First Impression: H&M Beauty

pipi1

pipi2

Toen ik enkele weken geleden op de Instagrampagina van H&M enkele sneakpeaks van het vernieuwde beauty assortiment voorbij zag komen, was ik gelijk enthousiast. Niet alleen zijn de verpakkingen van de producten er enorm op vooruit gegaan (denk minimalistisch zwart/wit met het welbekende H&M logo in glinsterend goud), ook is de collectie indrukwekkend uitgebreid. Vroeger had je bijvoorbeeld een vrij beperkte keuze tussen kleurtjes blush of moest je genoegen nemen met één basic nude oogschaduwpalette. Vanaf vandaag is dit volledig passé composé!

Niet alleen introduceert H&M blushes met verscheidene afwerkingen (cream blushes én poeder blushes), ook zijn er onder andere vier prachtige oogschaduwpalettes met toch vrij verrassende én innovatieve combinaties. Zo kan je gaan voor de klassieke smokey eye maar ook is er ruimte voor vrolijkere kleurtjes en zelfs sprankelende metallics! Er is niet enkel aan het beautygamma gesleuteld, ook de lovers van lichaams- of haarverzorging worden op hun wenken bediend en dit door verzachtende bodylotions, geweldige scrubs en heerlijke geuren!

Ik rekende enkel een paar make-up items af aangezien het body- en haargamma jammer genoeg niet wordt verkocht in Gent (hiervoor moet je naar Brussel of Antwerpen). Het meest enthousiast ben ik ongetwijfeld over dit oogschaduwpalette die de naam Twilight and Rose draagt. Zoals jullie kunnen zien aan de swatches is de pigmentatie van dit product top!

(Swatches zijn rij per rij: eerste foto is de bovenste rij van het palette van links naar rechts)

11997105_10207779912838632_1012193997_n

 

swatch1

swatch2

swatch4

H&M Eye Colour Palette in Twilight and Rose: €12.99

Mijn make-up honger was nog niet gestild (takes a little bit more voor mij dan één palette) dus ik gooide nog een blush én een cream lipstick in mijn winkelmandje. De blush heet Sunrise Pink en is een vrij neutraal kleurtje dat iedereen goed staat. Sunrise Pink heeft een matige dekking en een glanzende finish en wordt volgens mij absoluut één van mijn staples dit najaar!

11998505_10207779912758630_128420228_n

H&M Pure Radiance Powder Blusher in Sunrise Pink: €7.99

Het was absoluut een lastige taak om slechts één lippenstift uit te kiezen (ik mocht van mezelf maar ééntje mee naar huis nemen) want de keuze is werkelijk overweldigend! Niet alleen zijn er cream lip colours (waarvan mijn uitgekozen lipstick deel uitmaakt), ook zijn er matte en sheer lipsticks, lipglossjes  en lipcrayons; absoluut voor ieder wat wils! Ik ging, zoals gezegd, voor een cream finish en de uitverkorene werd Rambling Rose; een lief zachtroze kleurtje dat enorm romig aanvoelt.

12007038_10207779912798631_1834939916_n

H&M Cream Lip Colour in Rambling Rose: €9.99

swatch5

(Swatches: Onderaan zie je Pure Radiance Powder Blusher Sunrise Pink, Bovenaan Cream Lip Colour Rambling Rose)

Het volledige beautygamma is vanaf vandaag onder andere te vinden bij H&M Langemunt in Gent; shop ze!

Love,

 

Sofie Katelijne


23 gedachten over “First Impression: H&M Beauty

 1. Stephanie Beantwoorden

  Wauw, de producten zien er echt heel mooi! Die lipstick kleur is ook prachtig!

 2. Romy Morgan Beantwoorden

  Mooie verpakkingen inderdaad! Vind het palette er erg mooi uit zien 🙂

 3. Elena Beantwoorden

  Oh, mooie kleurtjes 🙂

 4. Laura Beantwoorden

  Ziet er mooi uit! Ik vind de h&m beauty zo mooi geworden.

 5. Floor Beantwoorden

  Ziet er mooi uit! Ik ben vooral benieuwd naar de oogschaduw<3

 6. Lilussh Beantwoorden

  ziet er goed uit, ben benieuwd naar de oogschaduw

 7. Kirsty Beantwoorden

  Die blush vind ik er zo mooi uitzien! Daar moet ik echt eens naar gaan kijken <3

 8. Saskia Beantwoorden

  Super leuk om al iets uit de collectie te zien, ik ben zo benieuwd naar de rest 🙂

 9. Naomi in Wonderland Beantwoorden

  Oh wauw, ik ben aangenaam verrast als ik zo deze foto’s zie!

 10. Sas Beantwoorden

  Ik koop eigenlijk altijd alleen kleding bij H&M. Volgende keer dat ik er ben dus eens even neuzen.

 11. Vlijtig Liesje Beantwoorden

  Ik wist niet dat H&M ook make-up verkocht! Het ziet er erg mooi uit allemaal. Hoewel ik wel afgeleid werd door die lekkere donut ; )

 12. Axelle Beantwoorden

  oh die blush lijkt me erg mooi!

 13. Versatile Eva Beantwoorden

  Die donuts bij je foto’s maken me echt hongerig, hahah! Anyway, vooral die lipstick lijkt me erg fijn! (:

 14. Sax and the Pretty Beantwoorden

  Ik was bevooroordeeld over de make-up van H&M. Misschien toch maar eens proberen! x

 15. Fleur Sophia Beantwoorden

  Wauw, wat ziet het er allemaal mooi uit! En ohja, ik heb nu echt zin in een donut gekregen, haha!

 16. Mandy Beantwoorden

  De oogschaduws zien er goed uit, maar het zijn niet helemaal mijn kleuren. De lipstick zou ik wel graag willen hebben!

 17. Jana Beantwoorden

  Die lipstick <3 Ik ben heel benieuwd naar het uitgebreide gamma en de komende weken wil ik er zeker eens langs 🙂 Als ik het zo hoor zal 1 iets kiezen ook voor mij een hele opgave worden! 🙂

 18. Louise Beantwoorden

  Ziet er echt mooi uit, en ook goede kwaliteit precies, leuk!

 19. Monique | WritingMonique Beantwoorden

  Leuk! Onwijs mooie items!

 20. Jeapiebel Beantwoorden

  Leuk om te weten, hopelijk ook in Nederland. Ik ga zeker kijken als ik H&M binnen loop.

 21. Denise Beantwoorden

  Mooie producten 😀

 22. Ismay Beantwoorden

  Die blush vind ik heel mooi! Heel subtiel 🙂

 23. Hannelore Beantwoorden

  Nu wil ik dat oogschaduwpalette ook 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *