Exciting Sephora Haul

12746345_10208799927858370_439181187_n78Sephora is, wat mij betreft, het beste te vergelijken met een snoepjeswinkel. De verscheidene texturen, de zeemzoete verpakkingen en de talloze felle kleurtjes; het liefste zou ik alles proeven en kilo’s mee naar huis nemen. Stockholm werd wat mij betreft nog een tikkeltje interessanter wanneer ik op een gegeven moment ontdekte dat er zich een Sephora filiaal bevindt in de Zweedse hoofdstad. Gewapend met een wishlist, een (nog) leeg winkelmandje en een portefeuille gevuld met Svenska kronor stapte ik Sephora binnen en schafte ik enkele ware pareltjes aan.

NARS Dual-Intensity Eyeshadow in Desdemona Mister NARS was vast en zeker in een nostalgische bui bij het bedenken van de namen van deze mono-kleurtjes. Inspiratie zocht (en vond) hij immers in de klassieke oudheid alsook in the Shakespearean era. Met namen als Andromeda, Calisto en Europa weet NARS de history nerd in mij intens te bekoren. Desdemona is een prachtige burgundy kleur en heeft een prachtige metallic glans. Het fijne aan deze oogschaduws is dat je ze zowel nat als droog kunt benuttigen.

Too Faced Love Palette Over één ding is elke make-upliefhebber het vast roerend eens: Too Faced sure knows how to make an eyeshadow palette look cute as hell. Met Valentijn nog in het verschiet, kon ik de verleiding niet weerstaan; dit palette ondergaat momenteel een grondig testonderzoek. Will report back!

Too Faced Chocolate Bon Bon Palette Als je bij het aanschouwen van het vorige palette al een kreetje van extase sloeg, zal je nu harder schreeuwen dan ooit. Hoe lief ziet de verpakking van dit Bon Bon Palette er uit? Vanbinnen wordt het nog beter; hartvormige oogschaduwkleurtjes maken iedere dag gegarandeerd een tikkeltje leuker. Net als het originele Chocolate Bar Palette, ruikt ook dit doosje naar chocolade, can it get any better?

Nars Sheer Glow Foundation Beautybloggers als Zoella en Tanya Burr zweren bij dit flesje foundation. Aangezien mijn foundation routine inmiddels al drie jaar ongewijzigd is gebleven (still love you, Rimmel Stay Matte Foundation), moést ik van mezelf nu echt eens iets nieuws proberen. Je weet wel, volledig professioneel verantwoord want ik heb een beautyblog (best excuse ever).

Marc Jacobs Daisy Eau so Fresh Zo lief als dit flesje eruit ziet, zo vrolijk en fris is het luchtje zelf. Eau so Fresh is de nieuwe versie van de traditionele, oorspronkelijk Daisy geur en zit boordevol sappige frambozen en wilde rozen. Starting to smell a lot like spring!

Ben jij onlangs bij Sephora geweest?

Love

Sofie Katelijne


26 gedachten over “Exciting Sephora Haul

 1. Griet Beantwoorden

  Lichtelijk jaloers hierzo 😀 ik ben heel benieuwd naar de paletten van Too Faced en naar de NARS foundation!

 2. peggy Beantwoorden

  Sephora = heaven! En dan vooral de Amerikaanse. Maar goed dat ik daar niet woon 🙂

 3. Angèlique Beantwoorden

  Stiekem ben ik wel een beetje jaloers, wat een mooie producten zeg!

 4. Miss Beantwoorden

  Waaauw sephora is inderdaad een geweldige snoepjeswinkel! 🙂
  Zo’n leuke aankoopjes heb je gedaan!

 5. Anouk Beantwoorden

  Oh mooie producten! Dat Too Faced palette Chocolate bon bon palette vind ik zo mooi, want it!

 6. Nesrin Beantwoorden

  Wow wat ziet het mooi uit. Daar ligt een jackpot hoor en je hebt het super mooi op beeld gezet.

 7. Mariëlle Beantwoorden

  Wat heb je veel moois gekocht, loveeee it <3

 8. Brunetteontrend Beantwoorden

  Waaauw zalig! Ik ga binnenkort naar Sephora, tips en aanraders zeker welkom! Maar dit artikel helpt al goed!

  http://www.brunetteontrend.com

 9. Kiss & Make-up Beantwoorden

  Dat Too Faced palette is echt te mooi eh! Wat een mooie buit 🙂

 10. Anna Beantwoorden

  Jaaa, sommige winkels zijn echt net snoepwinkels. I love it!

 11. Mjay Beantwoorden

  Ah Sephora, zo lang geleden dat ik daar nog geweest ben! En online bestellen is toch maar de helft van the excitement 😛 Ik ben heel benieuwd naar het love palette!

 12. debby Beantwoorden

  Zucht en kwijl! Wat een heerlijkheden zeg! Wij hebben geen sephora meer ( maar goed ook)

 13. Cynthia Beantwoorden

  Mooie aankopen! Ik wil nog steeds een keer naar een Sephora, in Parijs was hij gesloten toen ik erheen wilde 🙁

 14. Esmée Beantwoorden

  Oh wauw, wat een fijne producten! Dat Too Faced Chocolate Bon Bon palette wil ik ook nog graag toevoegen aan m’n stash. x

 15. Lindsey Beljaars Beantwoorden

  Ah wat een mooie haul!! Dat palette van Too Faced is prachtig!

 16. saskia Beantwoorden

  wauw wauw wauw wat een mooie producten haha. De laatste keer dat ik in de sephora was is twee jaar geleden. En dat is maar goed ook als ik dit zo zie haha. De parfum van marc jacobs heb ik trouwens ook, heerlijk!

 17. robin Beantwoorden

  ah die Nars foundation <3 ik ben heel erg benieuwd!

 18. Iris Beantwoorden

  Ik vind het elke dag nog zo deprimerend dat de Sephora hier weg is Je hebt echt prachtige producten gekocht, ik ben benieuwd naar de foundation!

 19. Louise Beantwoorden

  Mooie spulletjes! En je foto’s zelf zijn ook elke keer zo mooi!

 20. Jenzll Beantwoorden

  Prachtig! Mooie kleuren ook 🙂 Zelf ben ik niet zo van de make – up, maar ik vind het wel echt leuk om te kijken! Je hebt een leuk blog trouwens!

 21. Kirsty Beantwoorden

  Oehh dat is zeker een exciting haul, mooie aankoopjes! Het Chocolate Bon Bons Palette heb ik sinds kort ook en ik ben er echt heel blij mee <3 De NARS foundation wil ik nog steeds heel graag gaan proberen!

 22. Nilou Beantwoorden

  Hhaha dat excuus als beautyblogger mag je nu veel vaker gaan inzetten! 😀

 23. Joyce rdt Beantwoorden

  Oh jaa, ik hou van Sephora. De laatste keer dat ik mijn slag heb geslagen was tijdens mijn Leeds tripje afgelopen november. Ik kan me er een hele dag vermaken haha.

  Liefs.x

 24. heidi Beantwoorden

  Wat heerlijke producten zijn het.

 25. jeapiebel Beantwoorden

  Sephora is zeker een snoepwinkel waar een redelijk prijskaartje aan hangt maar zeker aantrekkelijk. Too Faced Chocolate Bon Bon Palette dat lijkt mij echt mooi palette.

 26. Hannelore Beantwoorden

  Mooie paletten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *