4x Free Smartphone Wallpapers

12804549_10208917656801520_1974275368_n

Mijn iPhone en ik zijn een hartstochtelijk paar; ik zit als het ware vastgelijmd aan het machientje. Aangezien ik zodanig veel met mijn smartphone bezig ben, stel ik logischerwijs enkele eisen aan het apparaatje. For starters; mijn gsm moet gebruiksvriendelijk zijn en een snelle internetconnectie hebben. Ten tweede, Mister iPhone moet er altijd op z’n paasbest uitzien. Niet alleen funky gsm-hoesjes dragen bij tot het uiterlijk van een gsm, ook een originele achtergrond is niet te onderschatten.

Aangezien ik een ware cactus obsédée ben, leek het me gepast om deze obsessie ook mijn iPhone te laten overnemen. Ik sloeg de handen in elkaar met een illustrator en het resultaat is hip, hipper, hipst! Wil jij net als ik je gsm een prikkelbaar karakter geven? De achtergronden zijn beschikbaar voor zowel iPhone 5 als 6 en zijn gratis te downloaden hieronder (een vermelding wordt steeds geapprecieerd). You’re welcome!

Naamloos-1

Cactus 1: Iphone 5Iphone 6

Cactus 2: Iphone 5Iphone 6

Cactus 3: Iphone 5Iphone 6

Cactus 4: Iphone 5Iphone 6

Ga jij je iPhone verblijden met deze personalised backgrounds? Foto’s zijn altijd welkom! (IG: @sofiekatelijne)

Love

Sofie Katelijne


20 gedachten over “4x Free Smartphone Wallpapers

 1. Nesrin Beantwoorden

  Oh deze zijn zo leuk! Ik heb een iPhone en ik ga er eentje proberen.

 2. Joyce rdt Beantwoorden

  Wat ziet het er schattig uit!
  Ik heb als achtergrond een foto van een vriendin en mij.

  Liefs.x

 3. Mariska Beantwoorden

  Wat zijn ze cute!

 4. Sheila Beantwoorden

  Ik ga eigenlijk voor mijn verzamelde collecties op pinterest. Ik heb mooie mappen met schitterende kunstwerkjes en illustraties. Dus ik sla gewoon om de zoveel tijd een mooi plaatje op op mijn mobiek en gebruik die als screensaver/wallpaper 🙂

 5. Bo Beantwoorden

  Super schattig zijn deze!

 6. Eva Beantwoorden

  Super leuke wallpapers!

 7. Marushi Beantwoorden

  Wat een grappige wallpapers! -x-

 8. Sas Beantwoorden

  Wat een toffe wallpapers. Ik gebruik als wallpaper altijd eigen foto’s 🙂

 9. Kiss & Make-up Beantwoorden

  Origineel, ik vind ze leuk! Ik heb sinds augustus een van onze huwelijksfoto’s als wallpaper. Kan het niet over mijn hart krijgen om die te veranderen, lol. Maar vroeger wisselde ik heel vaak.

 10. Monique | WritingMonique Beantwoorden

  Oh! Wat zijn ze schattig!

 11. Sanne Beantwoorden

  Oh deze zijn super schattig. Die cactus zou leuk staan op mijn gsm.

 12. Gina Beantwoorden

  Zo schattig!

 13. jeapiebel Beantwoorden

  Ik vind ze wel echt schattig zeker met de roze boom. Maar ik heb geen iPhone.

 14. Cynthia Beantwoorden

  Oh die zijn heel leuk! Ik ga ze even downloaden 🙂

 15. heidi Beantwoorden

  Wat leuk is dat

 16. Florentine Beantwoorden

  Wat een cuties! Ik ga er misschien ook wel eentje downloaden, ik vind ze erg leuk!

 17. Nilou Beantwoorden

  Wat leuk! Ik ga het ook downloaden

 18. Louise Beantwoorden

  Ooohh superleuk! Ga ik meteen downloaden 😀

 19. Kirsty Beantwoorden

  Wat zien ze er leuk uit zeg! Ik heb eigenlijk altijd een foto van mijn vriend en mijzelf op mijn mobiel staan, denk daar meestal niet zo overna.

 20. Anne-Sterre Beantwoorden

  Ooh wat leuk zeg dit! Ik heb nu een foto van mijn huisdier, maar wie weet wil ik die cactus nog wel 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *