BLOGAVERSARY! | Ik ontwierp ism Smartphoto mijn eigen brunchmok

Afgelopen juli was het alweer 5 jaar geleden dat ik voor de allereerste keer op de publish button van WordPress drukte. Hoewel ik aanvankelijk mijn bedenkingen had bij het opzetten van een persoonlijk platform (er zijn immers al zóveel blogs!) ben ik reuzeblij dat ik toentertijd de stap heb gewaagd. Cliché but true: bloggen heeft me enorm veel bijgebracht en heeft vele deuren voor me geopend. Bij verjaardagen hoort iets speciaals, dacht ik zo. Ik zocht iets dat he-le-maal bij mezelf alsook mijn blog past en kwam bijster snel uit op een overheerlijke brunch. Nodig ik jullie binnenkort allemaal uit om gezellig samen te gaan brunchen? Neen hoor, ik ontwierp mijn eigenste brunchmok ism Smartphoto om jullie eigen brunch op te fleuren. Een stukje Sofie Katelijne bij je thuis dus. Who’s in for brunch? 

Zij die me al een poosje volgen, weten dat ik vaak samenwerk met Smartphoto. Zo ontwierp ik mijn eigen visitekaartjes ism deze webshop en graveerde ik enkele wijnglazen met toffe quotes. Geen verrassing dan ook dat ik voor het ontwikkelen van een dergelijke koffiemok ten rade ging bij Smartphoto. Het resultaat is eentje dat best gezien mag worden (als zeg ik het zelf :-)). 

Ook jij kan perfect jouw eigen spulletjes personaliseren via Smartphoto. Je hoeft geen grafisch ontwerper te zijn of barsten van de creatieve ideeën gezien de webshop het proces heel makkelijk laat verlopen en zelf veel inspiratie biedt. Een koekjestrommer met de foto van je favoriete huisdier erop of gepersonaliseerde stickers om te kleven op verscheidene voorraadpotten? Geen probleem, smartphoto.be has got you covered. Hier kan je alvast net zoals ik je eigen gepersonaliseerde mok bedrukken en bestellen!

Uiteraard wil ik jullie  via deze weg ook bedanken; zonder lezers is het runnen van een blog een eerder trieste bedoening. Dank je wel voor de lieve reacties en mailtjes en here’s to my next blogaversary! Ik eet alvast een banana pancake op mijn eigen blogaveraryCHEERS!

Wil je deze Sofie Katelijne mok graag etaleren op jouw eigenste brunchtafel? Stuur dan een mailtje naar info@sofiekatelijne.be


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *