BYE, TOAST AVOCADO! | De origineelste avocado gerechten om vingers bij af te likken

avocado gerechten

Wat ontbijt betreft ben ik een echt gewoontedier. Doorgaans ga ik voor yoghurt met vers fruit en granola, in het weekend waag ik me dan weer aan havermoutpannenkoekjes of toast avocado. Dit laatste gerechtje is een favoriet van velen, niet geheel verwonderlijk ook: een sneetje brood met een heerlijk geplette avocado en eventueel een gepocheerd eitje. Meer heb je niet nodig om dat ochtendhumeur te laten verdwijnen als sneeuw voor de zon. Met deze groene vrucht kan je echter een pak creatiever en avontuurlijker aan het werk gaan in de keuken. Wat dacht je van avocadofrietjes of cheesecake met avocado in de hoofdrol? Now we’re talking! Lees snel verder en ontdek de origineelste avocado gerechten.

Pinterest is en blijft een heerlijke plek om inspiratie op te doen. Of het nu gaat over het zoeken naar toffe ideetjes wat huisdecoratie betreft of je plotseling zin hebt gekregen om jouw make-uplook over een compleet andere boeg te gooien: Pinterest barst van de creatieve vondsten en zorgt ervoor dat je af en toe eens iets out of the box durft creëren, perfect voor gewoontedieren zoals yours truly. Ik ging op jacht naar de allerlekkerste gerechtjes met avocado en botste op een he-le-boel lekkers waar je maagje spontaan van zal gaan knorren. Vegan avocadopesto, gegrilde avocado vergezeld van gehakt, gevulde avocado met geitenkaas en paprika en ik kan zo nog wel eventjes doorgaan. Check mijn onderstaande Pinterestbord en get cooking! De receptjes verschijnen vanzelf als je op de foto klikt. Scroll naar beneden in het bord zelf voor een hele resem aan inspiratie voor de origineelste avocado gerechten!

Volg me op Pinterest voor meer inspiratie en ideetjes. Zin gekregen om nog meer te koken en bakken? Dan is dit recept voor fluffy banana pancakes misschien ook wel wat voor jou!


8 gedachten over “BYE, TOAST AVOCADO! | De origineelste avocado gerechten om vingers bij af te likken

 1. Xarifa Beantwoorden

  Pinterest heeft vaak veel te lekkere ontbijtjes op de website staan. Als ik het dan probeer dan ziet het er minder mooi uit

 2. Dennis van Elten Beantwoorden

  Ziet er mooi uit helaas niet echt mijn favoriete eten.

 3. Janet Beantwoorden

  Oh wat lekker zeg. Ik vind avocado op zich wel lekker, maar toch eet ik het bijna nooit. Zo zonde, ik ga er weer eens mee beginnen! Het ziet er heerlijk uit allemaal.

 4. Mandy Beantwoorden

  Ik ben niet zo heel erg dol op avocado maar al die dingen zien er heerlijk uit!

 5. MC Kleuver Beantwoorden

  Avocado heb ik nog niet heel vaak gehad. Ik vraag me altijd af wat mensen voor hun ontbijt eten. Bij ons is het namelijk een een boterham. Wat is het ontbijt van morgenochtend?

 6. Mira Beantwoorden

  Oh zo veel lekkere, ik ga je bord volgen!

 7. Nicole Orriëns Beantwoorden

  Ze zien er ook zo mooi uit! Wat kun je veel doen met een avocado zeg!

  1. Elles Beantwoorden

   Ik ben niet zo’n fan van avocado. Maar deze gerechten lijken me wel het proberen waard!
   Liefs,
   Elles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *