Grey is the new Red

12576323_10208585118848279_1688808776_n

Grijs. Niet meteen een kleurtje dat je snel zal associëren met lipstick  maar toch beloven grey lips dé nieuwe trend te worden het komende jaar. Grey is everywhere these days; van op de Parijse of Milanese catwalk tot in de monthly favourites-videos van je favoriete beautygurus op YouTube.

Niet alleen sta ik sowieso altijd te springen om nieuwe dingen te proberen op beautygebied, grijze lipstick is ook gewoon cool wat mij betreft. Een dergelijke kleur lipstick geeft je een instant edgy vibe en will make heads turn for sure. Voor wie full-on grey een tikkeltje te verregaand is, kan grijs met een lila of bruine ondertoon absoluut soelaas brengen. There’s a grey shade for everyone! 

Belangrijk om rekening mee te houden wanneer je graag wil uitpakken met grijze lippen is om de rest van je make-uplook zo neutraal mogelijk te houden. Laat de glinsterende oogschaduw en knalroze blush in je make-uptasje zitten en ga voor een tikkeltje mascara, wat eyeliner, een subtiele higlighter en laat jouw lippen de show stelen.

12583895_10208585119048284_622083430_n

I’m wearing: Gerard Cosmetics Lipstick in London Fog – via themakeupspot.nl


26 gedachten over “Grey is the new Red

 1. Yasmine en Marit Beantwoorden

  Het staat je onwijs leuk! x

 2. Eva Beantwoorden

  Staat je tof!
  Ik wil hem ook!

 3. Bertine Beantwoorden

  wat een aparte kleur zeg, tof!

 4. Hilde Beantwoorden

  Wauw ik moet eerlijk zeggen; had niet gedacht dat het mooi kon staan, maar jou staat het wél mooi! 🙂

 5. Joyce rdt Beantwoorden

  Oh joh grijze lipstick.. ik weet het niet hoor. Ik ben meer van de echte kleurtjes, but you never know haha ;).

  Liefs.x

 6. Angèlique Beantwoorden

  Ik vind het je echt wel staan! Stoer!

 7. Galina Beantwoorden

  Toen ik een jaar of 14 was, kreeg je ook grijze lipgloss bij Etos en dat droeg ik altijd, samen met een vriendinnetje. Laatst zag ik de foto’s terug en ik moest zo hard lachen om die veertienjarige clown’, vooral ook omdat het zo een intense shine had en ik eigenlijk totaal geen idee had van wat ik nou precies aan het doen was met make-up. Kortom, ik zou nu geen grijze lipstick meer dragen. Dat neemt echter niet weg dat sommige meiden can pull it off (kan er even geen Nederlandse zin bij verzinnen die de lading dekt). Ik zag laatst een prachtige meid met donkerblauwe lipstick en ze was het gewoon aan het rocken. Ik denk dus dat het echt afhangt van de persoon. Ik heb overigens wel een lila lipstick met een grijze ondertoon en die vind ik erg mooi.

 8. Nilou Beantwoorden

  Gedurfde look hoor! Zou het zelf niet zo makkelijk willen dragen, maar als je het vaak genoeg draagt dan raak je er wel gewend aan dat dan weer wel

 9. Iris Beantwoorden

  Wow, wat staat dit je goed! Ik denk dat ik het zelf niet zo snel zou durven.
  Liefs X

 10. Jana Beantwoorden

  Ik weet niet of ik mijn standaard berry kleurtje snel aan de kant zou schuiven voor een grijze lipstick. Maar jij kan die kleur alvast hebben 😉

 11. Kirsty Beantwoorden

  Staat je goed, zeker zoals je het hier gecombineerd hebt met de rest van je make-up! Ik wil zelf ook nog wel graag een grijze lipstick gaan proberen, vind het er bij anderen ontzettend tof uitzien en ben benieuwd of het bij mij zou staan 🙂

 12. jeapiebel Beantwoorden

  Ik zelf heb nooit een grijze lipstick geprobeerd, ik denk dat wel een leuke kleur is, maar idd moet je moet wel goed nadenken wat bij je past qua kleding. Is dat ook grijs en een beetje paars?

  1. Sofie Katelijne Beantwoorden

   heeft inderdaad een paarse ondertoon 🙂

 13. Kiss & Make-up Beantwoorden

  Apart! Weet niet of ik hier zelf mee zou wegkomen…

 14. Louise Beantwoorden

  Het is even wennen maar het is eens iets anders, kan nog wel cool zijn denk ik! Mooie foto trouwens 🙂

 15. Vlijtig Liesje Beantwoorden

  Ik houd wel van grijze kleding moet ik zeggen. Lekker neutraal, en zachter bij het gezicht dan zwart wat ik toch een stuk harder vind.

 16. Monique | WritingMonique Beantwoorden

  Ik ga wel altijd voor bruine lippen, maar grijs heb ik nog nooit geprobeerd. Staat je goed!

 17. Anna Beantwoorden

  Wow, hier moet ik echt even aan wennen. Best een onnatuurlijke kleur om op de lippen te smeren. Maar goed, dat is met zwart eigenlijk ook het geval, en dat vind ik wel best tof (soms). De tijd zal het leren :)! Tof dat je het durft in ieder geval! Yay!

 18. robin Beantwoorden

  staat jou goed maar ik denk dat het er bij mij uit zal zien alsof ik zo in the walking dead kan >_<;

 19. VeerlePlume Beantwoorden

  Goh, wat typisch! Ik had het nog niet eerder gezien, maar vind het eigenlijk wel heel tof. Ik weet niet of ik het zelf aan durf. Trouwens een vraagje: ik zie dat je uit Gent komt. Is dat een leuke stad? Ik zit eraan te denken om daar mijn studie te doen!

 20. Marushi Beantwoorden

  Hm…moet er even aan wennen. Ik weet nog niet of dit iets voor mij is 😛 -x-

 21. Engelina Beantwoorden

  Deze kleur grijst staat best prima eigenlijk. Hoe lang blijft hij zitten?

  1. Sofie Katelijne Beantwoorden

   drietal uurtjes!

 22. Lies Beantwoorden

  Het is speciaal, ikzelf zou het niet meteen dragen. Ik sta ook niet meteen met grauwe of donkere kleuren in men gezicht. Maar het kan sowieso wel leuk staan bij andere mensen! Zoals hier bij jou, het past je wel mooi!

 23. Hannelore Beantwoorden

  Je hebt echt een super mooie muts aan!

  1. Marianne Beantwoorden

   k Vind dat ook, echt super mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *