July Beauty Picks

13883825_10210249763703360_459843460_n

Het laatste artikel uit deze vaste categorie dateert inmiddels al van eind mei, hoog tijd lijkt me om new beauty treasures op te lijsten en met jullie te delen! Juli was absoluut exciting te noemen beautywise; ik kon ein-delijk het natural eyes palette van Too Faced van mijn ellenlange wishlist schrappen. Ook heb ik mijn liefde voor highlighter opnieuw leven ingeblazen. Let’s talk business, shall we?!

Sleek Solstice Highlighting Palette Dit palette is hét ultieme bewijs dat de hemel weldegelijk bestaat. Voor net geen €14 verwent Sleek je met vier prachtige highlighters; drie in poedervorm, één met een crèmige textuur. De kwaliteit is top, het resultaat oogverblindend. Mijn persoonlijke favo is subsolar (onderaan links); een koele lichtgele tint die me een instant glowy en frisse gloed bezorgt.

Clinique Pop in Plum Pop De lancering van de Clinique Pop-lipsticks dateert intussen al van begin vorige zomer en reeds vrij snel na de lancering schafte ik me een kleurtje aan. Niet alleen zien de verpakkingen er beeldig uit, deze lip colours zijn ook nog eens super gepigmenteerd en verkrijgbaar in 16 verschillende tinten. Plum pop is een zachte, roze kleur met een neutrale tot koele ondertoon en een satin finish. Het meest speciale aan deze lijn is dat het lipsticks én lip primers in één zijn: SCORE!

NYX Brow Mascara in Espresso Ik was er als de kippen bij om enkele producten van NYX uit te testen van zodra de winkel openging in hometown Gent. Na een tweetal weken voelde ik het alweer kriebelen en besloot ik nog een keertje langs te gaan; in mijn winkelmandje belandde onder andere deze brow mascara – ik had er al veel over gelezen maar zelf nog nooit iets dergelijks gebruikt. Blij dat ik dit product ontdekt heb; mijn wenkbrauwen hebben de neiging om op het einde van de dag alle kanten op te springen; deze mascara heeft ze braafjes getemd en ik kan gerust mijn dag doorkomen, zonder uilenwenkbrauwen, amen.

Too Faced Eyeshadow Palette in Natural Eyes Dit pareltje verscheen inmiddels 5 jaar terug op de internationale markt en is sindsdien een tikkeltje herwerkt. Natural Eyes bestaat uit negen neutrale tinten die handig georganiseerd zijn in drie verschillende looks. Om je te helpen bij het experimenteren, stak het Amerikaanse merk er ook een handig boekje bij dat je deze looks stap voor stap leert creëren, leuke extra! Het neutrale karakter van dit palette zorgde ervoor dat ik’m er quasi iedere dag van juli bijnam. Prima pigmentatie, zoals ik van Too Faced gewend ben.

Naar welke producten greep jij steeds terug in juli?

Love

Naamloos-1


17 gedachten over “July Beauty Picks

 1. Evelijn Beantwoorden

  Dat wenkbrauwenverhaal ken ik, haha! Mooie producten weer 🙂

 2. Joyce rdt Beantwoorden

  De Clinique lipstick heb ik ook, I looove it! Liefs.x

 3. Rachel Kromdijk Beantwoorden

  Wat een prachtig palette zeg en mooie foto’s ook! fijne week verder

 4. Teddy Beantwoorden

  Wat een mooie producten!

 5. Angelique Beantwoorden

  Too Faced Eyeshadow Palette in Natural Eyes, yes please!

 6. DisneyChicks.nl Beantwoorden

  Wat een mooie producten! Vooral de lipstick is echt een plaatje. 🙂

 7. Mariëlle - ATB Beantwoorden

  Fijne favorites!

 8. Nesrin Beantwoorden

  Mijn all time favoriet is foundation van Armani, deze gebruik ik het hele jaar door 😉 Mooie producten heb je!

 9. Els Beantwoorden

  Too Faced Eyeshadow Palette in Natural Eyes klinkt echt hel goed. Ik hou van rustige kleuren en een boekje hoe je looks maakt is ook geen overbodige luxe voor mij ;-).

 10. Kiss & Make-up Beantwoorden

  Plum Pop blijft ook een favoriet hier!

 11. sherry Beantwoorden

  Leuk geschreven Sofie!
  Naar de mascara van eyecare cosmetics. Zo een fijne mascara.

 12. Louise Beantwoorden

  Leuk artikel 🙂 nice picks!

 13. Susan Beantwoorden

  Dat Sleek palette is zo mooi!

 14. Jonna@Burgertrutjes Beantwoorden

  Leuk artikel, op mijn site staat mijn blog met mijn favoriete producten

 15. Lieke Beantwoorden

  Fijne producten en ook mooie merken.

 16. Sas Beantwoorden

  Oh deze lijkt me wel erg fijn. Ziet er erg tof uit Ik heb eigenlijk altijd deze producten die ik jaren lang gebruik<3

 17. Kirsty Beantwoorden

  Het Too Faced Natural Eyes Palette heb ik er ook heel veel bijgepakt de afgelopen maand, blijf dat een erg fijn palette vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *