Wellness bij jouw thuis: ontdek de producten van URTEKRAM

Nu de zomervakantie stilletjes maar zeker op z’n laatste pootjes loopt en het drukke schooljaar bijna aanklopt, is een wellness of me time-momentje meer dan ooit welkom. Enter de producten van Urtekram, een Deens bedrijf dat zich langzaam maar zeker een weg baant in de biologische beautywereld. Klaar om samen met me volledig zen te worden?

 

 • Urtekram?

[instagram url=https://www.instagram.com/p/BUd4BwiBu6t hidecaption=true]

Urtekram is inmiddels marktleider in Scandinavië op het gebied van biologische voeding- en verzorgingsproducten en ook bij ons lijken meer en meer mensen het merk wel te kunnen smaken. Met maar liefst 1100 verschillende, unieke producten die allemaal gecertificeerd biologisch zijn, is er gegarandeerd voor ieder wat wils in het gamma. Zoals reeds vermeld: bij Urtekram is het allemaal biologisch en veganistisch wat de klok slaat. Concreet houdt dit in dat alle producten vrij zijn van parabenen en synthetische conserveringsmiddelen. Ook zijn ze uiteraard niet getest op dieren. De filosofie achter dit merk is eentje waar ik me – als liefhebber van onze planeet – volledig achter kan scharen. Leuk weetje: het woord ‘Urtekram’ is afgeleid van het Deense woord ‘urtekræmmer’, wat zoveel wil zeggen als een rondreizende kruidenier.

 • The Rose Collection

[instagram url=https://www.instagram.com/p/BgYI3kNgNyv hidecaption=true]

Wanneer het bedrijf me benaderde met de vraag om enkele producten te testen, surfte ik als de wiedeweerga naar de webshop. De collectie die me instant wist te bekoren, is zonder enige twijfel degene volledig gewijd aan rozen. Voor zij die me al een tijdje volgen, is het geen geheim: ik ben al van kindsbeen af dol op deze bloem. Een roos straalt, wat mij betreft, elegantie en tijdloosheid uit en de heerlijke geur is een mooi extraatje. Deze collectie bestaat in toto uit maar liefst 16 producten: van shampoo tot een scrub en zelfs een handcrème. Urtekram heeft het allemaal overgoten met een rozengeurtje. Geen fan van rozengeur en maneschijn? Geen probleem. Wat denk je van lavendel, kokosnoot of frisse aloë vera? Urtekram heeft gegarandeerd iets wat jou bevalt.

Urtekram vind je bij, onder andere, bol.com. Het volledig bodycare assortiment kan je hier bekijken.

 


9 gedachten over “Wellness bij jouw thuis: ontdek de producten van URTEKRAM

 1. Liset - Beautydagboek Beantwoorden

  Dit klinkt best goed! Ik ben heel benieuwd naar de verschillende geuren. Hopelijk verkopen ze het ook in de winkel.

 2. Danielle Beantwoorden

  Het feit dat er een coconut variant is, is voor mij al voldoende reden om het te proberen. Ik ben echt zo gek op alles wat naar kokos ruikt. Zo hebben de kids kokos haargel zodat ik het de hele dag ruik aan hun haar haha

 3. Mieke | mieksmind Beantwoorden

  Urtekram heeft fijne producten! Niet alles vind ik fijn helaas, over sommige ben ik minder tevreden. Ik heb er ook reviews over geschreven toevallig!

 4. esther perfors Beantwoorden

  Wij zijn fan! De shampoo, douchegel en tandpasta gebruiken we hier afwisselend met andere troepvrije merken. Heerlijk!

 5. Monica Beantwoorden

  Ik ken dit merk nog niet. Het ziet er wel erg mooi uit allemaal.

 6. MC Kleuver Beantwoorden

  Alles met rozen! Even stopt mijn hart met kloppen. Ik heb niet zoveel met rozen. Misschien omdat een vriendin van mij Roos heette, haha.

 7. Jessica - Foodie Feest Beantwoorden

  Ziet er goed uit zeg! 🙂 De coconut en aloe vera lijken me erg lekker!

 8. Nicole Orriëns Beantwoorden

  Kan ik Urtekram ook gewoon bij de Kruidvat kopen? Dan zou ik best eens kopen denk ik.

  1. Sofie Katelijne Beantwoorden

   Hey Nicole, jammer genoeg (nog) niet. Je vindt het wel gemakkelijk bij Bol 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *