WANT! De leukste Stationery om september in te duiken

De tijd waarin ik op 1 september met laaghangende Eastpakrugzak en donkere (lees: emo) eyeliner de deur uitging om naar de schoolpoort te wandelen, ligt (thank God) ver achter mij. Dit neemt echter niet weg dat ik nog steeds verzot ben op stationery.  Alhoewel ik een kleine hekel had aan het nieuwe schooljaar raakte ik altijd een tikkeltje enthousiaster wanneer ik nieuwe schriftjes, stiftjes en potloodjes mocht gaan uitkiezen.

September voelt steeds een beetje aan als een verse en nieuwe start. Nieuwe notitieboekjes, washi tape met hamburgers en donuts of een USB-stick in de vorm van een kreeft geven me net dat beetje meer zin om er opnieuw in te vliegen (voor washi tape te kopen, hoeft het uiteraard geen september te zijn, washitape forever!). De dag van vandaag is het stationery gamma veel uitgebreider dan in mijn tijd (ik klink nu heel oud, I promise you I’m not) en nog steeds kan ik oprecht gelukkig worden van, bijvoorbeeld, Hema binnen te lopen en na een halfuurtje de winkel te verlaten met twee zakjes vol random bureau accessoires (die ik waarschijnlijk helemaal niet nodig heb maar dat compleet terzijde). Heb je zelf nog enkele spulletjes nodig voor het nieuwe schooljaar (of werkjaar) dat eraan komt en kan je net als mij niet genoeg krijgen van stationery? Kijk dan snel mee naar de volgende items!

WashitapeUSB-stick / Notitieboekje Citroen / Nietjesmachine / Schrift Burgers & FriesNotitieboekje Lama / Stickers / Agenda / Balpennen / Bestekmapjes


Een gedachte over “WANT! De leukste Stationery om september in te duiken

  1. Sheila Beantwoorden

    Die stickers van de Hema heb ik ook. Ik word altijd erg hebberig van stationery spul.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *