HOTSPOT | Nescafé Dolce Gusto pop-up in Brussel is een bezoekje waard

Brussel heeft er opnieuw een overheerlijk koffieadresje bij. Sinds afgelopen weekend kan je immers terecht op de Brusselse Guldenvlieslaan voor een schuimend kopje van het zwarte goud bij de pop-up koffiebar van Nescafé Dolce Gusto. Het merk heeft echter nog meer goed nieuws: om zijn tienjarig bestaan te vieren, introduceert het een gloednieuw apparaat: Meet Esperta! Lees snel verder om helemaal up to date te zijn met de laatste nieuwtjes rond Nescafé.

Nescafé Dolce Gusto Coffee Bar

Deze fonkelnieuwe pop-up koffiebar staat geheel in het teken van de know-how die Nescafé het afgelopen decennium heeft opgebouwd. Fan van een klassieke cappuccino of eerder te vinden voor een avontuurlijke espresso macchiato?Alle smaakjes die het merk ontwikkelde kunnen lustig geproefd worden. Haast en spoed is zelden goed maar in dit geval kan je je toch maar beter reppen: je hebt immers maar een maand om de bar een bezoekje te gunnen. De pop-up is geopend van maandag tot en met zaterdag van 10 tot 18h. Op 17 maart gaan de deuren – jammer genoeg – onverbiddelijk toe. Naast nippen aan een koffietasje, krijg je in deze pop-up ook het boeiende verhaal achter het merk mee en kan je de verscheidene apparaten bewonderen. Best indrukwekkend als je’t mij vraagt!

[instagram url=https://www.instagram.com/p/BuBxPCOHsqo/ hidecaption=true]

Nescafé Dolce Gusto Coffee Bar – Guldevlieslaan 25 1000 Brussel

Esperta

Zoals reeds gezegd: Nescafé heeft meer dan reden genoeg om een feestje te bouwen. Niet alleen bestaat Dolce Gusto alweer 10 (!) jaar, het merk brengt een nagelnieuwe koffiemachine op de markt: Esperta. Uiterlijk ziet de machine er best futuristisch uit en dat is helemaal niet gelogen: je kan het apparaat immers verbinden met je smartphone (*) en zo verscheidene parameters (denk aan intensiteit en temperatuur) op punt stellen. Het perfecte kopje koffie is op deze manier letterlijk binnen handbereik. Esperta bestaat in twee kleurtjes: antraciet (zwart) of donkerrood.

[instagram url=https://www.instagram.com/p/Bt8PYmEn3gp/ hidecaption=true]

De nieuwe Esperta machine is beschikbaar vanaf maart bij alle elektrozaken. Voor €149 kan je je thuis uitleven als een echte barista.

(*) de app die je hiervoor nodig hebt is begin maart volledig up to date

 


9 gedachten over “HOTSPOT | Nescafé Dolce Gusto pop-up in Brussel is een bezoekje waard

 1. Bianca Beantwoorden

  Ik heb er eentje gehad maar toen er water op gemorst is was ie stuk 🙁 Mis het wel, je kon er heerlijke chocolademelk mee zetten.

 2. Dhini Beantwoorden

  Wat leuk om te weten. Zelf drink ik geen koffie maar mijn man wel. Leuk koffie drinken in de stad. Dat zou mijn man willen doen. Koffie drinken daar terwijl ik aan het winkelen

 3. Janet Beantwoorden

  Voor de koffiedrinkers lijkt me dit erg fijn.. Ik drink helaas geen koffie (ja, ik heb het jaren geprobeerd maar ik kan het gewoon niet wegkrijgen) dus dit zal meer iets voor mijn vriend zijn. Ik vind die apparaten er altijd zo gaaf uitzien.

 4. Frederique Beantwoorden

  Ah, ik zal ernaar kijken – ik ben hoognodig aan een nieuw koffieapparaat toe!

 5. Nicole Orriëns Beantwoorden

  Het lijkt me zeker leuk om deze popup bar eens te bezoeken. Jammer dat het maar zo kort kan.

 6. Melissa Beantwoorden

  Totaal geen koffiedrinkers maar hij ziet er wel heel mooi uit.

 7. Maaike | Travelbliss Beantwoorden

  Ik ben geen koffiedrinker maar laats voor het eerst in zo’n Nescafé winkel geweest en was zwaar onder de indruk hoe prachtig het eruit zag.

 8. Manon Beantwoorden

  Wat leuk! Goede koffie drinken in de stad is altijd lekker!

 9. Laura Beantwoorden

  Ik ben niet zo’n koffie-leut, maar mijn vriend wel! We zijn eens naar een gelijkaardig concept geweest van Nescafé in Frankrijk (ik kan me alleen niet meer herinneren in welke stad dat nu weer was, maar het was in de Provence .. ) en hij was zo blij! Leuk dat er in België nu ook zo iets is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *