New at the Drugstore!

14172025_10210485637160049_783752668_n

Tweemaal per jaar is het uitkijken naar welke nieuwe producten budgettoppers Essence en Catrice op ons zullen loslaten. De schappen worden in augustus en februari stevig onder handen genomen; enkele producten worden uit de collecties gehaald én nieuwe pareltjes worden eraan toegevoegd. Onlangs was ik in mijn lokale Kruidvat filiaal en kon ik het uiteraard niet laten om enkele nieuwigheden te scoren. Of deze producten me er zullen laten uitzien als de prachtige koningspoedel op de foto betwijfel ik maar ze zien er alvast very promising uit!

Essence Colour & Care Lipsticks, €2.59 Deze lipstick combineert een intense kleur met een intensieve verzorging. In toto bracht Essence maar liefst acht kleurtjes uit, alle tinten bevatten avocadoboter en geven je lippen een mooie glanzende finish die zeker niet over the top is. Ik schafte 06 Girls Club (links op foto) en 07 Rock Your Lips (rechts) aan.

Essence The Metals Eyeshadow Monos, €2.59 Essence pakt het groots aan dit najaar en brengt een nieuwe lijn aan oogschaduwkleurtjes gaande van diepgroen tot helder zilver uit. De naam verraadt het al; de items uit de collectie hebben allemaal een magnifieke metallische glans. Voor een intenser effect kan je de kleurtjes ook vochtig aanbrengen. Ikzelf viel als een blok voor 06 Rose Razzle Dazzle (links op de foto) én 01 Ballerina Glam (rechts).

Essence the False Lashes Mascara, €2.89 Het vezelborsteltje van deze nieuwe mascara belooft te zorgen voor maximaal volume en gekrulde wimpers. Gezien mijn high end mascara van Charlotte Tilbury enorm tegenviel heb ik dringend behoefte aan een nieuwe; hopelijk kan deze van Essence mijn mascara-dromen laten uitkomen.

Catrice Sculpting Powder Palette in Pale Perfectionist, €4.99 De nieuwe limited editionlijn genaamd Contourious ligt reeds enkele weken in de schappen en zal niet erg lang meer te vinden zijn. Fan van het hele sculpting gebeuren? Wacht dan zeker niet te lang want dit palette is bijzonder fijn; lekker grote pans die bijzonder kwast-friendly zijn en toch vormgegeven in een compact meeneemformaat. De drie poeders zijn heerlijk zacht en qua pigmentatie scoren ze best goed. Zowel de blush als de bronzer hebben een matte finish, de highlighter geeft dan weer een mooie natuurlijke glans af. Naast Pale Perfectionist is dit item er ook in een andere versie genaamd Almond Architect; deze laatste is eerder geschikt voor de donkere huid (denk: peachy blush + donkerdere bronzer) en kwam voor mij persoonlijk dus niet in aanmerking.

Catrice Deluxe Glow Highlighter Palette in The Glowrious Three, €4.59 Drie verschillende highlightkleuren in champagne, roze en brons voorzien je huid van een natuurlijke glans. De extreem zachte poeders bevatten glansdeeltjes die reflecteren in het licht en zorgen voor een ultieme glow. Verrijkt met vitamine E en jojoba olie zou dit palette wonderen moeten doen voor je huid, I’ll keep you posted!

Heb jij al iets aangeschaft van de nieuwe drogisterij make-up?

Love

Naamloos-1

 


16 gedachten over “New at the Drugstore!

 1. Susan Beantwoorden

  Hele mooie producten!

 2. Sherry Beantwoorden

  Prachtige producten Sofie. Ik ben benieuwd of ik de collectie kan spotten bij ons. Vaak is dit op bij ons.

  1. Sofie Katelijne Beantwoorden

   worden sowieso aangevuld hoor (behalve de LE-collecties) 🙂

 3. R&R Beantwoorden

  Mooie producten weer! Ziet er goed uit.

 4. Joyce rdt Beantwoorden

  Ow joh, ik had er geen idee van dat dit 2x per jaar gebeurde haha! Wel hele mooie spulletjes! Liefs.x

 5. Evelijn Beantwoorden

  Die oogschaduws!! Ik ga zeker even kijken binnenkort 🙂

 6. Sheila Beantwoorden

  Soms zie ik inderdaad zo’n nieuwe lijn van Essence. Maar ik stond er nooit bij stil dat dat twee keer per jaar was!

 7. Angèlique Beantwoorden

  Wat een fijne prijzen, ik zou wel wat van deze producten willen proberen!

 8. Nesrin Beantwoorden

  Die highlighter lijkt mij wel wat.

 9. Kirsty Beantwoorden

  Oeh die nieuwe lipproducten van Essence maken mij stiekem toch wel nieuwsgierig!

 10. Esmay Beantwoorden

  Ik word helemaal blij van dit soort artikelen! Heel fijn om telkens de leukste tips voorbij te zien komen :). Zelf heb ik al meerdere keren twijfelend voor de schappen staan. Ik heb altijd moeite met het kiezen van een lipstick, omdat ik er al veel heb. Dat maakt het niet makkelijker, haha.

 11. Louise Beantwoorden

  Die oogschaduwkleurtjes van Essence zien er echt mooi uit! Time for a trip to the drugstore 😀

 12. Els Beantwoorden

  Weer mooie producten! Pfff, ik moet mijn oude voorraad nog eerst opmaken ;-).

 13. Sarah Beantwoorden

  Super leuke foto, dit. Hopelijk valt deze mascara dan beter mee dan die van Charlotte Tilbury.

 14. Robin Valentine Beantwoorden

  mooie foto, zitten ook mooie producten tussen! dat notitieboekje is ook leuk 😀 en ik heb vandaag bij de Etos haarspray gekocht, geen make-up :p

 15. Mariska Beantwoorden

  Hoewel het er allemaal heel aantrekkelijk uitziet koop ik de laatste tijd best weinig bij de drogist :O terwijl er zo leuke dingen tussen zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *