YOUR PICKS | Dit zijn jullie absolute beautyfavorieten

Het ultieme doel van deze blog is zoveel mogelijk mensen prikkelen en inspireren. Heb je na het lezen van een artikel over de allerbeste drugstore mascara’s plots een onweerstaanbare drang om richting Kruidvat te hollen? Prima. Zin om een sprankelende ooglook te maken na het verorberen van een blogpost over kleurrijke eyeliner? Goed bezig! Hoewel ik zoveel mogelijk probeer te researchen en producten test om jullie zo goed mogelijk op de hoogte te houden, krijg ik ook al te vaak bakken inspiratie door jullie berichtjes. Lezers die me op Instagram een DM sturen met de vraag om een review over een vers gelanceerd item waarvan ik nog nooit heb gehoord of een tweet met de link naar een product dat helemaal bij mijn blog past. Vandaag laat ik jullie aan het woord! Dit zijn enkele van de allerfijnste make-upproducten ooit volgens mijn lezers. Enjoy!

JEFFREE STAR LIQUID LIPSTICKS

[instagram url=https://www.instagram.com/p/BvpAJNulett/ hidecaption=true]  

Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog nooit een item van Mr. Star heb aangeschaft of uitgeprobeerd. Aanvankelijk was ik dan ook geen al te grote fan van hem, zoveel maakte ik in dit druk besproken artikel wel duidelijk. De reeks die YouTube-ster Shane Dawson regisseerde over het leven van Jeffree Star deed me eigenlijk quasi volledig van gedacht veranderen. Om een beetje meer inkijk te geven in mijn gedachtengang hieromtrent, wijdde ik ook hier een blogpost aan. Aangezien quasi het gehele wereldwijde web zijn producten bejubbelt, wil ik er in de nabije toekomst absoluut eens een gedetailleerder kijkje naar nemen. Met stip op nummer één volgens mijn lezers: de liquid lipsticks.

‘De liquid lipsticks hebben een bijzonder goede pigmentatie, voelen comfortabel aan op de lippen én blijven gegarandeerd een paar uur perfect zitten. Bovendien zijn ze beschikbaar in prachtige kleuren.’ (Jorinda)

TOO FACED BETTER THAN SEX MASCARA

[instagram url=https://www.instagram.com/p/Bv2mG5EgQKp/ hidecaption=true]  

Amerikaans tijdschrift Teen Vogue deed eventjes terug een onderzoek naar welke nu precies de allerbeste is. De Better than Sex Mascara van Too Faced kwam eruit als grote overwinnaar. Ik testte deze mascara ook reeds en kan er best inkomen waarom deze zo vlotjes over de toonbank rolt. Het borsteltje van deze mascara heeft een speciale zandlopervorm en weet quasi alle haartjes te bereiken. Inderdaad een prima mascara, al tel je er wel zo’n €23 voor neer. 

‘Deze mascara is absoluut niet klonterig en geeft mij echt het extra volume zonder het eruit te laten zien als spinnenpootjes. Je hebt er ook niet veel van nodig, het geeft instant het effect dat je wil bekomen.’ (Michelle)

 IT COSMETICS CC CREAM SPF 50

[instagram url=https://www.instagram.com/p/Bw5kTJLliWW/ hidecaption=true]  

Had jij al ooit gehoord van ‘It Cosmetics’? Ik nog niet! Deze CC Cream is een echt toppertje volgens velen. De term ‘CC’ staat voor niks minder dan ‘Colour Correcting’ en biedt naast een degelijke dekking voor het gezicht ook vaak ingrediënten die de huidveroudering tegengaan. Extra handig: dit product heeft zonnefactor 50 en geeft je dus prima bescherming tegen de brandende zon.

‘De CC Cream laat mijn huid er jeugdig en fris uitzien. Vaak geven foundation veel te veel dekking waardoor het bijna lijkt alsof je een masker op hebt. Deze maakt me egaal zonder onnatuurlijk te lijken.’ (Sophie)

MAC COSMETICS PEACHES BLUSH

[instagram url=https://www.instagram.com/p/Bn1WW9zFAmH/ hidecaption=true]   

Het allereerste make-up item (oké, dat plastic make-upkoffertje met lipgloss in de vorm van hartjes eventjes buiten beschouwing gelaten) dat ik aanschafte, was een blush van MAC. Het precieze kleurtje weet ik niet meer, wat ik wél nog weet is dat ik niet meer zonder kon. Vandaag draag ik eigenlijk zelden spulletjes van MAC. Om de één of andere reden trekt het merk me niet meer zoveel aan als voordien. Voor ‘Peaches’ wil ik graag een uitzondering maken. Dit – no surprise – perzikachtige kleurtje ziet er prima draagbaar uit voor elke dag en geeft toch dat tikkeltje ‘extra’ aan je uitstraling.

‘De kleur van deze blush is perfect en je kan er echt nooit teveel van op doen!’ (Irene)

ANASTASIA BEVERLY HILLS DIPBROW POMADE

[instagram url=https://www.instagram.com/p/By5iB66pLXv/ hidecaption=true]

Het merk Anastasia spreek je in één adem uit met de populaire wenkbrauwproducten. Ik heb ze zelf nog nooit getest maar wil dit zeker eens een keertje doen! Van de oogschaduwpaletten van dit merk ben ik alvast reuzefan, ik ben er dan ook gerust op dat ook dit item me zal kunnen bekoren. 

‘Deze is perfect om goede lijntjes te trekken. Bovendien blijft dit product heel goed zitten en gaat het bijzonder lang mee.’ (Josefien)

TOO FACED CHOCOLATE BAR PALETTE

[instagram url=https://www.instagram.com/p/BtMRZz2Bwn6/ hidecaption=true]

Enkele lezers raadden dit prachtige palette van Too Faced aan. Eindelijk een product dat ik zelf reeds gebruik! Het Chocolate Bar Palette ziet er niet enkel uit om van te smullen, je kan er ook nog eens de meest prachtige looks mee maken. Too Faced zelf spreekt van The Chocolate Bar experience: het is immers geen alledaags palette aangezien de geur van verse cacaobonen je neusvleugels helemaal doet opleven. Buiten een heerlijk luchtje, bevat dit item ook 16 perfect gepigmenteerde kleurtjes, helemaal in het thema van chocolade. Een échte aanrader voor een alledaagse make-uplook maar ook perfect voor een avondje uit, het palette heeft immers ook een aantal shimmer oogschaduwkleurtjes in store!

‘Mijn absolute go-to! Dit palette is extreem veelzijdiig en belachelijk goed gepigmenteerd. Ik kan echt niet meer zonder.’ (Anne)


3 gedachten over “YOUR PICKS | Dit zijn jullie absolute beautyfavorieten

 1. Louise Beantwoorden

  Leuk om eens uit verschillende hoeken suggesties te krijgen! Ga er zeker een paar onthouden 🙂

 2. Haydée Beantwoorden

  Klopt volledig wat er gezegd wordt over de liquid lipsticks van JSC! Ik zou zelfs verder durven gaan: het product blijft bij mij een volledige werkdag perfect zitten zonder bijwerken. En ja, dat is een werkdag inclusief lunch. 🙂 De ‘peaches’ blush van MAC ligt ook bij mijn dagelijkse blushes.

  1. Sofie Katelijne Beantwoorden

   Ja, heb er al zoooveel goed van gehoord! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *