Current Beauty Favourites

De laatste maanden heb ik heel wat nieuwe cosmeticaproducten gekocht én uitgetest. Enkele daarvan belandden quasi ogenblikkelijk in de prullenmand, een paar andere worden momenteel nog steeds aan een grondig onderzoek onderworpen en de laatste groep lieverdjes vind je terug in deze blogpost en hebben in één, twee, drie een plekje veroverd in mijn dagelijkse make-uproutine. Klaar om mijn favoriete make-upproducten van het moment te ontdekken? Ready, set, go!

Catrice The Nude Blossom Eyeshadow Palette (€4.99) Een mondje vol dit oogschaduwpalette maar tegelijkertijd een waar pareltje. Eerder viel ik reeds als een blok voor de koperkleurige variant: ik heb dan ook bij quasi alle oogschaduws pan geraakt. Dringend tijd voor iets anders dacht ik zo. Met negen verschillende kleurtjes heb je werkelijk alles wat je mogelijks nodig zou kunnen hebben voor een doordeweekse look. Ook voor ’s avonds is dit palette echter prima: voeg gewoon wat donkerdere kleurtjes toe et voilà! All set to go.

Essence Be a Unicorn Prismatic Rainbow Glow Highlighter (€3.59) Voor zij die hoopten dat de unicornhype snel zou overwaaien, heb ik jammerlijk nieuws: eenhoorns zijn nog steeds bijzonder populair. Zo bewijzen de talrijke unicorn inspired highlighters die de laatste tijd op de cosmeticawereld werden losgelaten. Dit product maakt me instant vrolijk en is (in tegenstelling tot wat je zou verwachten) bijzonder draagbaar. Normaal zeur ik wanneer een highlighter of blush niet genoeg pigment bevat maar in dit geval ben ik blij met het subtiele effect dat dit doosje creëert. Alhoewel je de kleurtjes apart kan dragen, is het natuurlijk het fijnst om zeg gewoon lekker samen op je jukbeenderen aan te brengen. De glans is koel noch warm en is dus werkelijk voor iedereen geschikt. I’m in love!

Hema Eyeshadow Mono Wet and Dry (€5) Dit product kun je zowel nat als droog aanbrengen. Nat zouden ze nog intenser zijn en nog meer pigment bevatten. Echt nodig vind ik dit echter niet: wanneer je deze kleurtjes op de traditionele manier gebruikt, bevatten ze best genoeg pigment om een degelijke look mee te maken. Ook handig: de drie kleurtjes zijn perfect op elkaar afgestemd, je hebt dus in principe enkel dit kleine, ronde doosje nodig bij het creëren van je ooglook. Ik ben hier alvast best blij mee.

Maybelline Master Blush Colour and Highlighting Kit (€15.82) Ik heb duidelijk een zwak voor palettes als deze, ze zijn dan ook bijzonder handig. Je hoeft op vakantie slechts één doosje mee en je hebt keuze galore wat blush betreft. Bonus: er zit ook nog eens een highlighter in! Deze laatste heeft een warme glans en een eerder subtiele perzikkleur. De eerste blush (van rechts te beginnen) is ook warm, semiglanzend en heeft een koraalachtige kleurtje. De andere twee blushes zijn dan weer duidelijk koel: barbieroze en framboos. Ook zijn deze twee tinten allebei mat. Een prima palette wanneer je, net als ik, dol bent op blushes en houdt van wat kleur op je bolle wangetjes.

Etos Moisturizing Lipstick in Red Obsession (€4,99)- Hoe prachtig heeft Etos deze lipstick vorm gegeven? Ik ben alvast helemaal weg van de koperen huls die de lippenstift omgeeft. Van de lipstick zelf ben ik ook zeker te spreken: een sprankelend rood kleurtje dat je lippen er instant glamorous laat uitzien. Mij doet ie sterk denken aan MAC’s Ruby Woo, maar dan voor een luttele €5.

Wat zijn jouw favorieten du moment? 


28 gedachten over “Current Beauty Favourites

 1. Laila Beantwoorden

  Leuke blog en fijn om eens een aantal producten op een rijte te zien met info!

 2. Anouk Beantwoorden

  Wauw de rainbow highlighter ziet er heel tof uit! Is deze nog verkrijgbaar?

  1. Sofie Katelijne Beantwoorden

   Ja hoor!

 3. Willem Meester Beantwoorden

  Wauw, genoeg keuze om mijn lieve vrouw eens goed te verwennen.

 4. Danella Beantwoorden

  Mooie producten! Ben benieuwd naar die Rainbow Highlighter.

 5. Bregtje Hermans Beantwoorden

  Ik wist niet dat Etos goede make-up heeft! Ben net door m’n lipstick heen dus ga morgen zeker even bij de Etos binnen. Rest van de producten die je noemt gebruikt ik niet maar lipstick en glossjes ben ik dol op 🙂

 6. Elsemieke | Living on a Plane Beantwoorden

  Die rainbow highlighter ziet er best apart uit. Ik ben altijd bang dat die felle kleuren, zoals blauw, te veel opvallen, maar dat is dus niet zo?

  1. Sofie Katelijne Beantwoorden

   Nee hoor, valt reuzegoed mee! 🙂

 7. Louise Beantwoorden

  Ziet er leuk uit allemaal! En nog beter; allemaal heel betaalbaar 😀

 8. Beau Bewust Beantwoorden

  Die unicorn highlighter!!!

 9. Gabriëlle ~ GlobeGirl Beantwoorden

  Mooie producten! In de vakantie gebruik ik helemaal geen make-up, ik hoop vooral dat mijn mascara niet is uitgedroogd aan het einde van de vakantie 😉

 10. Emma Beantwoorden

  Hele leuke budget favouriten!!

 11. Evi Beantwoorden

  Leuk dat je voor budgetproducten kiest! Het Essence palette is ook voor mij al langer een absolute favoriet!

 12. Miss K Beantwoorden

  Super leuke blog met nog leukere tips! Valt me wel op dat ze allemaal zo’n leuk (goedkoop) prijsje hebben. Las laatst ook nog over de producten van Etos dat ze prijs kwaliteit zo goed zijn. Moet ik zeker eens proberen. x

 13. Mirjam Beantwoorden

  Wat mooi om te lezen dat je zo enthousiast bent over de make-up, die stuk voor stuk vriendelijk geprijsd zijn. Ik draag zelf nooit make-up (de enige keer was op mijn trouwdag). Ik zou dus voor mezelf niet weten wat te kopen en/of te gebruiken.

 14. Jeanine Beantwoorden

  De Etos heb ik qua make-up ook ontdekt. Fijne artikelen hebben ze daar. En van mij mag de éénhoorn nog wel even blijven hoor! Leuk dat het in make-up land ook blijft hangen. Gek genoeg ga ik nooit naar de Hema voor make up.. (??) Dat ga ik veranderen.! Leuke tips.

  Groetjes Jeanine.

 15. Maaike Beantwoorden

  Heb niet zoveel met make-up (behalve eyeliner en mascara), maar klinkt iig gezellig! haha

 16. Naomi Anna Beantwoorden

  Leuk om te lezen! Ik ben ook helemaal van highlighters tegenwoordig. Ik had het wel iets fijner gevonden als er per product een close-up foto bij had gestaan. Vooral bij de unicorn highlighter 😉

 17. Romy Beantwoorden

  Prachtige make-up..! En laat ik eerlijk zijn, mijn oog valt ook op de Unicorn kleurtjes. Die stralen vrolijkheid uit..! Ben ook make up fan. Bedankt voor het delen!

 18. lisa Beantwoorden

  Wooo prachtige oogschaduw en ook nog eens een schapelijk prijsje

 19. Nicole Orriëns Beantwoorden

  Ik vind die roze oogschaduw erg mooi. En de prijs valt me ook nog enorm mee.

 20. Emmy Beantwoorden

  Dank je voor dit artikel. Ben zoooo toe aan nieuwe make-up voor de herst. Dit is helemaal goed voor de juiste keuze. Thnx

 21. Lynn Beantwoorden

  De unicorn highlighter moet ik gewoon hebben!

 22. Anja Beantwoorden

  Zelf gebruik ik heel weinig make-up, m.u.v. oogpotlood, maar de producten klinken goed.

 23. Andrea Beantwoorden

  Wat een mooie producten! En die unicorn kleuren. Zelf draag ik eigenlijk nooit tot nauwelijks make up( iets met te weinig tijd/ te veel moeite haha). Draag ik wel wat dan vind ik het ook leuk om er uitgebreid mee bezig te zijn.

 24. lana Beantwoorden

  dit artikel is echt niet goed voor mij nu ik net besloten heb om te besparen :p

 25. Mirteblogt Beantwoorden

  Wauw prachtige producten! Zelf wil
  ik ook heel graag de Essence Rainbow Highlighter

 26. Vyella Beantwoorden

  Klinkt helemaal super! Hoe breng je ze aan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *