4 x Best-loved Eyeshadow Palettes

13521638_10209899593069313_890191031_n

Eyeshadow wise ben ik duidelijk géén durfal – zoveel verraadt bovenstaande foto wel vrees ik. Felpaarse of neon-groene kleurtjes zijn absoluut niet aan mij besteed; I am all about those copper and gold colours! Voor mij zijn dergelijke tinten enorm verslavend en ik ben inmiddels dan ook een ware hoarder te noemen van quads die warme oogschaduwkleurtjes herbergen. In de loop der tijd zijn er enkele palettes waarnaar ik steeds teruggrijp maar ook recent nog ontdekte ik eentje dat totally up my street was; deze pareltjes variëren niet enkel in grootte maar ook in prijs. Goedkoop hoeft dan ook absoluut niet kwalitatief minderwaardig te betekenen; de juiste primer zet je gegarandeerd al een heel eind op weg.

Het The Vintage Vamp Luxury Palette van Charlotte Tilbury heeft zich belachelijk snel een plaatsje toegeëigend in mijn shopping bag wanneer ik tijdens de Paasvakantie in Londen vertoefde. Na zoveel goeds gehoord te hebben over de oogschaduwproducten van Miss Tilbury wou ik eindelijk zelf eens eentje aan een uitgebreid onderzoek onderwerpen. Wist je trouwens dat je sinds kort de cosmetica van Charlotte Tilbury kunt bestellen via de Bijenkorf?

Love at first sight met het Full Throttle Palette in Daring Damsel van NYX. Bij de opening van het eerste Belgische NYX-filiaal in Gent greep ik meteen naar dit doosje. Een perfecte mix van warme en zachte kleuren wisten me instant te overtuigen. Het merk ontwikkelde in toto 8 van deze schatjes, elk palette bestaat uit 4 perfect op elkaar afgestemde oogschaduwkleurtjes en dit in een ultra handig formaat. Ik ben absoluut onder de indruk van de kwaliteit van dit product, vooral omwille van de bijzonder lage prijs (€10)!

Jullie denken intussen gegarandeerd ‘Ohnee, hier is ze weer met haar Chocolate Bar Palette van Too Faced.’ I know, ik heb er meermaals over geschreven maar dit is dan ook helemaal niet zonder reden. Dit palette ziet er niet enkel uit om van te smullen, je kan er ook nog eens de meest prachtige looks mee maken. Too Faced zelf spreekt van The Chocolate Bar experience: het is immers geen alledaags palette aangezien de geur van verse cacaobonen je neusvleugels helemaal doen opleven. Buiten een heerlijk luchtje, bevat dit item ook 16 perfect gepigmenteerde kleurtjes, helemaal in het thema van chocolade. Een échte aanrader voor een alledaagse make-uplook maar ook perfect voor een avondje uit, het palette heeft immers ook een aantal shimmer oogschaduwkleurtjes in store!

Amber Times 9 is één van de verscheidene mini-palettes die M.A.C. vorig jaar losliet op de internationale beautymarkt en bevat alles wat ik zoek in een neutraal oogschaduwpalette. Enkele matte kleuren maar ook een paar shimmers en voornamelijk centered around bruin en goud. De pigmentatie is niet zo sterk als van Too Faced of Charlotte Tilbury maar toch grijp ik vrij vaak naar dit palette en ben ik steeds tevreden over het uiteindelijke resultaat.

Wat zijn jouw favoriete oogschaduwpalettes?

Love

Naamloos-1


15 gedachten over “4 x Best-loved Eyeshadow Palettes

 1. R&R Beantwoorden

  Mooie palettes staan ertussen! Prachtige kleuren <3

 2. Rochella Beantwoorden

  Ik denkel dat ik qua kleur dezelfde voorkeur heb als jij. De palette van NYX zou ik ook wel willen hebben. Goeie sellectie.

 3. Hilde Beantwoorden

  Wow, mooie stash!! Prachtige palettes!

 4. Astrid Beantwoorden

  Deze kleurtjes zijn gewoon altijd handig! En ook heel mooi. Ik heb zelf hele fijne paletten van Makeup Revolution waar ik heel enthousiast over ben.

 5. Angèlique Beantwoorden

  Mooi! De kleuren ook vooral, die gebruik ik ook graag!

 6. Sheila Beantwoorden

  De kleuren die ik vrijwel dagelijks gebruik, komen wel overeen met links boven. Ik houd ook wel van zwarte en donkere kleuren, hoor. Maar het is net wat binnen handbereik zit. En dat is dan meestal die.

 7. MarthaLuster Beantwoorden

  Ze zijn geweldig.

 8. Joyce rdt Beantwoorden

  Mooie kleuren hoor! Zelf heb ik geeneens palettes, heel saai.. I know ;). Liefs.x

 9. Els Beantwoorden

  Geen durfal? jij hebt al tig keer meer palettes als ik ;-).

 10. Kirsty Beantwoorden

  Mooie paletten! Ik denk dat mijn favoriete paletten ook niet zo gewaagd zijn qua kleuren. De laatste tijd gebruik ik vooral heel erg vaak mijn Too Faced Natural Eyes en Chocolate Bon Bons Palette en verder probeer ik een beetje af te wisselen, maar aan die paletten ben ik soort van verslaafd zou je wel kunnen stellen haha.

 11. Teddy Beantwoorden

  Wat een prachtige palettes! Het chocolate bar palette heb ik zelf ook en gebruik hem erg graag

 12. Louise Beantwoorden

  Ik draag niet vaak oogschaduw dus het is niet iets waar ik heel veel geld aan besteed, maar dat palette van Charlotte Tilbury ziet er echt heel mooi uit! De rest ook trouwens 😀

 13. Kiss & Make-up Beantwoorden

  Mooie selectie! Als ik er vier moet kiezen ga ik voor het Makeup Geek x Manny MUA palette, het LORAC Unzipped palette, het Urban Decay Naked 3 Palette eeeeeeeeen MAC Morning Light.

 14. sherry Beantwoorden

  Ik heb geen ervaring met deze palettes. Ik ben wel nieuwsgierig geworden.

 15. Mjay Beantwoorden

  Ook al ben je geen durfal volgens jou, wel leuk om zo die palettes eens te zien! 😀 Bren suuuper benieuwd naar die van NYX.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *