ZIEN | De kerstcollectie van IKEA doet je reikhalzend uitkijken naar december

Vandaag is het nog exact 79 dagen tot Kerstmis. IKEA vond het zo stilletjes aan hoog tijd om hun kerstcollectie ein-de-lijk op ons los te laten. Een tripje naar de Gentse vestiging van IKEA tijdens de eindejaarsperiode brengt me steeds in hogere sferen. De Zweden weten duidelijk hoe een feeërieke Kerst eruit hoort te zien en voorzien ieder jaar een hele resem leuke (én betaalbare!) spulletjes om ook jouw huis te transformeren in een winterwonderland. Extra leuk: dit jaar bestaat het kerstaanbod niet uit één maar liefst twee tijdelijke collecties. Score! 

Eerst en vooral is er de VÄRMER-collectie. Hiervoor bracht IKEA twee designfamilies uit twee uithoeken van de wereld samen. De collectie bestaat uit toffe accessoires, zoals een theelichthouder en eetkommetjes maar omvat ook een klassieke zwarte stoel en zelfs een poef om heerlijk in neer te ploffen na een geslaagd kerstdiner. Best bijzonder dat IKEA deze keer ook echte meubels opneemt in z’n feestcollectie. 

Daarnaast lanceert IKEA ook de jaarlijkse VINTER collectie, die duidelijk inspiratie haalt uit de Scandinavische roots. Deze omvat, onder meer, de typische kerstballetjes en cadeauverpakkingen. Jouw kerstcadeautjes op een stijlvolle manier inpakken, wordt dus weer kinderspel. Ook kan je opnieuw alles in huis halen om een echt peperkoekenhuisje te maken. De perfecte activiteit op een koude winterdag als je’t mij vraagt.

Het volledige kerst- en eindejaarsassortiment is vanaf oktober beschikbaar in alle Belgische IKEA winkels.


Een gedachte over “ZIEN | De kerstcollectie van IKEA doet je reikhalzend uitkijken naar december

  1. Louise Beantwoorden

    Yesssss ik kijk er al naar uit om weer helemaal in de feeststemming te komen bij mijn volgende Ikea-bezoekje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *