Designer Lust: My Wishlist (2)

Mijn favoriete bezigheid? Urenlang modeblaadjes à la Vogue Paris doorbladeren en kleurrijke post-it kleven bij items die mijn hart net dat tikkeltje sneller doen slaan. Designer spulletjes hebben iets magisch: je weet dat je je het hoogstwaarschijnlijk nooit zal kunnen veroorloven en toch blijkt het onvermijdelijk om er eventjes bij weg te dromen. Jezelf ervan overtuigen dat die éne handtas van Gucci écht wel een meerwaarde zou betekenen in je garderobe is een zonde die quasi niemand vreemd is. De rest van je leven op water en brood moeten leven neem je dan maar voor lief.

Miu Miu Sunnies / Miu Miu Blouse / Gucci Ring / Chloé Laarsjes / Furla Handtas / Karl Lagerfeld Clutch / Tommy Hilfiger X Gigi Hadid Handtas

Zoals ik in de vorige versie (alweer een jaar terug!) van deze serie vermeldde: Miu Miu is en blijft één van mijn favoriete designermerken. Oké: ik bezit stiekem helemaal niks van dit jongere zusje van Prada maar ik kan uren zoet zijn met de website af te struinen. Kwijlend en een tikkeltje gefrustreerd omdat ik me niks, nothing, nada  kan veroorloven. Then again: who can?! Miu Miu  houdt net als ik van een flinke portie fun en slaagt er steevast in haar flirty en innovatieve imago kracht bij te zetten. Het gestreepte blousje met vrolijke fransjes is als het ware op mijn lijf geschreven. Ook een must have van het merk: de ronde zonnebril die me doet snakken naar zomers weer. Gucci incorporeert maar al te graag bijen in hun merchandise, zo ook in hun juweeltjes. De gouden ring past gegarandeerd perfect rond mijn vinger. Simpel, toch speciaal. Zo heb ik het graag. Wanneer het op schoenen aankomt, grijp ik normaliter niet al te snel naar peperdure merken.Voor deze pareltjes van Chloé maak ik echter graag een uitzondering. Makkelijk te combineren en bedrukt met stoere studs, totally up my street. Karl Lagerfeld alsook Furla zijn merken die een tikkeltje bereikbaarder zijn voor arme sukkelaars als ik. Voor de alombekende Metropolis handtas van Furla betaal je iets minder dan €400. Nog steeds veel, doch een verademing in vergelijking met pakweg YSL of Chanel. Je iets aanschaffen uit het gamma van Mister Lagerfeld zal je ook niet volledig ruïneren. De olijke clutch die ik op het oog heb, kost €150. Tommy Hilfiger wordt misschien niet meteen beschouwd als een high end designermerk maar de prijzen kunnen best wel hoog oplopen. De capsulecollectie die Tommy ontwikkelde samen met Gigi Hadid is, wat mij betreft, meer dan geslaagd te noemen. Ik wil alles. Het liefst: de imitatieleren zwarte handtas. Perfect om het laatste stuk van de winter levend door te komen.

Wat staat er op jouw designer wishlist?

 

Love


18 gedachten over “Designer Lust: My Wishlist (2)

 1. Valerie Beantwoorden

  Wow! Prachtige items 🙂

 2. Louise Beantwoorden

  Oh die clutch! En die blouse! En die laarsjes! Ok ja je hebt gelijk, designer spulletjes; I want it all 🙂

 3. Joyce Beantwoorden

  De Gucci ring en Karl Lagerfeld clutch zijn zooooo leuk <3

 4. Florentine Beantwoorden

  Omg! Al die designer merken hebben ZULKE leuke collecties! Ik heb echt een mega wishlist nu. Haha <3
  Deze items zijn ook te gek! Die tas is echt helemaal mijn stijl! <3
  Liefs, Florentine

 5. jeapiebel Beantwoorden

  De tweede tas met bloemen valt erg bij mij in de smaak. Meestal ben ik niet eens een merk persoon wel vind ik de ring echt karakter hebben.

 6. Kirsty Beantwoorden

  Mooie wishlist! Vooral de Chloé laarsjes vind ik heel tof!

 7. Kelly Beantwoorden

  Aahhhh toffe wishlist! Die laarsjes wil ik ook HEEL graag!

 8. Elisa Beantwoorden

  Love de sunnies! Die embroidered Furla Metropolis spotte ik ook al op zalando maar heb me wijselijk kunnen inhouden (ik klikte in de plaats een iets minder dure handtas naar huis – troostprijsgewijs!)

 9. irma Beantwoorden

  Wat een leuke items zeg, tof lijstje!

 10. Mira, Mens, Werk en meer. Beantwoorden

  Leuke wishlist! Vooral dat bovenste tasje:).

 11. Jamie Beantwoorden

  Wat omschrijf je het mooi! Ik herken het. En denk keer op keer why? Waarom is het zo duur!

 12. Chantal Janssen Beantwoorden

  Wat een gave spullen! die zonnebril is zo leuk!

 13. Daniëlle Beantwoorden

  Wat een prachtige items ! Hele toffe laarsjes.

 14. Amanda Beantwoorden

  Wat heerlijk, lekker bladeren en wegdromen… ik snap helemaal wat je bedoelt! Maar er is niets mis mee om jezelf (som) te ‘verlekkeren’ met al dat moois. Die gouden ring zou je zeker mooi staan! Net als al het andere… 😉

 15. wendy maes Beantwoorden

  Die schoenen waren nergens meer te krijgen in mijn maat. Zo’n spijt van 🙁

 16. kristina Beantwoorden

  die schoenen! Ik ben verliefd 🙂

 17. MamaIssues Beantwoorden

  Ohhh dat blousje vind ik echt heel erg leuk!!
  Ik moet ook maar eens zo’n wishlist gaan maken 🙂

 18. Joyce rdt Beantwoorden

  Wat een leuke list, ik vind de blouse heel erg tof. Het Metropolis tasje is helemaal geweldig, lovelovelove it! Liefs.x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *