De Ultieme Badmode Stijlgids

Niks zo aangenaam als een dagje rustig langs talloze winkels te kuieren en hier en daar eens binnen te springen. Het zoeken naar het perfecte kleedje, een prachtige zomerbroek of een bijhorende handtas: allemaal geen probleem voor mij. Een item dat ieder jaar wél steeds voor de nodige problemen zorgt: de juiste bikini. Ik heb er jaren over gedaan om eindelijk mijn lichaamsvorm te weten te komen. Eens je dit weet, is het eigenlijk een eitje om de juiste bikini te vinden. Benieuwd om weten wat jouw lichaamsvorm precies is én voor welk soort bikini of badpak je moet gaan? Hunkemöller en ik helpen jou maar al te graag op weg. Deze zomer wordt jouw zomer. Pinky promise. 

 • Heavenly Hourglass

Heb je brede heupen, een smalle taille en een goed paar schouders? Dan heb jij net zoals stijlicoon Marilyn Monroe het ultieme zandloperfiguur. Dé uitdaging van dit type figuur? Je vrouwelijke vormen alsook smalle taille te accentueren. Qua bikinitop ga het het beste voor een model met brede, rechte bandjes. Een andere optie: haltertops! Beide types geven je immers de steun die je bovenaan nodig hebt. Om je heupen een tikkeltje smaller te laten lijken, kan je opteren voor een bikinislip met een hogere tailleband.

VOOR IN JE WINKELMANDJE:

item 1

item 2

item 3

 • Astonishing Athlete

De wonderbaarlijke atleet heeft subtiele rondingen. Met een atletisch figuur zou je het liefst willen dat je er niet als een bodybuilder uit ziet en wil je je vrouwelijkheid benadrukken. Met de juiste bikini is dat heel makkelijk te bereiken! Ruches, franjes en/of prints geven je net dat tikkeltje meer volume. Kleine broekjes en verstelbare bandjes vergroten jouw rondingen perfect. Wanneer je je boezem tot twee cupmaten groten wil laten lijken, kan je steeds gaan voor de push-up en maximizer bikini’s.

VOOR IN JE WINKELMANDJE:

item 1

item 2

item 3

 • Pretty Pear

Heb je smalle schouders, een kleine cupmaat en brede heupen? Dan ben jij in het bezit van een peerfiguur. Door jouw smalle schouders, kan je strapless tops goed hebben. Laat je heupen ietwat smaller lijken door te kiezen voor slips met een bredere tailleband.

VOOR IN JE WINKELMANDJE:

item 1

item 2

item 3

 • Amazing Apple

Dit type figuur is meestal voller vanboven en smaller aan de onderkant. Je hebt de vrouwelijke rondingen dus maak er gebruik van: focus op wat je hebt. Fleurige vormen en prachtige prints zijn een must en zetten je rondingen in de kijker. Het meest flatterende? Een badpak dat niet té strak zit, denk hierbij aan een geplooide soort zoals je in de collage terugvindt. Wil je je lichaam langer lijken? Kies dan voor een lage slip. Heb je meer steun nodig? Een top met een beugel laat je er geweldig uitzien!

VOOR IN JE WINKELMANDJE:

item 1

item 2

item 3

Kan je maar niet  genoeg krijgen van toffe badmode? Hunkemöller heeft werkelijk alles wat je mogelijks kunt nodig hebben bij een dagje aan het strand of aan het zwembad. Hier kun je je hartje ophalen!

Heb jij de juiste bikini reeds gescoord?

 


22 gedachten over “De Ultieme Badmode Stijlgids

 1. Sofie Beantwoorden

  Heel erg handig, en mooie badkleding ook! Vooral de zwarte bikini met gouden details!

 2. Eline Beantwoorden

  Ik ben helemaal gek op die badpakken en bikini’s met bloemen-/jungleprints! <3

 3. Miryam Beantwoorden

  Leuke post met mooie items. Het zwarte hoge broekje vind ik super en het bloemen badpak ook! Ik ben zwaar op zoek, dus genoeg inspiratie.

 4. Kim Beantwoorden

  Erg leuk! En wat een mooie kleuren allemaal,! Ik zie zoveel leuke items <3

 5. Kool Family Beantwoorden

  Handige tips! En echt een super toffe samenwerking!

 6. Danielle Beantwoorden

  Leuke style.guide, helaas vind ik de idealen voor mijn figuur niet bij mij passen.

  1. Sofie Katelijne Beantwoorden

   Hoezo? 🙂

 7. Maryke Beantwoorden

  Mooie bikini’s en badpakken zeg! En ook handig omschreven waar ik naar moet kijken! Ik duik er nog even wat dieper in op zoek naar de perfecte zwem- en zonnebaad outfit!

 8. Florentine Beantwoorden

  Wat een gave bikini’s zitten hiertussen<3

 9. Marlies Beantwoorden

  Wat komt dit artikel goed van pas! Ik heb nog geen bikini/badpak maar de blauwe badpak lijkt me wel heel leuk 🙂

 10. Dyonne Bakker Beantwoorden

  Leuke items en handige tips! Ik hou van bikini’s en nu badpakken ook in de mode zijn, ben ik daar ook naar op zoek!

 11. Stephanie Beantwoorden

  Ik vond nog niet de ideale bikini…
  Maar vond hier zeker wel al wat inspiratie x

 12. Marion Beantwoorden

  Ik heb helaas geen bikinifiguur (meer) dus ik hou me bij mijn badpak. Daarnaast ben ik geen zonaanbidder. Ik vind die kobalt blauwe trouwens wel mooi. Dus als ik een nieuwe zou kopen dan was die het overwegen waard.

 13. Kristof Beantwoorden

  Leuk gedaan dit artikel! Ik ben persoonlijk echt geen fan van de broekjes en bikinis met linten en dat lijkt me nu net zowat de trend dit jaar.

 14. Dhini Beantwoorden

  Superleuk bikini en badpak. Ik ga voor badpak en ze zijn erg leuk

 15. Emmy Beantwoorden

  Supermooie badmode dit jaar. En bedankt voor die tips. Heel handig!

 16. Eva Beantwoorden

  Oh hele fijne tips! Ik heb laatst al twee Hunkemoller bikini’s gekocht in de outlet, maar deze collectie ziet er ook supertof uit 😀

 17. Louise Beantwoorden

  Wow, superhandig! Thanks for the advice! En echt leuke stuks die je toont 🙂

 18. Liset Beantwoorden

  Hunkemoller heeft echt leuke badkleding! Ik heb er zelf net een bikini en badpak gekocht. Heel blij mee!

 19. Kevin Beantwoorden

  Hele lekke style guide! Alhoewel ik er niks mee heb 😉 heb je wel leuke items uitgezocht en handige tips gegeven

 20. Susan | susanblogt.nl Beantwoorden

  Leuke style guide! Ik ben gek op bikini’s maar vind het jammer dat het zo’n item is wat je neit vaak draagt.

 21. Vlijtig Liesje Beantwoorden

  Ik val voor dat prachtige blauwe badpak! Supermooi model vind ik dat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *