ZIEN | L’Oréal x Karl Lagerfeld is dé make-upcollectie van het jaar

Wanneer je een legendarisch figuur als Karl Lagerfeld combineert met een iconisch make-upmerk als L’Oréal, krijg je zonder enige twijfel een ferme portie vonken en vuur. Hoewel Mr. Lagerfeld himself er jammer genoeg niet meer bij is om de samenwerking voor te stellen, is het overduidelijk dat hij er nog z’n zegje over heeft kunnen doen. De gehele collectie baadt immers in zijn stijl. Het resultaat is er dan ook eentje dat gezien mag worden. Lipsticks, eyeliners en mascara in een prachtig, Karlproof jasje. Hebben, hebben, hebben!

DE COLLECTIE

https://www.youtube.com/watch?v=c0MQ61qLHz4

De collectie bestaat uit 6 knallende lipsticks, een intens gepigmenteerd oogschaduwpalette met negen kleurtjes, een fonkelende highlighter, een mascara, twee eyeliners en een hele resem lipsticks. De samenwerking is een van de vele projecten die Lagerfeld vóór zijn dood in februari nog had geïnitieerd. Lagerfeld schetste hoogstpersoonlijk de eerste ideeën voor de collectie, wat de items een extra speciaal karakter bezorgt. Wil je eindelijk trotse eigenaar zijn van een echt stukje Lagerfeld maar heb je er geen honderden euro’s voor over? Dan is deze low budget collectie misschien wel eens het bekijken waard.

WAAR, WANNEER?

De L’Oréal x Karl Lagerfeld collectie is exclusief verkrijgbaar bij Di vanaf 25/9. Online kan je de collectie al shoppen vanaf 20/9.


Een gedachte over “ZIEN | L’Oréal x Karl Lagerfeld is dé make-upcollectie van het jaar

  1. Tessa Beantwoorden

    wow wat een geweldig collective!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *