HEBBEN! | H&M duikt het zwembad in met Love Stories

De vorige samenwerking tussen beide modehuizen zit nog fris in ieders geheugen en H&M en het Nederlandse Love Stories doen het alweer samen. Dit keer is het niet in de slaapkamer te doen, maar wel in het zwembad. De collectie is opnieuw eentje om dolenthousiast en bijzonder hebberig van te worden! 

Retro Ibiza Vibes

De gehele collectie is geïnspireerd op Ibiza in de jaren zeventig en omvat, onder meer, triangel bikini’s, een magnifiek off the shoulder badpak en zelfs een strandhanddoek. In het kort: alles wat je mogelijks kan nodig hebben om je – op een modieuze manier – een dagje te amuseren op het strand. Het kleurenpallet is héérlijk retro. Denk: olijfgroen, geel, roze en mandarijn oranje. Extra leuk: de Love Stories Swimclub x H&M samenwerking blijft trouw aan het typische mix en match-principe. De boven-en onderstukjes van de bikini’s kunnen dus moeiteloos met elkaar gecombineerd worden. Maatjes gaan van 32 tot en met 44 en bij sommige items tot zelfs maatje 50. Een zeemzoete Love Story voor quasi àlle vormen en maten dus!

[instagram url=https://www.instagram.com/p/Bype3yKib75/ hidecaption=true] 

Shoppen kan hier. Snel zijn is de boodschap aangezien heel wat items reeds uitverkocht zijn. Tip: surf binnen enkele dagen eens opnieuw naar de webshop. Items die geretourneerd worden, komen binnenkort gewoon opnieuw online! 

Foto: Gregory Harris

 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *