WOW! | Geef je interieur een make-over met de posters van Desenio

Ahhh, niks wat ik liever doe dan uren scrollen op Pinterest om zo originele en toffe ideetjes wat betreft decoratie op te doen. Ik vind het fascinerend hoe het veranderen van enkele – soms kleine – details je interieur een geheel andere uitstraling kan geven.  Naast me uitleven wat betreft kussenslopen, beeldjes en bloempotten kan je ook perfect een portie pit toevoegen aan een ruimte met behulp van een poster of kader. Hoe je dat precies doet? Wie me al een poosje volgt, weet dat ik graag tot actie overga en mijn nieuw opgedane ideeën al snel omzet in de praktijk. Ik toon het je graag met behulp van posterwebshop Desenio. Onderaan deze post deel ik ook een kortingscode zodat jullie zelf ook aan de slag kunnen om van jullie kamer of huis een echt pareltje te maken. Enjoy! 

DESENIO?

[instagram url=https://www.instagram.com/p/CCgIEotDCCS/ hidecaption=true] 

Desenio is een webshop die alles in huis heeft om jouw muur op te leuken. Geïnspireerd door Scandinavisch interieur en design (nooit verkeerd!), kan je hier werkelijk alles vinden wat betreft posters maar ook ophangsaccessoires. Naast vaste collecties, bestaat ook de mogelijkheid om jouw muurdecoratie te personaliseren. Denk, bijvoorbeeld, aan een poster bedrukt met een voor jou belangrijke datum of eentje met de naam van jouw pasgeboren uk. Naar ieders goesting is er wel wat en dit aan betaalbare prijzen. 

MIJN KEUZES

Het is geen geheim dat ik wel te vinden ben voor een flinke portie kleur en een funky printje. Een bloemenmotiefje hier, een panterprintje daar. Geen probleem voor yours truly. Ik besloot mijn obsessie voor leuke patroontjes zich niet te laten beperken tot mijn kledingkast maar ook mijn muur op die manier op te leuken.

Als eerste opteerde ik voor een prachtige reiger. Een dergelijke print voegt instant wat speelsheid en originaliteit toe aan een ruimte. Naast posters aan de muur te etaleren, vind ik het trouwens ook leuk om ze gewoon op een schouw of plankje neer te poten. Een huurhuis waar je niet mag boren in de muren, vormt dus zeker geen obstakel om leuke prints te integreren.

Je vindt de poster op de website onder de naam ‘Great Blue Heron‘.

 

Voor op de muur, ging ik voor een print met in de hoofdrollen een papegaai en luipaard. Bijzonder fijn wanneer je het combineert met een grafisch werk zoals eentje dat ik ernaast hing. Ook deze vond ik bij Desenio. De combinatie van strak en bont, maken het geheel een stuk aantrekkelijker en one-of-a-kind.

De exotische print vind je als ‘Royal Botanic Leopard Poster‘. 

De minimalistische lijntekening (he-le-maal hip nu!) vind je onder ‘The Three Faces Line Art Poster’

Ook zin gekregen om enkele nieuwe toetsen toe te voegen aan jouw interieur? Goed nieuws! Met de code SOFIEKATELIJNE krijg je 10% korting op posters van Desenio en dit bovenop eventuele onsite aanbiedingen. Momenteel is er een kortingsactie van maar liefst 30% op posters. Nu is dus ze-ker het moment om te bestellen!  De code is geldig tem 02/08/2020 en geldt niet op kaders, handpicked en gepersonaliseerde posters. Maak zeker een foto van jouw gepimpte interieur en tag me op instagram @sofiekatelijne. Ik aanschouw jullie creaties maar al te graag! 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *