What’s in my Makeup Bag?!

makeuptasje-1024x768

Na het artikel een tweetal weken geleden waarin ik jullie liet kennismaken met de inhoud van mijn teergeliefde nieuwe Michael Kors-handtas, werd mijn make-up tasje een tikkeltje jaloers. Dit mintgroene exemplaar, compleet gehuld in een patroon vol ijsjes, blikjes soda en popcorn staat immers ook te trappelen om z’n inhoud met jullie te delen. Lees snel verder en ontdek waarmee ik dagelijks mijn gezicht plamuur en wat dus een plaatsje verdient in mijn alledaagse make-uptasje!

12047356_10207904813921081_1882054906_n

12025472_10207904813281065_1348666150_n

 • De Stay Matte Foundation van Rimmel is werkelijk mijn holy grail. Deze werkt heel goed voor een vette huid (zoals die van mij) en is nog best betaalbaar.
 • De concealer van Collection kocht ik op aanraden van quasi alle beautybloggers in de wereld en ben er heel tevreden over!
 • De Prime and Fine Mattifying Powder van Catrice kocht ik dan weer op aanraden van Vera Camilla.

12041795_10207904813521071_126043529_n

 • Sinds vorige week ben ik overgeschakeld op dit wenkbrauwpotlood van Catrice om mijn wenkbrauwen in te vullen. Hiervoor gebruikte ik het wenkbrauwdoosje van hetzelfde merk. Ik wou heel graag eens een andere ‘methode’ gebruiken en tot hiertoe bevalt het potlood me prima!
 • Mijn favoriete mascara op dit moment is de Lash Sensational mascara van Maybelline, wat een ongelooflijk fijn product! Maakt mijn wimpers superlang en intens zwart.
 • Een item dat ook niet mag ontbreken in mijn make-uptasje is de Colour tattoo van Maybelline in de kleur On and On Bronze. Aangezien ik vrij vette oogleden heb, is oogschaduw nogal een struggle soms (blijft echt niet lang zitten bij mij). Dit product blijft echter heel de dag perfect op z’n plaats, love it!

12064515_10207904813561072_152123154_n

 • Deze Face Contour Kit van Sleek in de kleur ‘Light’ is ook een heel fijn  product. Niet alleen handig om mee te nemen, ook een hele mooie everyday bronzer en highlighter!
 • Momenteel heb ik deze Sweethearts Blush van Too Faced in mijn tasje zitten (in de kleur ‘Something about Berry’). Ik ben dol op dit item enerzijds omwille van het schattige uiterlijk, anderzijds omdat je veel keuzemogelijkheden hebt met dit product. Zo kan je één van de drie tinten kiezen óf je kan ze uiteraard alle drie mixen!

12071529_10207904814641099_1236893351_n

 • Velvet Teddy van MAC is de afgelopen tijd mijn go to-kleurtje, heel bijzonder en subtiel tegelijkertijd!
 • Als ik het iets feestelijker wil, ga ik voor Mauveine Queen uit de vernieuwde make-up lijn van H&M, een prachtige felpaarse lipstick!

Wat zit er momenteel in jullie make-uptasje?

Love

Sofie Katelijne


13 gedachten over “What’s in my Makeup Bag?!

 1. Louise Beantwoorden

  Die oogschaduw van Maybelline is echt mooi! En ik blijf alle Too Faced producten er echt zo leuk vinden uitzien 😀

 2. Eline Beantwoorden

  Ik vind dit altijd zo leuk om te zien! De Sweethearts Blush is echt prachtig <3

 3. Jana Beantwoorden

  Mooie items! Ik vind het tasje zelf ook erg schattig hihi 🙂

 4. Romy Morgan Beantwoorden

  Ahh je make-uptasje! <3

 5. Saskia Beantwoorden

  Mooie inhoud. Mijn make up tasje zit propvol en moet ik echt eens uitzoeken haha 🙂

 6. Vlijtig Liesje Beantwoorden

  Ik heb niet eens een make-up tasje moet ik bekennen. Leuk om te zien wat er bij jou in zit! Vind je het niet veel werk om dat allemaal op te moeten doen?

 7. Kiss & Make-up Beantwoorden

  Schattig tasje! Leuk dat we eens mochten zien wat er zoal in zit.

 8. Sas Beantwoorden

  Leuk om dit eens te zien. Ik heb niet eens een make-up tasje haha.

 9. Jeapiebel Beantwoorden

  Maybelline eye tattoo 24 hour is zeker een aanrader als oogschaduw. Ik heb haast nooit slechte verhalen hierover gehoord.Heel toevallig heb ik er vandaag een review over geplaatst..De verpakking vanTooface ziet er echt schattig uit.

 10. Inge Beantwoorden

  en van waar komt het superleuke makeuptasje??
  bedankt voor de tips, wil ook wel die 24u oogschaduw gaan uittesten!

  1. Sofie Katelijne Beantwoorden

   H&M!

 11. debby Beantwoorden

  Ik ben altijd thuis dus ik heb niet echt een make-up tasje. Wel maak ik iedere dag gebruik van hetzelfde potlood als jou en een foundation van l oreal. De rest verschilt per dag eigenlijk.

 12. Hannelore Beantwoorden

  Leuk artikel! In mijn make-uptasje zitten er vooral veel oogschaduwenpaletten zodat ik wat afwisseling heb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *