WOW! H&M lanceert 25(!) budgetgeurtjes

Wat is jouw favoriete geurtje? Ben je loyaal aan één kenmerkende geur of speel je veeleer met verschillende parfums, afhankelijk van je humeur en de gelegenheid die zich aandient? H&M kondigde vorige maand de lancering aan van een nieuwe geurcollectie bestaande uit 25 verschillende opties. Vanaf vandaag zijn alle geurtjes verkrijgbaar!

Alle geuren werden gecreëerd door een nauwe samenwerking tussen het interne H&M-team en de parfumeurs Olivier Pescheux en Nisrine Grillié uit Givaudan (een bekende Zwitserse parfumproducent). De eerst genoemde een vaste waarde binnen de parfumwereld, de andere een rijzende ster. In toto zijn er 25(!) verschillende geuren voorhanden. Omdat velen hoogstwaarschijnlijk door de vele parfumboompjes het bos niet meer zien, verdeelde H&M de gehele collectie in drie groepen: The SinglesThe Reveries and The Essences.

    • The Singles: 10 verschillende geuren die rond één enkele toon draaien (denk aan vanille, chocolade of Yuzu).
    • The Reveries: zowel eau de toilettes als body mists die stuk voor stuk een verhaal vertellen of een bepaald gevoel overbrengen. Deze geuren zijn een tikkeltje complexer en bestaan uit meerdere noten.
    • The Essences: 5 parfums die het meest genuanceerd zijn. Elk van deze geuren is gemaakt rond een belangrijk ingrediënt van de beste kwaliteit, zoals sandelhout, patchouli of roos en is verkrijgbaar in zowel eau de parfum als als roll-on parfumolie in perfect zakformaat.

[instagram url=https://www.instagram.com/p/BloTkv8AC7G hidecaption=true]

Het leukste aan deze collectie? Je kan perfect spelen met verscheidene geuren in de drie groepen en zo een scent vinden waar je zelf dol op bent en je je mee identificeert. Ik ben vandaag alvast eens gaan ruiken bij mijn plaatselijke H&M-filiaal en mijn uitverkorene is zonder enige twijfel ‘Rue Crémieux’ (met gele perzin, lotusbloem, vanille en wit hout), niet toevallig vernoemd naar één van de meest fotogenieke straatjes in de lichtstad. Prijzen van de collectie variëren tussen €4.99 en €24,99. De collectie is beschikbaar in elk filiaal dat over een beautyafdeling beschikt. Happy sniffing! 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *