January Beauty Favourites

bibi

De eerste maand van het nieuwe jaar is alweer afgelopen, tijd voor een oplijsting van de producten die ik het meeste gebruikte in januari! Zet je schrap voor oa. Sleek, Rimmel en Miu Miu!

Sleek Sunset Palette Sleek is zonder enige twijfel één van de beste budgetmerken wat betreft oogschaduwpalettes. Het Sunset Palette is geheel geïnspireerd op een romantische, warme zonsondergang en dit is duidelijk merkbaar in de kleurenkeuze. Naast prachtige shades of pink die je doen verlangen naar candyfloss skies, bevat het palette ook een blauwe, gouden en (ietwat verrassend misschien) ook een zwart kleurtje.

H&M Pure Radiance Powder Blusher in Sunrise Pink De cyclische bewegingen van de zon lijken een populaire inspiratiebron voor menig cosmeticamerk; naast Sleek waant ook H&M zich in hogere sferen. Sunrise Pink is een oudroze kleurtje met een paarsige ondertoon, perfect voor de wintermaanden!

Rimmel Kate Moss Kiss of Life Je zal niet snel rode lipsticks detecteren op mijn blog; ze staan me simpelweg niet. Deze lippenstift van Rimmel was echter vastberaden mijn mening te veranderen and guess what? It worked! Kiss of Life is chique en speels tegelijkertijd; helderrood en heerlijk matte.

The Body Shop Moringa Body Lotion Naast een zware obsessie voor de Fuji Green Tea Bodybutter van The Body Shop, ontwikkelde ik afgelopen maand ook een onweerstaanbaar verlangen naar de Moringa-lijn. Alhoewel de naam zelf niet bijster sexy aandoet, maakt de geur dit meer dan goed. Moringa is bloemig, vrouwelijk en fris; give it a sniff yourself (op eigen risico).

Lush Dark Angels Deze zwarte scrub kocht ik op aanraden van een Lush-medewerkster en is bedoeld voor de vette huid. De grove, korrelige substantie doet mijn velletje stralen. Twee keer in de week lekker aan de slag met deze scrub en hello, babyvelletje! Enig nadeel: zorgt voor enorme vlekken op handdoeken dus pas hier zeker mee op.

Hema Trio Eyeshadow Hema is aan een ware inhaalbeweging bezig wat betreft oogschaduw. Hoewel de pigmentatie vroeger heel vaak ten wensen overliet, maakt de Nederlandse winkel dit helemaal goed met de nieuwe Wet and Dry-lijn. Zoals de naam zelf al aangeeft, kan je de drie kleurtjes zowel nat als droog gebruiken. Wat mij betreft is dit geen al te grote meerwaarde; blenden verloopt een stuk moeizamer wanneer je je kwast vochtig maakt en de oogschaduw zal vaak ook sneller stempelen. Droog doen de drie kleurtjes het in ieder geval prima; handig in formaat en een prachtige glans. Keep up the good work, Hema!

Miu Miu The First Fragrance Met als voornaamste noten lelietjes-van-dalen, jasmijn, roos en Akigalawood (een extract van patchoeli, met houterige accenten), creëert Miu Miu wat mij betreft de perfecte combinatie van bloemig en mysterieus. De lelietjes-van-dalen, jasmijn en roos geven het geurtje haar jeugdigheid en frisheid en openen de geursymfonie van dit parfum. De patchoeli en het hout en peper van Akigalawood ruik je dan weer ietsje later en geven het luchtje een ruw en mysterieus kantje. Vooral fans van musk-geuren, zullen dit geurtje weten te appreciëren.

Welke cosmeticaproducten deden jouw hart een sprongetje maken afgelopen maand?

Love

Sofie Katelijne


14 gedachten over “January Beauty Favourites

 1. Cynthia Beantwoorden

  Mooie favorieten heb je! Ik zie dat je ook een Instax hebt, leuk ding is dat he 🙂

 2. Monique | WritingMonique Beantwoorden

  Wat een fijne favorieten! Het parfum lijkt me heerlijk, (en ik vind de flacon trouwens ook prachtig zeg!)

 3. Brunetteontrend Beantwoorden

  Ik zou dringend eens iets van Lush moeten kopen, ik lees er vaak goede dingen over! Fijn artikel!

  http://www.brunetteontrend.com

 4. Kiss & Make-up Beantwoorden

  Ik ben dol op de Moringa lijn van TBS, mmmm! En dat Sleek palet is ook prachtig, zo’n mooie kleuren.

 5. Galina Beantwoorden

  Ziet er heel mooi uit, vooral dat Sleek palette. Ik draag zelf geen felle kleuren oogschaduw, dus ik heb alleen een Naked2 palette, maar ik vind het altijd zo leuk om ze te zien, zo mooi! Zelf was ik deze maand onwijs gelukkig met een nieuwe fles arganolie, mijn haar zit er altijd zo mooi door.

 6. heidi Beantwoorden

  Wat leuk dat Make-up.

 7. VeerlePlume Beantwoorden

  Wat een fijne producten lijken mij dat! Ik ben heel benieuwd naar die scrub van de Lush 🙂

 8. Joyce rdt Beantwoorden

  Wat de tijd snel gaat heh.. eerste maand van 2016 alweer voorbij,
  Leuke favorieten weer!

  Ik moet eerlijk bekennen dat ik afgelopen maand weinig sprongetjes hebben gemaakt mbt make up haha ;).
  Liefs.x

 9. Louise Beantwoorden

  Ik draag normaal nooit lipstick maar heb onlangs die van Kate Moss eens geprobeerd in het Kruidvat en na even wennen vond ik het wel nog iets hebben! Ik denk echt dat ik mij hem eens ga aanschaffen!
  De Lush dark angels ben ik ook fan van, maar inderdaad soms veel zwart om van je gezicht te halen 🙂

 10. jeapiebel Beantwoorden

  Ik vind de kleur dat in de Sleek Sunset Palette erg mooi. H&M Pure Radiance Powder Blusher in Sunrise Pink ziet er ook goed uit. Ik heb nog geen favoriet en ik probeer alles en nog wat uit op dit moment.

 11. Mjay Beantwoorden

  Fijn en leuk overzicht! Het Sleek palette en de blushes van H&M zijn ook bij mij groot favoriet 🙂 De nieuwe oogschaduws van Hema heb ik nog niet geprobeerd maar nu ik je ervaring zo lees ga ik ze eens testen.

 12. Kirsty Beantwoorden

  Mooie favorieten! Het Sleek Sunset palette ziet er mooi uit en wat leuk dat er een rode lipstick tussen je favorieten zit, terwijl je daar eigenlijk niet zo van bent. Ik droeg vroeger nooit rode lipstick, maar stiekem vind ik het nu steeds leuker worden 🙂

 13. Jana Beantwoorden

  Opnieuw leuke favorieten deze maand 😀 Ik vind die oogschaduw van Hema er zo mooi uitzien, helemaal mijn kleurtjes! Ik moet er zo te zien, dringend nog eens langsgaan 🙂

 14. Anne-Sterre Beantwoorden

  Dat is weer een mooi lijstje! De make-up van de Hema wordt inderdaad steeds beter en het aanbod ook steeds groter, vind ik fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *