Current Obsession: NYX Soft Matte Lip Creams

image

Menig beautyliefhebber sloeg een kreet van extase wanneer NYX een poosje geleden aankondigde een filiaal te openen in België (finally!). De locatie is tot op heden nog een groot mysterie (Gent, pretty pleeeease?) maar dit weerhield me niet om reeds op onderzoek uit te gaan. Via ASOS bestelde ik twee kleurtjes van de felbegeerde Soft Matte Lip Creams. Iedere Lip Cream is vernoemd naar een grootstad; vandaag zoeken we warmere oorden op en trekken we naar Ibiza en Milano!

12325008_10209008962764112_762087970_n

De Lip Creams van NYX vind je in toto in 35 (!) verschillende kleurtjes, keuze galore dus.  Eigen aan deze producten is dat ze noch lipgloss, noch lipstick zijn en zich ergens in het midden hiervan bevinden. De Lip Creams kunnen heel gemakkelijk aangebracht worden, drogen uiteindelijk matte op en zien er heel gesofisticeerd uit op de lippen.

Mijn oog viel meteen op deze twee lievertjes; Ibiza (links) en Milan (rechts). Ibiza is een koraalroze (naar het rood neigende) kleur, Milan is een veel zachter roze/mauve kleurtje.

De verpakking is niet onmiddellijk fancy te noemen, vrij eenvoudig en niet teveel poespas zijn betere omschrijvingen van de plastic tubetjes. Wél leuk (en handig) is dat je onmiddellijk de kleur ziet van de Lip Creams en er op deze manier geen verwarring ontstaat.

12380343_10209008962724111_474568370_nLinks: NYX Soft Matte Lip Cream in Milan

Rechts: NYX Soft Matte Lip Cream in Ibiza

Belangrijk is om vooraleer deze Lip Creams aan te brengen de lippen goed te hydrateren met behulp van een lippenbalsem alsook eventueel eventjes een scrub boven te halen. In tegenstelling tot wat NYX zelf beweert, zijn deze producten toch behoorlijk uitdrogend. Een ander nadeel; de geur. Dit is uiteraard iets heel persoonlijk maar ik ben absoluut geen fan van de vanillegeur van deze Lip Creams.

De voornaamste reden waarom ik deze producten dan precies my current obsession durf te noemen? De lange houdbaarheid! Zelfs een uitgebreide lunch overleven deze producten met gemak. Ook zijn ze prachtig matte, al hou ik absoluut af en toe van een mooie shiny finish, matte lipsticks hebben altijd wel een streepje voor. Wanneer je net als ik fan bent van matte kleurtjes én slechts een beperkt spending budget hebt, doe jezelf dan een plezier en haal één van de grootsteden in huis, you’re welcome!

NYXMILANNYXIBIZA

Links: NYX Soft Matte Lip Cream in Milan

Rechts: NYX Soft Matte Lip Cream in Ibiza

Een selectie van de Soft Matte Lip Creams van NYX zijn verkrijgbaar via ASOS.com (geen douanekosten!) voor €7.75/stuk.

Heb jij al wat van NYX geprobeerd?

Love

Sofie Katelijne


22 gedachten over “Current Obsession: NYX Soft Matte Lip Creams

 1. R&R Beantwoorden

  Mooie kleurtjes, vooral Milan ziet er goed uit!

 2. Merel Teunis Beantwoorden

  Ah ze zijn zo fijn he! Ik zie ze opeens overal opduiken en iedereen is er enthousiast over. Ik bestelde ze voorheen altijd ergens anders, maar bij Asos zijn ze goedkoper zo te zien. Thanks voor de tip! Welke kleur staat bij jou nog op je wishlist?

  Liefs,
  http://www.merelteunis.nl
  A personal lifestyle blog about the little things in life and with a touch of health, wanderlust & beauty.

 3. Sas Beantwoorden

  Linkt vind ik een erg leuk kleurtje! Leuk om deze looks te zien.

 4. jeapiebel Beantwoorden

  35 kleur keuzes dat is zeker een flink aanbod, dat het een lange houdbaarheid en de andere eigenschap lijkt echt een prima product. Prachtig kleuren ook nog op je lippen. Fijn dat je mocht bijwonen met de opening van een filiaal.

 5. Angèlique Beantwoorden

  Dit is een merk dat ik al heel vaak voorbij heb zien komen, maar ik heb ze helaas nooit zelf geprobeerd. Het lijken me echt fijne producten!

 6. Kiss & Make-up Beantwoorden

  Mooie kleurtjes, de eerste indruk is veelbelovend!

 7. Kirsty Beantwoorden

  Ik heb Milan zelf ook en ben ook enthousiast! Wil zeker wat meer kleuren uit deze lijn aanschaffen nog 🙂

 8. Joyce rdt Beantwoorden

  Zelf heb ik nog nooit producten van NYX geprobeerd, maar mag ik even zeggen dat de linker gloss echt geweldig mooi is?! Echt wauw!

  Liefs.x

 9. Rebecca Beantwoorden

  Wil deze zooo graag hebben!
  Vooral de Milano vind ik prachtig <3

 10. Lisa Beantwoorden

  Deze zijn echt zo ontzettend fijn!!

 11. heidi Beantwoorden

  Wat leuke lippenstift is het meid.
  Vooral de kleuren vind ik echt heel mooi

 12. Laura Beantwoorden

  Ik vind de ibiza kleur echt prachtig!

 13. Jeapiebel Beantwoorden

  De lange houdbaarheid is altijd een toppunt dat ik in lipstick zoek! De kleuren zien er ook goed uit.

 14. Louise Beantwoorden

  Leuke kleurtjes! Vooral Ibiza lijkt me heel mooi.

 15. Nesrin Beantwoorden

  Ik heb zoveel goeds gehoord over de lipcreams van NYX ik heb er nog nooit geprobeerd. Snel doen 😉

 16. Tinakore Beantwoorden

  Ze zijn heerlijk , heb er me ook twee aangeschaft

 17. Sabrina Beantwoorden

  Hier was ik nou echt benieuwd naar! Hele mooie kleuren heb je uitgekozen. Voelen ze niet vervelend droog/trekkerig aan op de lippen? Of valt dat mee? Ik twijfel namelijk of ik er één moet halen.

  -x-

  1. Sofie Katelijne Beantwoorden

   Nee, valt heel goed mee!

 18. Jana Beantwoorden

  Het zijn mooie kleurtjes! ^^ Ik heb wel enorm last van droge lippen, dus ik weet niet of deze iets voor mij zouden zijn 🙂 x

 19. Nilou Beantwoorden

  Nee, nog steeds noets geprobeerd van nyx mijn favorieye beauty blogger op Youtube Farah Dukai gebruikt dit merk namelijk ook

 20. VeerlePlume Beantwoorden

  Dat lichte kleurtje is echt prachtig! Ziet eruit als een fijn (en betaalbaar) product. Even een ander vraagje: gebruik je tijdens het fotograferen softboxen of iets dergelijks? Want ik vind de foto’s echt prachtig qua licht! (geloof dat ik dat wel eens eerder heb gezegd, hihi) Liefs.

  1. Sofie Katelijne Beantwoorden

   Dankje! Nee, daglicht en Photoshop doen wonderen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *