6 Must Have South Korean Makeup Items

Schattige verpakkingen weten mij altijd te bekoren en als er één ding is waar Zuid-Koreanen goed in zijn, is het vast en zeker dit. Zuid-Korea is momenteel dan ook dé place to be in beautyland en tal van trends die ginds al jaren hot zijn, vinden stilletjes aan hun weg naar Amerika en Europa. Inventief zijn ze absoluut: een panda-concealer die je afhelpt van donkere kringen onder je ogen (humor hebben ze daar duidelijk ook) of een handcrème in de vorm van een banaan; you name it, they have it! (and I need it!) Lees mee en ontdek welke items hoog op mijn Asian Wishlist staan!

Tony Moly Pocket Bunny Mist

Hoe schattig zijn deze parfumflesjes? De witte variant (Sleek Mist) bevat extracten van bloemkool (ik heb dit tien maal gecheckt want seriously, bloemkool?), ananas en citroen en belooft een oily skin te voorkomen. Het roze zusje (Moist Mist) ruikt dan weer naar perzik, framboos en appel (klinkt toch ietsje aantrekkelijker, nee?) en bezorgt jouw huid een gehydrateerd gevoel. Ik ben alvast razend benieuwd naar hoe bloemkool nou precies ruikt.

(€6,81 via iHerb.com)

Tony Moly Panda’s Dream: Good-bye Dark Eye Corrector

Deze panda schiet je maar al te graag te hulp om die verdomde zwarte kringen onder je ogen weg te jagen. Wees eerlijk: wie heeft er meer ervaring met dergelijke bad boys dan Mister Panda? Niemand! Ik ben dan ook bereid deze ervaringsdeskundige te volgen en ik wil dit graag eens uitproberen!

(€8,50 via eBay.com)

Tony Moly Magic Food Banana Hand Milk

Ik heb vrij veel last van droge handen dus een handcrème is altijd welkom, zéker een exemplaar in de vorm van een banaan, why not?

(€8,50 via sephora.fr)

Tony Moly Petit Bunny Gloss Bar

Deze lipglossjes zijn by far het product waar ik het meest benieuwd naar was. Na een tiental minuutjes zoeken op internet, vond ik deze voor een zacht prijsje en besloot enkele dan ook in mijn winkelmandje te gooien. Review hierzo!

(€2,90 via sephora.fr)

Etude House Dear My Blooming Shimmer Blusher

Genoeg gekwijld bij de producten van Tony Moly, over naar een ander Zuid-Koreaans merk dat mijn hart een sprongetje doet slaan: Etude House.Deze doosjes lijken verdacht veel op de Bobbi Brown Shimmer Bricks, maar dan in een pastelroze verpakking (én aan een veel zachter prijsje).

(via Amazon.com)

The Face Shop Lovely Mix Mini Pet Hand Cream

Zuid-Koreanen hebben, net als ik, blijkbaar ook enorme last van droge handen. De talloze schattige handcrèmes wijzen hier in ieder geval op. Keuze is er tussen Baby Powder, Sweet Fruit, White Floral en Fruity Floral: I want them all!

(€10 via Amazon.com)


13 gedachten over “6 Must Have South Korean Makeup Items

 1. Yara Beantwoorden

  Ik vind zulke beautyproducten er altijd zo cute uitzien!
  Liefs,
  Yara

 2. Louise Beantwoorden

  Zo cuteeee allemaal 😀 echt het soort dingen dat ik puur al voor de verpakking zou kopen!

 3. Claudia Struijck Beantwoorden

  Ik ben echt fan van K-beauty. Heb er jaren geleden ook een review over geschreven. Uit Korea komen ook de meeste nieuwe sbeauty innovaties

 4. Janet | thatonetime Beantwoorden

  Haha ik heb helemaal niets met die kitscherige (dieren) dingen. Ik vind dat toch meer voor kinderen dan voor volwassenen.

 5. Bianca Schrijft Beantwoorden

  De Koreanen weten zoveel spullen, zo leuk aan te kleden. Of het nu eten is of make-up, je wordt er gewoon vrolijk van.

 6. An Beantwoorden

  Keileuk!! Goeie tip voor mijn dochter. Die is dol op zon spulletjes.

 7. Felice Veenman Beantwoorden

  dit ziet er zo schattig uit dat zelfs een niet make-up gebruiker zoals ik er hebberig van word

 8. Neeltje | Thoughts in Style Beantwoorden

  Alle verpakking zijn te schattig! Alleen daarom zou ik ze wel willen hebben 🙂

 9. Haydée Beantwoorden

  Die ‘Panda’s dream’ is inderdaad heel goed gevonden!

 10. Nicole Orriëns Beantwoorden

  Koreaanse producten zien er altijd zo schattig uit vind ik! Deze ook weer : )

 11. Lianne Beantwoorden

  Ik ben niet zo van de make-up maar deze verpakkingen zijn wel heel erg schattig! Je wordt er wel blij van.

 12. Daisy de Vos Burchart Beantwoorden

  Zag het laatst al bij Mascha in haar video voorbij komen! Ze verzinnen daar in Azië echt de meest schattigste verpakkingen 😀 Sommige dingen zou ik ook echt kopen alleen al om de verpakking haha.

  Staan echt leuke dingen tussen in je lijstje 😀

 13. Balou Beantwoorden

  Allemaal schattige verpakking inderdaad. Alleen ik durf het niet te gebruiken aangezien daar de cosmetica regels iets anders zijn dan hier…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *