Kom de hitte fris en fruitig door met Solinotes

Tijdens de (snik)hete zomermaanden is fris en fruitig ruiken nog een tikkeltje belangrijker dan normaal. Het Franse merk Solinotes heeft dit duidelijk goed begrepen en komt op de proppen met drie sets van telkens drie verschillende eau de parfums in miniformaat. Handige en kleurrijke flacons, harmonieuze en doordachte geurpiramides én bovenal zachte prijsjes. Sounds good to me!

Naast een neutrale (liefst ninetiesroze) lipstick en een lippenbalsem, heb ik graag ook een klein flesje parfum bij me in mijn handtas. Aangezien de meeste van mijn lievelingsgeuren echter niet in mini-formaat verkrijgbaar zijn, was ik bijzonder blij wanneer ik twee koffertjes van Solinotes laatst ontving in de brievenbus. De koffertjes zijn, zoals reeds vermeld, in totaal in drie soorten voorhanden. Elke flacon bevat 15ml parfum.

 1. Tropical Mix: met de geuren ‘Grenade’, ‘Vanille’ en ‘Tiare’

https://www.instagram.com/p/BjWx_OIlUZa/?taken-by=solinotes

 1. Sakura Mix: met de geuren ‘Thé Blanc’, ‘Yuzu’ en ‘Cerisier’

https://www.instagram.com/p/Bj65sPNFzmN/?taken-by=solinotes

3. Sunset Mix: met de geuren ‘ Rose’, ‘Orangier’ en opnieuw ‘Grenade’

https://www.instagram.com/p/BluxdpTlLxG/?taken-by=solinotes

 

Keuzestress? Mijn favoriete setje is zonder enige twijfel Sunset Mix: ik ben al van kindsbeen af dol op rozen. Ook de geur ‘Grenade’ (granaatappel) valt goed in de smaak bij yours truly. Ben jij dan weer een échte liefhebber van mierzoete geuren? Dan raad ik je Tropical Mix aan. De geuren van vanille en triade (kokosnoot) zullen je zeker bevallen. Voor zij die eerder te vinden zijn voor ietwat neutralere, zachte geuren is Sakura Mix dan weer een prima optie.

Leuk weetje: de geuren van Solinotes lenen er zich uitstekend toe om ze met elkaar te mixen. Bij het klaarmaken ’s ochtends plots zin gekregen in een mengeling van kokosnoot en granaatappel? Neem dan de twee miniflacons en spuit ze lekker over elkaar. Héérlijk!

Solinotes en dus ook deze fijne koffertjes zijn exclusief beschikbaar bij Di. Per koffertje betaal je €14,90.

 

 

 


10 gedachten over “Kom de hitte fris en fruitig door met Solinotes

 1. Louise Beantwoorden

  Klinkt leuk! Leuk dat je voor een klein prijsje meerdere flesjes krijgt, geeft me wel zin om het eens uit te proberen 🙂

 2. Danielle Beantwoorden

  Wat zien ze er schattig uit! Ben benieuwd hoe ze ruiken, maar ze zijn sowieso al leuk voor de verpakking

 3. Sylvahna.nl Beantwoorden

  Oh wat leuk! Doe mij maar die Sunset Mix! Die ziet er heerlijk uit

 4. Mieke | mieksmind Beantwoorden

  Ik ken deze nog helemaal niet. Ik houd niet van mierzoet of rozen dus die vallen af. Granaatappel lijkt me wel wat.

 5. allaboutbertina Beantwoorden

  Wat een leuke verpakking! Zelf ken ik het merk nog niet maar zo te lezen zijn het hele fijne producten.

 6. Jessica - Foodie Feest Beantwoorden

  Oewww wat een leuke setjes voor een leuke prijs! 🙂

 7. Jantina Beantwoorden

  Wat een leuke setjes! Vrolijke kleurtjes, het lijken net waterijsjes, haha!

 8. Nicole Orriëns Beantwoorden

  Ik houd ook erg van de geur van rozen! Dat is dan ook mijn favoriet!

 9. Fleur Beantwoorden

  Wat een mooie flesje en ben ook erg benieuwd naar de geur. Helaas ken ik de winkels van Di niet

 10. Jouvence Beantwoorden

  Kende dit merk nog niet, maar de flesjes alleen al zien er erg vrolijk en zomers uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *