CUDDLE ALERT | Dit zijn de 6 schattigste dieren op Instagram

Mijn instafeed is de laatste tijd uitgegroeid tot een waar allegaartje van viervoeters. Sociale mediakanalen gewijd aan dieren zijn, wat mij betreft althans (no pressure), dan ook de beste uitvinding ooit. Ik ben duidelijk niet de enige die er zo over denkt. Dat bewijzen de accounts van, onder andere, Jiff the Pom en Juniper the Fox. Move over, Hailey Baldwin en Cara Delevigne. Deze diertjes zijn klaar om de wereld volledig over te nemen!

PUMPKIN THE RACCOON

[instagram url=https://www.instagram.com/p/BjxJGGPB8UH hidecaption=true]

Deze überschattige wasbeer werd gered in de Bahamas nadat ze uit een boom was gevallen toen ze nog maar een maand oud was en hierdoor een been brak. Een plaatselijke hulporganisatie kon de kleine Pumpkin niet meenemen, dus besloten Rosie en haar dochter, Laura om de wasbeer zelf groot te brengen. Inmiddels woont Pumpkin bij Laura, haar echtgenoot en twee doggies (die ze als haar grote broers beschouwt). Cute fact: Pumpkin’s favoriete eten is watermeloen. Een diertje met smaak!

PENNY THE GOAT

[instagram url=https://www.instagram.com/p/BDWb3INPhaN/ hidecaption=true]

Wanneer yoga-instructrice Rachel Brathen een babygeit adopteerde, had ze waarschijnlijk niet verwacht dat haar nieuwe huisdier net zo enthousiast zou zijn over yogaposes als zijzelf.  Op Penny’s Instagram – die 65.000 volgers heeft – kun je haar zien deelnemen aan de yogaroutines van haar moeder en kan je haar ook bezichtigen terwijl ze andere leuke dingen doen, zoals héérlijk samen een dutje doen.

JUNIPER THE FOX

[instagram url=https://www.instagram.com/p/BkOEGWmnIrK hidecaption=true]

Met dit instagramaccount volledig gewijd aan haar vos, wil de eigenaresse voornamelijk een educatieve boodschap uitdragen. Hoewel sommige mensen, volgens haar althans, een vos durven te vergelijken met een hond, zijn er toch bijzonder duidelijke verschillen. “Juniper gedraagt ​​zich niet zoals een hond. Ze is nog steeds een vos en gedraagt ​​hier dan ook naar. Het kost veel meer tijd en geduld om voor haar te zorgen dan voor een hond of kat. Vossen bijten, hebben een speciaal dieet nodig en zijn vatbaar voor destructief gedrag. Ze zijn schichtig, ze ruiken vreselijk en ze plassen overal op”, schrijft ze. “Ik hoop dat mijn berichten op zijn minst informatie kunnen geven over de realiteit die gepaard gaat met zo’n onstuimig huisdier.”

JIFF THE POMERENIAN

[instagram url=https://www.instagram.com/p/Bk9xNULnyo8 hidecaption=true]

Jiff is met bijna 9 miljoen (!) volgers gerust een ware instagramsensatie te noemen. Als een échte beroemdheid verschijnt hij regelmatig op televisie en werk ie als model. Zo slaagde het pomeriaantje er in een glansrolletje te spelen in, onder andere, een advertentie van Target en een videoclip van Miss Katy Perry. Naast het lopen op twee poten kan Jiff ook handjes schudden, buigen, deuren sluiten, zijn ogen bedekken en skateboarden. En als een echte ster kan hij zelfs zijn eigen handtekeningen zetten. Well, duhuh!

ESTHER THE PIG

[instagram url=https://www.instagram.com/p/Bl-8ffFjSGA hidecaption=true]

Wanneer Steve Jenkins en Derek Walter in 2012 een big van een oude vriend adopteerden, kregen ze te horen dat ze een zogeheten ‘micropig’ was die slechts een dertigtal kilogram zou wegen. Ze hadden dan ook geen flauw benul dat het dier dat  geadopteerd hadden, zou uitgroeien tot een varken van maar liefst 300 kilo. “Hoe langer we haar hadden, hoe meer we van haar hielden – en, helaas, hoe groter ze werd.” “Derek en ik zijn Esther’s stem en op sommige dagen is het echt een uitdaging om met originele foto’s of filmpjes te komen”. Beide heren verrichtten echter schitterend werk. Esther heeft inmiddels zo’n 458.000 volgers op Instagram.

CALICO THE HEDGEHOG

[instagram url=https://www.instagram.com/p/BPdoZK0BSQE hidecaption=true]

Naast het aantrekken van verscheidene, olijke kostuums en het vieren van elke feestdag op moeder Aarde, deelt Calico ook maar al te graag kiekjes van haar laatste vakantie. Deze Bekende Egel is reeds in het Witte Huis geweest (Hello, Mr. President!) en poseerde al naast talrijke wereldbekende monumenten.


2 gedachten over “CUDDLE ALERT | Dit zijn de 6 schattigste dieren op Instagram

  1. Balou Beantwoorden

    Dit is zoooo schattig! Jiffpom volg ik ook al heel lang, volg sinds kort ook een varkentje, te cute!

  2. An Beantwoorden

    Leuk! Dat biggetje 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *