DIY Face Plant Pots

13823172_10210113037285285_1262526960_nNaast cosmetica heb ik nog een tweede grote liefde; planten en cactussen! Steeds ben ik op zoek naar originele manieren om mijn talloze (lees: een twintigtal) kamergenootjes te etaleren. In mei konden jullie deze toffe DIY aanschouwen op mijn blog, inmiddels heb ik weer een ander fun project voor de plant lovers out there! De terracotta potjes die ik in hopen aanschafte bij IKEA een poosje geleden een tikkeltje beu gezien, struinde ik het internet af naar ideëen om deze wat op te leuken; mission accomplished vind ik zelf! Wanneer je net als ik maar niet genoeg krijgt van plantjes en steeds on the hunt bent voor Pinterestproof  manieren om deze te etaleren, is deze Do it Yourself gegarandeerd wat voor jou!

Benodigdheden

 • terracotta potjes
 • enkele plantjes of cactussen
 • witte en zwarte verf
 • grove verfborstel
 • fijne verfborstel

Stappenplan

 1. Neem een terracotta pot en schilder deze volledig wit met een grove verfborstel. Laat drogen en herhaal deze stap totdat het potje volledig wit is, ik had hiervoor zeker drie laagjes nodig. Uiteraard kan je ook een pot nemen die reeds wit is, dit maakt het werk een stuk gemakkelijker!
 2. Neem een fijn verfkwastje en schilder met zwarte verf de gezichtjes die je erop wilt. No stress; kleine foutjes kunnen achteraf altijd worden weggewerkt met een beetje witte verf.
 3. Laat drogen en plaats je favoriete plantje in de pot!

Zeg nu zelf; easy as cake!

13816937_10210113290571617_924159152_n

Ga jij aan de slag met deze DIY?

Love

Naamloos-1

 


13 gedachten over “DIY Face Plant Pots

 1. Nathalie Beantwoorden

  Super leuk en creatief idee zeg. Ga het denk ook binnenkort maken. Ook leuk om met mn nichtjes te gaan maken!

  Liefs Nathalie

 2. Marushi Beantwoorden

  Heel creatief dit! Ziet er leuk uit. -x-

 3. Esmay Beantwoorden

  Wat een super leuk resultaat! Echt zo schattig!

 4. Monique | WritingMonique Beantwoorden

  Wat een superleuke DIY!

 5. annjojo Beantwoorden

  Ik hou van groene planten.

 6. Mariska Beantwoorden

  Dat staat echt super schattig! Misschien wil ik dan ook wel eens een plantje nemen 😛

 7. Astrid Beantwoorden

  Superleuk gedaan! Leuk ook om met kinderen samen te maken.

 8. Els Beantwoorden

  Ik ga zeker binnenkort nog potjes schilderen. Ik vind het zo leuk!

 9. Kirsty Beantwoorden

  Wat een schattig en leuk resultaat zeg!

 10. sherry Beantwoorden

  Ja cactussen zijn zeker leuk. Leuke diy meid!

 11. Louise Beantwoorden

  Ziet er supertof uit! En effectief doenbaar 😀 thanks for the idea!

 12. hilde Beantwoorden

  Wat super leuk!! Ik zei net tegen mijn ene dochter dat ik wat cactussen wil gaan kopen 🙂

 13. Babs Beantwoorden

  Maar dit is leuk! Ik houd het in mijn achterhoofd… toevallig wordt er as we speak een plank in de tuin gemonteerd, eigenlijk met de bedoeling dat mijn kittens niet kunnen ontsnappen, maar ik zie het al helemaal bvoor mij… al die vrolijke potjes op een rij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *