10 x items die je instant lentekriebels bezorgen

Hoor je de zangvogeltjes terug fluiten en genoot jouw bolletje de afgelopen dagen weer volop van de meer dan welgekomen zonnestralen? Na een knus en welverdiend winterdutje wordt het voor de natuur stilletjes aan tijd om terug in actie te schieten. De start van een nieuw seizoen is het excuus bij uitstek om wat nieuwe spulletjes in huis te halen. Klaar om samen met mij de lente in te duiken en je huis alsook garderobe 100% seizoensproof te maken? Met deze 10 items zit je gegarandeerd snor.

Lissabon Ontbijtbordje / Geurkaars / Pedaalemmer / Telefoonhoesje / Sjaaltje / Schoenen / Handtas / Oogschaduwpalette / Lipstick / Kussen 

Het is een cliché van jewelste maar bij lente horen simpelweg olijke prints en knallende kleuren. Voor mij is de aanvang van dit spiksplinternieuwe seizoen een periode om oude getrouwe make-upproducten op te bergen in de kast of lade en nieuwe lieverdjes aan mijn stash toe te voegen. Vrolijke tinten staan centraal deze tijd van het jaar, daarom viel ik ook als een blok voor twee make-upitems van Bourjous: een lipstick in een sprankelend lila kleurtje en een ietwat neutraler oogschaduwpalette dat er naadloos bij aansluit met zachtere, roze tinten.

Ook mijn huisraad moet eraan geloven eind februari: bordjes met bloemetjes worden vanonder het stof gehaald en krijgen terug een vast stekje op de eettafel iedere dag. Een minder aangenaam item dat stiekem probleemloos lenteproof is, vind je terug bij Brabantia. Hun pedaalemmers zijn beschikbaar in een hele resem aan aangename kleurtjes en vormen sowieso een eyecatcher in je keuken (of eender welke plaats waar je beslist’m neer te poten).

Een mooi kussen kan je bank in no time opleuken, bij Xenos vond ik een prachtig kussen met bladpatroon dat prima past bij de rest van mijn kamer. Ook een geurkaars kan naadloos passen binnen het nieuwe lentethema van je huis: opteer voor eentje met een frisse, bloemige geur zoals deze van Hema. Je huis zal er niet enkel fris uitzien maar ook nog eens fris ruiken: bonus! Ik verlaat wanneer het nog vrij frisjes is nooit de deur zonder een sjaal, in de lente opteer ik voor een lichtere variant met een tof patroontje. Ook mijn handtas en telefoonhoesje moeten verplicht in een lentefris jasje omhuld worden: de poederroze handtas van Pinko en het vrolijke hoesje van Ted Baker staan al eeuwenlang op mijn persoonlijke wishlist.

Dit artikel kwam tot stand ism Brabantia.


13 gedachten over “10 x items die je instant lentekriebels bezorgen

 1. MC Kleuver Beantwoorden

  Ik heb de kussens met bladpatroon ook zien liggen. Dat maakt het heel anders. Het zou in onze woonkamer alleen niet passen.

 2. Florentine Beantwoorden

  Lentekriebels for sure!! Wat een leuke items. Vooral dat kussentje en iPhone hoesje vind ik helemaal te gek.

 3. Eva Beantwoorden

  Die schoenen zijn echt leuk! Ik heb laatst op het punt gestaan om ongeveer dezelfde schoenen te kopen (maar dan helemaal zwart), maar dat had ik uiteindelijk toch niet gedaan. Inmiddels heb ik andere schoenen gekocht, maar dat soort schoenen staan ook zeker nog op m’n wishlist 🙂

 4. Eke Beantwoorden

  Toffe items! Vooral dat kussentje en die geurkaars van de Hema heb ik onlangs gekocht, heerlijk ruikt het!

 5. Lesley Beantwoorden

  Dat hoesje van Ted Baker is weer superschattig! Ik heb er zelf een maar ik moet eerlijk zeggen dat ik de kwaliteit super vind tegenvallen. Hij is heel snel beschadigd.

 6. A Fashion Taste Beantwoorden

  Laat de lente maar komen (eindelijk). Mooie items allemaal en kleurrijk. Daar hou ik van!

 7. Eva Beantwoorden

  leuke items! Het telefoonhoesje is echt super cute!

 8. tamara Beantwoorden

  Geurkaarsen heb ik altijd aan in de lente en zomer zo fijn vind ik dat. Verder alle heerlijke vrolijke kleurtjes geven ook die kriebeltjes

 9. Rachelle Beantwoorden

  Wat een leuke items! Van dat telefoonhoesje word ik helemaal vrolijk! En inderdaad, bij het voorjaar horen vrolijke lentekleuren!

 10. youandi Beantwoorden

  Bij het voorjaar horen inderdaad frisse vrolijke kleuren. Daar word je zelf ook meteen lekker vrolijk van.

 11. Nicole Orriëns Beantwoorden

  Ik val onmiddellijk voor de bloemetjesschoenen hoewel ik dat model eigenlijk nooit draag.

 12. Haydée Beantwoorden

  Ik heb laatst ook een pedaalemmer van Brabantia aangeschaft. In het lichtroze wel. 🙂 En ja, dat hoesje van Ted Baker ziet er supermooi uit!

 13. Yara Beantwoorden

  Ooh leuke items! Ik vind vooral het hoesje heel erg leuk en ik ben benieuwd naar de Bourjois rouge edition velvet lipsticks.
  Liefs,
  Yara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *