YUM! | Hema verkoopt nu Gin & Tonic Paaseitjes

Ahh, de paashaas is bijna in het land! Bij Pasen denk ik in één slag aan een overheerlijke Paasbrunch (or is that just me?). Hoewel een dergelijke brunch een hoop fijne dingen met zich meebrengt (denk: een overload aan chocolade en ander zalig eten) is er, jammer genoeg, één grote downside. Een jaarlijkse feestbrunch betekent vaak immers een obligatoir sociaal samenzijn met die verre, vervelende oom (die bijzonder slechte grapjes maakt) en die tante waarvan je bijna vergeten was dat je ze had. Omdat een ongemakkelijke vraag over je liefdesleven beantwoorden een stuk eenvoudiger is met een drankje op, helpt Hema je graag een handje.

Hema is een kei in het bedenken van originele foodcombinaties. Zo kwam de Nederlandse keten de voorbije jaren al op de proppen met, onder andere, Pumpkin Spice Kruidnoten en Prosecco Popcorn. Voor het Paasfeest, slaan ze dus opnieuw de handen in elkaar met een heerlijk alcoholisch drankje: Gin & Tonic. Mijn advies: neem op Pasen een zakje mee, stop ze in jouw handtas en steek er snel eentje in jouw mond wanneer het je allemaal eventjes teveel wordt tijdens die übergezellige, familiale Paasbrunch. 

De eitjes kosten 2 euries/zakje en zijn verkrijgbaar in jouw dichtstbijzijnde Hema-winkel of online via hun webshop. Schollekes!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *