HOTSPOT | Rice ‘N Roll Gent

Na Antwerpen en Knokke werd het wat de genieën achter Rice ‘N Roll betreft dringend tijd om ook de Arteveldestad aan de haak te slaan. Zin om een duikje te nemen in de Vietnamese keuken en je smaakpapillen overuren te laten draaien? Holy Food Market is vanaf morgen jouw nieuwe favo bestemming!

[instagram url=https://www.instagram.com/p/Bm1KEqSizqq hidecaption=true]

Nog nooit van Rice ‘N Roll gehoord? Deze keten is het kleine zusje van Lucy Chang, een alom bekend en vertegenwoordigd Aziatisch resto dat in ons landje maar liefst zes vestigingen heeft. Bij Rice ‘N Roll is het al Summer Rolls wat de klok slaat. Summer Roll, quoi?! Dit is een specifiek Vietnamees gerecht volledig ingepakt in vers rijstpapier. De rolletjes kan je vullen met om het even wat je lekker vindt: denk aan eentje volgepropt met scampi, avocado, wortel en rucola (‘Summer Scampi’) of met eend, prei en peer (‘Flying Duck’). In tegenstelling tot, bijvoorbeeld, loempia’s worden ze niet gefrituurd en zijn ze dus een pak gezonder! Diep moet je er niet voor in je portemonnee tasten: voor een luttele €5 krijg je al een goedgevulde roll. Voor een tientje krijg je er dan weer twee mét een side dish (denk aan gestoomde groentjes of, bijvoorbeeld, gefrituurde rijst). Leuk extraatje: ook vegans en mensen met een glutentolerantie zijn meer dan welkom.

Waar?

Holy Food Market – Beverhoutplein 15, 9000 Gent

[instagram url=https://www.instagram.com/p/BnEeL8Zngl_ hidecaption=true]


9 gedachten over “HOTSPOT | Rice ‘N Roll Gent

 1. kiki hasselton Beantwoorden

  wauw, dat ziet er heerlijk uit zeg! ik ben geen keukenprinses, maar misschien moet ik dit wel eens proberen.

 2. Coco Beantwoorden

  Gent is een Wereldstad, dus allen daarheen 😉
  Ziet er ook heel gezond uit! Zeker eens uitproberen!

 3. Kirsty Beantwoorden

  Dit klinkt wel heel leuk en lekker! Jammer genoeg is het voor mij best ver weg, maar als ik ooit in de buurt kom, moet ik dit maar onthouden.

 4. Lindsey Beljaars Beantwoorden

  Wow! Wat ziet het er niet alleen lekker maar ook prachtig uit zeg!! Goede tip 🙂

 5. Macblogster Beantwoorden

  Lange tijd geleden dat ik in Gent ben geweest. Heerlijke hotspot lijkt het me!

 6. Natalie Beantwoorden

  Super lekker vind ik ze! Ik ging naar de opening in Antwerpen! Al vind ik het wel heeeel erg op knees to chin lijken, wat al een hele tijd bestaat! Hier in Limburg hebben we helaas niks gelijkaardig.

 7. Daniëlle Beantwoorden

  Wat een leuke tip. Dat ziet er echt heerlijk uit !

 8. Claudia Beantwoorden

  Ik maak dit zelf ook wel eens en dat is altijd een suc6! Helaas woon ik in Noord Nedeeland maar als ik weer eens in Gent ben, ga ik hier zeker eens langs!

 9. Femke Beantwoorden

  Ohhhh heerlijk, daar ben ik dol op! Ziet eruit als een leuk adresje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *