aanbrengt.
  De lipstick? Classic. 🙂

 15. Melike Beantwoorden

  Ik ben zo benieuwd naar de producten van Charlotte Tilbury! Als ik dit lees nog meer. Echt leuke dingen geshopt!

 16. Nilou Beantwoorden

  Bronzers doen het altijd goed en die foundation brush moet ik ook maar es een keer proberen -x- Leuke aankoopjes uit London >3

 17. Hannelore Beantwoorden

  Die lippenstift ziet er echt mooi uit!

 18. Eline Beantwoorden

  Wat een mooie make-up heb je gekocht!

 19. Jeapiebel Beantwoorden

  Prachtig items heb je hier gekocht Sofie, erg om te genieten en jaloers op te zijn. Mijn man gaat over een paar dagen naar Engeland dit kan een idee zijn voor moederdag kado. 🙂 Charlotte Tilbury daar ben ik benieuwd naar. Soap and Glory wat een glory idd. 🙂

 20. Christine Beantwoorden

  Heb me echt teveel laten gaan op mijn UK vakantie dus ik begin aan een no-buy haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *