HOW TO: PANTERPRINT

Waarschijnlijk is het één van meest beruchte prints op onze aardbol. Berucht staat duidelijk niet per se synoniem voor geliefd: iedereen heeft wel een mening over dit patroontje. Ikzelf heb er een soort van haat/liefdeverhouding mee. Als tiener had ik een kleedje volledig gehuld in pantermotief. Ik vond het op de één of andere manier wel stijlvol staan. Het desbetreffende kleedje hangt momenteel al enkele jaartjes in de kleerkast. Je weet wel, ergens in een lade die quasi nooit wordt opengetrokken en volgestopt zit met ouwe getrouwen waarvan je niet weet dat je ze hebt. Net als ik een moeilijke relatie met deze print? Op deze manieren staat het sowieso wél leuk en klassevol! 

 • Keep it simple

[instagram url=https://www.instagram.com/p/Bh3lc9BlJa8 hidecaption=true]

Panterprint óp panterprint is net een tikketje trop voor mij (al komen sommige fashionistas er gegarandeerd mee weg, no doubt). Ik voel me een stukje comfortabeler wanneer ik niet volledig gehuld ben in luipaard maar het combineer met een simpele basic zoals een wit shirtje.

 • Go Denim

[instagram url=https://www.instagram.com/p/BeGcYwCnsc3 hidecaption=true]

Denim en luipaard zijn gegarandeerd een winning team. Jeans past gedeeltelijk bij de tip die hierboven geldt (‘Hou het eenvoudig.’) maar geeft je outfit toch net dat tikkeltje meer power en kleur. Gewoon doen!

 • Keep it small

[instagram url=https://www.instagram.com/p/BmVQj_IFA4K hidecaption=true]

Nog geen behoefte om all out te gaan wat betreft panterprint? Je kan een populaire trend ook perfect integreren in je accessoires. Wat denk je, bijvoorbeeld, van een leuke headband met dit motiefje of comfy slippertjes? Alles is mogelijk.

 • Ander kleurtje

[instagram url=https://www.instagram.com/p/Bg4PPvggV0H hidecaption=true]

Met te opteren voor de luipaardprint in een origineel kleurtje, geef je je eigen twist aan de beruchte trend. Het ziet er vaak een tikkeltje zachter en minder gedurfd uit, perfect voor de twijfelaars onder jullie.

 


10 gedachten over “HOW TO: PANTERPRINT

 1. Haydée Beantwoorden

  Ik heb hoegenaamd geen probleem met de luipaardprint, zolang het inderdaad stijlvol gecombineerd wordt. Ik heb laatst een olijfgroene blouse in luipaardprint gekocht, en dit combineer ik op het werk met een zwarte kokerrok, en voor meer casual gelegenheden met een jeans.

 2. Elke Beantwoorden

  Ooh, ik ben echt dol op panterprint zoals het hier boven allemaal gestijld is:!

 3. Louise Beantwoorden

  Ik ben nooit echt fan geweest van de luipaardprint maar inderdaad, these tips kinda make it work 🙂 ik denk nog altijd niet dat ik snel iets met de print zal kopen maar kan wel meer inzien dat het er soms wel cool kan uitzien!

 4. Jouvence Beantwoorden

  Ik vind het panterprintje zo leuk! Ik heb een shorts met panterprintje.

 5. Custodia Chineva Beantwoorden

  Ik vind deze printjes helemaal geweldige, je kan met alles combineren zo lang het niet to much wordt

 6. Stefaan BlogVivant Beantwoorden

  Panterprints zijn echt voor zelfzekere dames! ik vind die veel kracht bij een outfit bijzetten 🙂

 7. Jannike Beantwoorden

  Ik vind panterprintjes altijd wel leuk. Op het moment draag ik het niet zo veel, maar ik wel een shirtje in de kast hangen met andere kleuren. Wit, zwart en blauw!

 8. Britt Beantwoorden

  Ik heb hetzelfde probleem; soms staat deze print fantastisch en soms háát ik het simpelweg. Maar een aantal dagen terug heb ik die laatste tip toegepast: een ander kleurtje. Ik kocht namelijk een prachtig rood rokje met, ja hoor, panterprint! En ik ben er super blij mee!

  1. Sofie Katelijne Beantwoorden

   Cool, rood lijkt me echt een leuke en originele kleur!

 9. Wanda Beantwoorden

  Ik denk dat ik deze trend maar even links laat liggen, op de één of andere manier zie ik mijzelf daar nog niet direct in lopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *